sâmbătă, septembrie 06, 2014

Baronul PSD Olt: "Și eu mă uit dimineața la 6.00, că la 6.00 vine ăsta, DNA-ul! Pe mine de ce nu m-au luat până acum?!"

"Ceea ce facem și vrem să facem pe 16 Noiembrie e un lucru foarte, foarte important pentru noi toți care suntem astăzi aici vii. Să facem orice să scăpăm de acest regim insuportabil aproape!"

Paul Stănescu, șeful Consiliului Județean Olt, președinte PSD Olt, în Conferința Municipală a PSD Olt, 29 August 2014:

"Competiția asta va fi pe viață și pe moarte. Și pe libertate să știți va fi. Pentru mulți oameni va fi. Și eu vă spun lucrul ăsta și nu exagerez spunând lucrul ăsta. Pentru mulți va fi pe viață, pe moarte și pe libertate să știți. Deci trebuie să avem grijă din punctul ăsta de vedere. Le spuneam colegilor mei...Și eu, și eu, mă uit dimineata la 6.00, că la 6.00 vine ăsta, DNA-ul!
Mă, dar la mine de ce...Că pe mine de ce mă lasă în pace?..Pe mine de ce nu m-au luat până acum? Am început să-mi pun întrebări d'astea. Vă rog să mă credeți. Sunt aici persoane de o anumită vârstă. Nici înainte de '89 n-am trăit asemenea timpuri. N-am trăit asta, n-am trecut prin asemenea momente. Practic, nu-ți vine să mai faci nimic, că orice semnezi, semnezi ca ordonator de credite sau ca președinte, ca primar- îți vine să nu mai faci nimic. Mai bine nu mai semnezi nimic, nu mai faci nimic, ca uite ce se întâmplă în țara asta! (...) Un asemenea sistem securist, eu vă spun, nici înainte de '89 (...) n-am trăit așa ceva. (...) De aceea cu toții trebuie să fim convinși că ceea ce facem și vrem să facem pe 16 Noiembrie e un lucru foarte, foarte important pentru noi toți care suntem astăzi aici vii, pentru copiii noștri, pentru nepoții noștri. (...). Să facem orice să scăpăm de acest regim insuportabil aproape."

2 comentarii:

moshu49 spunea...

butonînd filmuleţul am dat peste unu care la conferiţa municipală (caracal şi nu olt) cita din ... mircea badea :)
normal, dacă din mircea cel bătrîn nu i-a rămas nimic în tărtăcuţă...
să pici, nu alta! :(

Mediere penal spunea...

Comunistii acestia au imbolnavit tara de coruptie apoi se plang din cauza regimului care incearca sa impuna un minim de respect pentru statul de drept. Principala cauza pentru care nu suntem in spatiul Schengen sau Viza SUA este coruptia ! Asta ar trebui sa stie domnul baron corupt !