miercuri, martie 14, 2012

Un interviu, psihologie curată

Logică, silogism, mimică, gestică, truc, ton, cuvânt. Salutar- salvator a fost declicul, important în orice dezbatere face to face cu miză. Când psihologic ți-ai pierdut din secunda doi adversarul, meciul câștigat e garantat, oricât ar dura el.

MRU:“Încerc să ghicesc întrebarea dumneavoastră”(aluzie la întrebările abracadabrante de 5 minute ale moderatorului, în care amesteca temele, fără logică și fără esență)

MRU:"Îmi este greu să înțeleg logica acestei presupuneri..."

MRU:"Și acum vreau să vă aduc un zâmbet pe buze.În anul I de facultate, făceam cu toții logică..."

MRU:"Domnule Gâdea, n-ați făcut psihologie..."

MG:"Nu.."

MRU:"E vorba și de experiența personală..."

MG:“Domnule prim-ministru, eu nu încerc să vă psihanalizez pe dumneavostră..”

MRU:“Ați face o mare greșeală”

MRU:“Domnule Gâdea, eu nu sunt Pythia”

MG:“Dar sunteți prim-ministru..”

MRU:“Îmi pare rău că NU vă pot spune atâtea lucruri cât MERITĂ să fie spuse”

MRU:“Domnule Gâdea, vă întrerup, vă dau șansa să vă relaxați puțin”

MRU:“Detectez din vocea dumneavoastră că abia așteptați să mă votați. Promit că o să vă dau prilejul...”

MRU:"Cum spuneți dummeavostră la plural substantivul propriu Iași? Sau genitiv plural.."

MG:"N-am să intru în capcana dvs, pe teritoriul dumneavostră"

MRU:"Sună bine să aud asta din gura dumneavostră"

MRU:"Domnul Badea, la mine vă strâmbați?"

MB:"Nu, la producătoarea mea care vorbea în timp ce vorbeați și dvs."

MRU:"Îmi cer scuze că am intrat în dialog pe timpul dumneavostră"

MRU:“Pachetul 3 Energie..Știți despre ce e vorba, nu intru în detalii”

Din păcate, Pachetul 3 Energie era o știre importantă. Tot din păcate, moderatorul nu știa despre ce e vorba. Și ca să nu întrebe, ca să nu se facă de râs, a abandonat discuția. Ca și în cazul Hăhăianu...Auzise moderatorul ceva, dar nu mai știa exact ce...

Spunea un excepțional jurnalist, care-și respectă meseria, că interviul dat de MRU ne spune nouă, tuturor, că e “musai să fim deștepți, documentați și sintetici”. Clonțul, încrâncenarea, n-au fost arme. Pentru că n-au fost folosite în coroborare cu toate celelalte. Și jurnalistul avea dreptate. Pentru că exact așa a fost..
După salutar- salvator, corectură...corecție a fost continuarea. Moderatorul, din nou, nu s-a prins.

Confruntarea MRU-Mihai Gâdea a fost psihologie curată. Sprâncenele arcuite au primit ca replică zâmbetul- uneori, ironic, încleștarea a fost dezarmată de relaxare impusă, lipsa de documentare a fost bătută de precizie, întrebarea- discurs a fost întreruptă și combătută cu o înțepătură precisă și cu răspunsuri voit aproximative, dubitative. A fost un interviu în care intervievatul a luat, culmea, uneori, locul moderatorului. A fost un interviu care a început cu apelativul “domnule prim-ministru” și s-a terminat cu “domnule profesor”.

A fost un interviu în care, intenționat, MRU nu a spus nimic și a speculat toate, absolut toate lacunele moderatorului. Nedând nicio știre, de fapt, asta a și dorit să se rețină. Detaliile. Articulate. Și, recunosc...a și reușit. De altfel, nici n-a fost prea greu.

A fost un interviu urmărit de foarte multă lume, terminat prin K.O. în casa adversarului. Să intri, în final, într-o dezbatere lingvistică cu MRU mi s-a părut sinucidere curată. Mai ales că adjectivul salutar, greșeala inițială a moderatorului, fusese speculată de MRU în mod corect.

În esență, a fost… singurul interviu-eveniment pe care eu l-am văzut în ultimii ani, în care un alt tip de politician, inteligent, extrem de abil și foarte, foarte atent la nuanțe și detalii, cu intenție și precizie chirurgicală a făcut praf un moderator…printr-un zâmbet larg, prin trucuri inteligente, prin replici dure rostite pe un ton...duios.

