vineri, iunie 01, 2012

După 5 ani...

Justiţia îmi dă dreptate. Pe 14 Iunie 2007, scriam pentru prima dată de acest personaj şi, în ciuda multora, nimeni şi nimic nu m-a oprit. Astăzi, în complicatul dosarul de corupţie, judecătorii ÎCCJ au decis:

- Cătălin Voicu - 5 ani de închisoare cu executare
- Marius Locic- 4 ani de închisoare cu executare
- Costel Căşuneanu - 4 de închisoare cu suspendare 
- Florin Costiniu- 3 ani de închisoare cu suspendare

Voicu a executat deja un an şi 4 luni de închisoare. Eu aştept şi recursul. Le transmit însă tuturor fanilor lui Voicu atât: aţi pierdut!


3 comentarii:

Mimi spunea...

Te felicit pentru curajul tau!

Eneas spunea...

Sunteti foarte tare! respectivul voicu a intentionat sa infiintze un stat paralel ,numai pentru EI si AI LOR ,impreuna cu cateva caricatuiri umane din magistratura, mediu de afaceri ,lumpenproletariat ,etc !ca s-a intins prea tare ,ca s-a umflat pana a inceput sa pluteasca ,nimic de zis,politicul l-a ajutat! Ca Raul e mult mai activ in lume decat Binele, e foarte clar !Sa speram ca va invinge Binele si la recurs!

Anonim spunea...

sentinte de tot rasul...2 au scapat iar 2 "fraieri de serviciu" vor lua o meritata vacanta prelungita...sunt atatia rechini liberi si pe care nu-i deranjeaza nimeni, din contra, traiesc multi de pe urma lor incat...de multe ori imi provoaca scarba toti "sfintii" care nici usturoi n'au mancat si nici gura nu le pute ori cum mai zic baietii de cartier, satul de curvele virgine!