sâmbătă, mai 05, 2012

Corina Dumitrescu. 2012. România. Secția REAL(Ă).


Eu am avut un feeling. Demult, am filmat câteva materiale despre Universitatea Dimitrie Cantemir. Freaky era madam încă de pe atunci. Ulterior, cred că prin 2009, am mai filmat la câteva evenimente unde era și doamna Dumitrescu. Efectiv, se băga în toate cadrele și era disperată să fie filmată. La evenimentele politice o recomanda numai brațul soțului său.

În 2009, în campanie, la deschiderea anului Universitar, tot la Cantemir am ajuns la o filmare. Mulți politicieni de toate culorile au venit. Prea mulți...totuși. Doamna Dumitrescu era foarte încântată. Evenimentul îi ieșise. Presa era buluc. Și, în sfârșit, în toate cadrele era iar presa o filma.

Acum ceva vreme, când am auzit că a trecut de Senat nominalizarea ei în CSM, din partea societății civile, sincer, m-a trecut un fior. Cum se face că din toată societatea asta civilă românească taman madam Dumitrescu a ajuns acolo... Dar la ce personaje sunt în CSM, unul în plus ce mai contează, nu?!

Buuun. Acum e nominalizată pentru portofoliul Educației. Și, în doar 3 zile, avem așa:


1.     Madam Dumitrescu e în proces cu Ministerul Educației


2.  Madam Dumitrescu e investigată de ANI pentru incompatibilitate


3.     Madam Dumitrescu conduce o Universitate care-i plătește bine pe toți politicienii pe care-i prinde


4.     Madam Dumitrescu are un CV pus pe toate siteurile( nu numai pe cel al CSM), completat în 2008, plin de greșeli gramaticale


5.     Madam Dumitrescu implică CSM într-o anchetă pentru un CV- în condițile în care ea e în CSM din 2011 iar CV-ul e completat greșit încă din 2008


6.  Madam Dumitrescu n-a urmat Stanford, așa cum A SCRIS în CV


7.      Madam Dumitrescu n-a făcut nici cursuri la Hoover, așa cum ea A ZIS. Pentru că la Hoover nu se fac cursuri. “Cel mult poate a vizitat Institutul”, spun cei de la Hoover. Ridicolul parcă nu se mai sfârșește..


Acestea sunt fapte, nu vorbe. Și mai văd acum că, acum ceva timp, madam Dumitrescu a dat un interviu pentru luju.ro iar în prezentare se scrie că a absolvit cursuri de drept comparat la Universitatea din Strasbourg. În CV-ul ei praf, același din 2008 și din 2010, scrie că le-a absolvit la Univesitatea Catolică din Leuven, Belgia. Deci ori cel care a scris a inventat, ori madam a mințit...

Bun, să zicem că redactorul a luat-o razna. Dar în prezentarea interviului mai scrie că madam s-a specializat în domeniul juridic și managerial” și în Japonia, Franța, Canada și Olanda.  Asta chiar nu mai apare în CV. Bun, să zicem iar că redactorul se țicnise brusc atunci când s-a apucat să scrie. Dar tu, dacă dai un interviu, și redactorul scrie că tu ai studiat pe Lună, Calea Lactee sau Antarctica, îl lași așa? Nu suni? Nu corectezi?

Ei bine, nu. Și iar am un feeling

3 comentarii:

Anonim spunea...

*freAky

angela tocilă spunea...

După cum se vede, doamna e moartă după atenţie şi diplome. O fi vreun fetiş de-al dânsei :))

leonard spunea...

Arghezi a scris la un moment dat niste mici poezioare pentru copii. Probabil erau pentru Mitzura. Una dintre ele definea toba. Acea definitie data de Arghezi se potriveste perfect multor personaje din guvernul Ponta. Dealtfel il caracterizeaza perfect si pe acesta. In esenta multi sunt indivizi cu zero realizari profesionale. Poezioara lui Arghezi suna asa:
" Scula asta are mare cautare,
Niciodata golul n-a sunat mai tare!"