P.S. Vorba unora: dacă o ține tot așa, MRU are toate șansele să devină, în trei ani, Președinte.Aș spune...un Președinte fortuit :))

26 de comentarii:

vlad spunea...

si acum sper ca au inteles toti de ce a ales sa mearga in vizuina lupului

Valentin Vesa spunea...

Oare de ce nu iti instalezi tu niste iconite sociale sa pot da si eu un rarisim "Like" cand simt ca imi place ce citesc? :)

costi spunea...

o mica surpriza ...un politician de clasa tinut ascuns....cu toate calitatile ...sa speram ca o sa aive multe "succesuri" daca nu mai cautam pe "Gooagal"...

Andrei spunea...

Ce natie suntem si noi. Important e sa nu te faci de ras ca nu stii ceva. Daca recunosti ca nu stii ceva ( cand e omeneste sa nu stii si tocmai presupozitia ca stii totul e cea mai mare prostie ), s-a naruit totul in ochii celor care te asculta. Ai pierdut respectul tuturor. Urata natzie.

Mihai Motrescu spunea...

am asteptat si eu aceasta emisiune si mi-a placut foarte mult...mai mult ca sigur ca la el se referea basescu cand spunea ca urmatorul presedinte nu va fi un presedinte jucator ci va veni dintr-o alta zona, va fi un presedinte inteligent si cult

ziarist spunea...

@vlad. a fost un interviu eveniment cu un singur castigator. detasat.
@ valentin. nu ma pricep :))
@costi.un politician redutabil in devenire.
@andrei. nimeni nu le stie pe toate. interviul a inceput f prost de la inceput, din punct de vedere al moderatorului
@mihai.totul e sa nu faca greseli..prea multe

tecton spunea...

Faptul ca Gadea nu este tocmai cel mai stralucit dintre oamenii pe care ii vedem la TV nu era niciun secret pentru nimeni, insa MRU nu a trebuia sa vina la emisiune, sa slalomeze printre intrebari si sa-l ironizeze subtil pe moderator. El trebuia sa raspunda direct si sincer sutelor de mii de oameni care s-au uitat la televizor. Eu, ca telespectator si cetatean ma simt insultat de atitudinea lui ungureanu. Politica nu e oratorie, iar inteligenta este o calitate necesara dar nu suficienta pentru un politician.

Anonim spunea...

As vrea sa-i raspund lui @tecton : eu ca telespectator, ma simt de ani de zile insultat de nemernicia celor de la antene, de cat de jos au reusit sa coboare mesajul media, de felul in care au divizat tara, de felul in care ne-a facut sa ne urim unii pe altii, de felul in care ne-a transformat in niste marionete care sa joace dupa cum canta ei !
Ii multumesc lui MRU ca a aparut, si sa-i de Domnul sanatate si putere , ca a reusit sa ne dea speranta pentru acest popor, parte imbecil, care traieste doar dupa in dicatiile unor non-valori ca Gadea, Badea, Ciurtacu, Dana Grecu, etc...
Multumesc autorului pentru articol ! Excelent !

Lorelay spunea...

Eu am fost sigura da aceasta reusita, datorita unei afirmatii, din partea dl MRU, la o conferinta.
Stiam ca se duce la A3 pentru a "taia macaroana" asa zisei inteligente a lui Gadea si ca nu va fi nici o stire importanta expusa de la cap la coada.
Din acest motiv, sincer, m-am dus la culcare dupa cateva minute de la emisie, linistita, stiind ca astazi voi citi despre succesul primului ministru.
La o asa televiziune, manipulatoare pe fata, adepta minciunilor, injuraturilor, jignirilor si mai ales care incita la ura, nu poti sa mergi sa dezbati probleme politice si sociale, la modul serios ....

Florin spunea...

eu inca ma mir ca A3 da aspecte din emisiune la stiri. ma asteptam sa scoata de pe site inregistrarea, la fel cum au facut cu stirea aia cu legumele cumparate la bucata... :)))

Balaurul Nocturn spunea...

@Tecton:

„Riiiiiiiiight”

Stii care este, in fapt, problema?

Toata „sleapa” asta de mascarici (TV) traieste cu impresia ca membrii ei s-au nascut din Voda Imparat, lasa trandafiri in urma taratului cronic si ne binecuvanteaza cu aptitudinile de mari gazde in teritoriul LED-ului (ca asta-i trend-ul acu').

