luni, noiembrie 17, 2008

Asta-i diferenta!


Watch CBS Videos Online
N-a dat nici la MSNBC, nici la Fox si nici la CNN. A vorbit la CBS. 60 Minutes. Steve Kroft. Un interviu elegant, relaxat si relaxant. Bine dozat, corect montat si foarte bine negociat. Ar putea fi un exemplu pentru marii analisti, prompteristi si reporteri artisti de la noi...E adevarat, nu-l vad pe niciunul ajungand Steve Kroft. Cine nu stie cine-i Steve Kroft, sa dea dublu click. Si sa-i citeasca CV-ul. 20 de ani la CBS. Si vreo 9 Emmy. Investigatii. Si, daca pot, sa se gandeasca.... Cam asta-i diferenta. Diferenta dintre ai nostri si ai lor.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Draga S.,

Am ascultat azi obsesiv, prin gratia Realitatii - fmm - un cantec, f. naiv, despre mineri... un fel de imn. La un moment dat vorbeste cantecul despre "lumea noastra fara cer"...

E greu sa il bagi pe obama in lumea noastra, e greu sa vb despre jurnalisti profesionisti, e greu sa vb despre un staff care negociaza aparitia subiectului.

Suntem in lumea fara cer si tu incerci sa arati orizontul. E greu...

E Mitul Pesterii la noi... greu cu obama si cu profesionistii. Nu intelegem chestiile astea. Noi ne confruntam cu un mediu politic mai slab decat oriunde pe o raza de 3 planete si cu o presa mai corupta decat in tanzania. Fara nicio aluzie si nicio intentie de a te leza.

In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu scrii mai mult pe blog. Imi place f. mult tehnica si de cele mai multe ori si opiniile.

Salutari,
R.

ziarist spunea...

@ Draga R. da, am auzit si eu....dar cine esti?

Anonim spunea...

Draga S.,

Nu am avut ocazia sa ne cunoasem, desi mi-ar placea la un moment dat. Nu sunt implicat nici in presa, nici in politica. Job.ul ma leaga insa de ambele foarte tare.

Have a nice day,
R.

ziarist spunea...

Draga R.,

Nu-mi plac anonimii.:))))

Anonim spunea...

:))

pai daca oricum nu ne cunoastem, mai mult decat atat ce pot sa iti spun? un cv te-ar ajuta? :)))

ziarist spunea...

@ R.,
Nu stiu daca m-ar ajuta, dar poate ca m-ar lamuri....:)))

Anonim spunea...

cata promptitudine :)...
more on gmail, ca mi-e frica de vreo injuratura :)

Anonim spunea...

Sorry, am uitat sa ma semnez.
R.

ziarist spunea...

@ R.,
Va admir...pe voi, cei din bransa aia...pe bune. Si nu mi-e frica de nimik. Nici macar de injuraturi. Cand apar scarbosi, le dau delete si gata.

S.

Anonim spunea...

Merci mult. Sincer, campania asta iti solicita stomacul la maxim si oricat ar fi de tare... pur si simplu nu mai tine. E grav :) (app de unul dintre posturile tale anterioare).
Nice talking to you.
R.

ziarist spunea...

@ R.,
Nu-mi spune ca stiu...E nasol si cu stomacul si cu nervii. Eh, mai e putin...si incepe balamucul. Gandeste pozitiv. Anul viitor ce-o sa te faci?

Nice talking to you too
S.

Anonim spunea...

Draga S.,

Abia la inceputul anului viitor va fi bataia pestelui. Toata lumea e nesigura si simte nevoia sa-si traga spate. Abia dupa ce se mai obisnuiesc se cred toti lord of the rings si atunci e mai greu :)

R.

Anonim spunea...

Draga S si draga R

..mie imi plac ridurile lui obama...

si imi place sa vad orizontul, neuitand de lumea fara cer.

Anonim spunea...

Tabloidul umoral-umoristic "Academia Catavencu" nu mai promoveaza principii, spirit viu ci numai "o pura economie de piata"...

http://sorinplaton.wordpress.com/2008/11/23/academia-catavencu-din-ce-in-ce-mai-elitista/

1=

Dan Gheorghe spunea...

diferenta e de mentalitate, mai ales...

Anonim spunea...

De acord intr-o anumita masura.
Obama ar fi pentru unii oameni intruparea afro-americana(sau o simpla intrupare) pentru altceva, mai ales dupa acest gen de interviuri, dar totusi sa fim realisti...

Realitatea e mai cruda.
In rest... tra lala