Sunt sigur ca avem o „puzderie” de valori ce ar putea foarte usor sa ii duca inapoi in copilarie pe acesti maimutoi si sa le reaminteasca, cu duiosenie, ce inseamna bataita la fundulet.

Dintre toti parazitii care au aparut pe ecranul meu, niciunul nu a fost mai „breaz”. Niste specimene gresite ale naturii.

MRU, in schimb, a venit cu o anumita gratie pe care nu am asteptat-o, chiar deloc. Nu ma intereseaza ce a facut inainte, ce va face de acum incolo (probabil, il voi taxa pentru greselile pe care le va face in guvernarea noastra - la o adica, cum pot si eu sa il taxez, verbal).

Mi-a aratat ca nu toti cei care pot ajunge sa ma conduca sunt chiar niste greseli genetice.

Si cum am scris si pe FB pentru DOnline - am considerat din frageda pruncie a emisiunii faptul ca domnul Gadea este de fapt un imens prost. El si restul de consoarte.

Singura pe care o apreciez intr-o oarecare masura este doamna Vranceanu-Firea.

Anonim spunea...

MRU a fost un tanar securist exemplar. Nu a cazut in capcana dusmanilor. Il felicit cu aceasta ocazie. A fost antrenat excelent!

Anonim spunea...

De acord cu tot ce spui, Sorina....
Si iata inca ceva :

(I) Interviul a fost magistral tocmai pentru ca a developat in chip neasteptat toate slabiciunile casei (Antenei): superficialitatea, lipsa de documentare, asa cum spui, dar, mai ales TEMATICA subreda, viciile de problematizare a temelor - aceste slabiciuni transforma tot ce se spune la Antene in simpla vorbarie. MRU a stiut ca scoata in evidenta tocmai acest stil de abordare a temeleor de discutie, dirijarea constanta spre persoane, spre "tinte" care trebuie distruse, si nu spre "probleme". Pas cu pas, se transforma totul intr-o demonstratie ...(hai sa spun, fara ezitare) geniala.

De ce acest cuvant mare ? Pentru ca iti trebuie mai mult decat talent, iti trebuie mare prezenta de spirit ca sa faci o astfel de demonstratie, sa utilizezi slabiciunile adversarului intr-un mod sistematic, didactic, facand din acest interviu un caz de "scoala": un exemplu perfect in care se intalnesc toate calcanele de predat in materie de interviu. Dar in primul rand, valoarea prestatiei a fost in CONTRASTUL care s-a stabilit in cele 2 ore cu discursul devenit "marca de fabricatie" a Antenei. Asta m-a frapat: ce se desfasura sunb ochii mei si acea batere a apei in piua pentru castigarea ratingului. Si mai era ceva frapant : o modificare de ton, o trecere in fundalul amintirii al acelor rasteli in crescendo, al tonului agravat al diatribei, tonul acela inversunat care inlocuieste ideea, se radicalizeaza si tipa tintuind la stalpul infamiei persoana.
In loc sa vezi fenomenul mergi empatic catre "tonul" revoltei, al indignarii. Gamele tonale pe armonia emotionala nu aduc decat limitatea drastica a discutiei la aspecte de suprafata, la chestiuni neimportante... Aici a fost MRU, cum ziceam, aproape genial... ! Pentru ca acest interviu este orice s-ar spune ca o descindere a unui OBSERVATOR atent la stilului "casei" - deci publicul a vazut nu un interviu, ci un reportaj din acel studio in care se ajunge asa de usor la "tonuri" care seamana tot mai mult a latrat si scrsnet de haita... Si deodata, in acest adapost din care veneau sunetel bine cunoscute, apare un observator dotat cu ochi patrunzator, cu atentie si radare. Acest "observator" a developat in fata publicului reteta simplista a antenistilor.... Va imaginati maine, cum va mai intra in platou Dana Grecu, sa zicem ( cred ca intr-o saptamana, ea va fi data afara pentru ca nu se va mai uita nimeni la ea...). Ganditi-va cum se va AUZI maine mârâitul turbat al lui Radu Tudor sau cel de maidanez al lui Ciutacu.... Ganditi-va cum a pierdut asta seara Mircea Badea superbia lui de magadau fara de nici un rost.... Pur si simplu, RMU a maturat podelele cu toti... Ce penibil vor fi pe zi ce trece scalambaiturile lui Badea, ce lipsite de fond, de copilarii fara rost.... Tocmai in asta este si evenimentul. Faptul ca MRU parea a fi inteles f. bine stilul lor, al celro de la Antene si parea a-si fi pregatit bine acest "dosar" al zilei si anume analiza prealabila a stilului lor de a face televiziune asa cum o fac ei...

Anonim spunea...

(II) MRU a inteles ca asta va fi si tratamentul ca i se va aplica si lui: nici un moment nu se va pune vreo problema de fond, ci i se vor construi atacuri debile in stilul binestiut. Aparitia lui a fost intr-adevar "profesorala". Ca un doctor de devianta juvenila descins la scoala de corectie, MRU a inteles ca interventia terapeutica trebuie facuta cu arta, cu intelegere, cu tenace strategie de recuperare pedagogica. Si intr-adevar, el a stiut sa faca pedagogie de inalta clasa.
Fiecare clipa a fost bine gestionata de intervievat, care de altfel, a avut timp suficient la fecare replica sa detecteze cu viteza fulgerului ce intrebare vrea sa-i puna Gadea si sa aiba timp pe indelepte de a-i urmari intreaga desfasurare de mijloace (clasice) de deriva jurnalistica, asa cum e ea practicata la Antena (procese de intentie, atacuri tintite personal, anchete partiale, judecati sumare etc.).
Clipele acestea in care MRU il masura din priviri pe Gadea mi s-au parut cele mai elocvente, pentru ca ii dadeau posibilitatea lui MRU sa se distanteze de asa zisul interviu si sa para ca este emisiunea lui, a invitatului, si anu a lui Gadea.
La toate intrebarile Gadea ramanea singur, fata in fata cu propria lui turpitudine, cu mizeria rationamentelor lui reductioniste, din care isi construia el cu ton chinuit cate o intrebare. Publicul a putut vedea ca dincolo de toate intrebarile lui Gadea se gaseste intotdeauna o anumita "indigenta" iesita de obicei din instincte primare, de adevarat predator. El insusi se proiecteaza pe sine ca fiind mare combinator, iar intrebarile nu sunt decat pretextul unei simple si sfinte batai smecheresti cu scor la public. Toate variatiile de registru duc catre mici clipe de trimf public. Uneori el vrea sa-l surprinda pe intervievat, sa-l ia pe nepregatite; alteori sa-l timoreze pozand in fata camerei arborand chipul "puritatii" morale absolute (de ex. atunci cand Gadea incepe sa vorbeasca pe nas, putem stii ca a deja intrat in faza de extaz de sine, de emotionare pentru propria lui imagine care vrea sa incarneze sublimul moral ; asa a facut cand a vorbit despre oameni batrani si suferinzi, despre saracie, despre dreptatea protestatarilor, in asemenea clipe Gadea devine un «inspirat, - i se pare lui ca toate aceste tematici pe care le evoca il aureoleaza pe el ca persoana, il face sa devina un fel de supra-om. Extazul de sine nu-l are doar Gadea, este doar partea bolnava, nesanatoasa, din comportamentul acestor tineri. Ei inventeaza in materie jurnalistica din pacate doar pe o grama devianta de comportament si nimeni nu le maai poate atrage atentia ca gresesc...
Societatea noastra a devenit ea insasi vulnerabila, si, inversand rolurile observator/ observat, a ajuns sa ameninte pe oricine ar indrazni sa creioneze portretul desfigurat al acestor asa zisi jurnalisti (asa cum a facut Plesu de ex. dar a fost imadiat atacat). In acest context, ADEVARUL este tot mai greu sa fie spus. Trebuie niste actiuni indirecte, asa cum a fost acest interviu antologic, in care multi ne intrebam de ce oare se duce un om serios la o asemenea emisiune.

Anonim spunea...

(III) Ma asteptam ca Gadea sa-si pregateasca un "show" in care sa-l faca arisce pe preopinent, sa-l puna la pamant si apoi sa intre intransa, in acea postura narcisiaca de fals angelism, in care se proiecteaza pe sine, atunci cand evoca tematici caritabile intr-un mod speculativ...si in care ii aduce si pe ceilalti in spirit de echipa (Ciutacu, Badea). Sincer, la asta ma asteptam, si ma intrebam care este cheia in care isi va "juca" rolul MRU, pentru ca, bineinteles, nu-mi imaginam ca nu are si el masura exacta a tulburarilor de autoreprezentare ale lui Gadea et Co.

Ma gandeam ca va veni desigur cu niste raspunsuri pe FOND care sa-i linisteasca pe cei infometati de scandal (Radu Tudor, Ciutacu, Ciuvica.....). Tocmai aici a fost miscarea tactica excelenta, asa cum remarca Sorina : MRU nu a venit cu nimic "pe fond" , ci doar cu alt "ton", cu o neasteptata observare atenta a modului de a spune. De la bun inceput aceasta tactica a fost castigatoare, pentru ca Gadea a ajuns intr-un stadiu destul de grav incat fiecare cuvant rostit sa fie intruchiparea ca la carte a propriei maladii, nu mai are continuturi personale de transmis, ci doar manifesta anonim si fidel sindromul descris in tratate.

Asta mi se pare a fi marele castig al serii de 13 martie 2012 : s-a realizat o sincopa puternica in ritmul nebun al acestor tineri de la Antene, unii destul de neinspraviti (de ex. nici unul nu are studii sau cariere serioase: Badea nu are nici facultate, e un mic derbedeu fost odinioara simpatic, care degenereaza pe masura ce imbatraneste; Ciuvica un comediant pitoresc al acest, un figurant al unei scene politice fanteziste; Radu Tudor un "tovaras fara mila" un tanar Brucan; Ciutacu : un marginal promovat pentru culoare, intr-o scena din care e strain; Gadea este un bolnav, un propovaduitor esuat in autoinselare si in indragostirea de propria-i imagine.... Culmea, chiar si cei cu scoala, cum credeam la inceput ca este Dana Grecu, Alina sau Sandra Stoicescu, si-au scos la iveala protuberante ale personalitatii si au facut abstractie de vocea ratiunii abandonand orice lectie de profesionalism.
Lipsa de intelepciune de la Antene a primit asadar o mare lectie, urmarita de noi in direct.

Anonim spunea...

ai dreptate Sorina. Si eu m-am amuzat copios. Dar! oamenii de acasa care s-au uitat la teve nu au inteles nimic. Evident ca MRU s-a dus acolo sa-i dea peste nas lui Gadea (nici nu e greu) dar e totusi premier si ar fi trebuit sa dea si niste raspunsuri. Celor simpli le-a parut probabil doar un arogant ceva mai citit.
Orice ii poti reprosa lui MRU(securist, basist etc) dar e inteligent si cult. Si nu cred ca era cazul sa dovedeasca asta, o stim toti,se vede, si nici nu era cazul sa dovedeasca incompetenta moderatorului (se vede cu ochiul liber)

vala spunea...

pe moment vorbele au facut diferenta ... in timp faptele o vor face

daca MRU nu va dovedi abilitati prin fapte atunci vorbele i se vor intoarce ca un bumerang.

sa fiu clar... nu-mi plac antenele! si e drept ca poate fi prematura solicitarea-mi... dar as vrea de la MRU FAPTE

- reducere de fiscalitate
- mai putin jaf din banul public
- coerenta economica
- o mai buna colectare a veniturilor statului
- fara derapaje populiste
- mai putina gargara basista
etc

quin spunea...

@tectonand and last @anonim
partea cu politica nu e oratorie da critici mesajul trasmis.. stiu.. putina inteligenta te rog, stiu ca nu e suficenta.

daca gidea nu poate juca intr-o liga poate nu are ce cauta acolo, scuza ca ala are muschi si il bate pe asta firavu, naiv, nu tine. pt ca am asistat la o fractionare a discursului, ca asta mic nu era in stare sa se adune. incearca in oglinda sa transmiti un mesaj cind unul mic te trage de mineca 'tati.. da cum e cuvintul ala... salutar- salvator ca nu stiu sa fac propozitii cu el'.

povestea povestilor spunea...

...cred, sa nu va fie cu suparare, ati uitat un amanunt: ca MRU, asa cum s-a-ncetatenit numele mim-primistrului, este premierul unui cabinet politic, chiar daca este intr-o tzara semibananiera...a? mie-mi este perfect perpendicular daca MRU este antrenat la inaltele scoli ale SRU-ului ca sa fie, perfect intr-un duel cu un adventist! lucrator la antenisti!...CRE`CA SCOPU` LU MRU ESTE ALTU, CA SA RAMAN IN ISTORIA POLITICA A TZARII...DACA NU-I IESE O SA RAMANA DE POMINA CU INTERVIUL...a avut antrenori buni MRU...asa si? A IESIT ROMANIKA DIN CRIZA SI A INTRAT IN PRIZA?...nu mi se-mpare...io zic sa nu fiti fraieri, ca geme tzara asta de ei, si sa judecati cum trebe, daca sunteti judecatori...ce ma-ntrereswaza ca premieru` citeste Kierkaard da` o sa dea cu ea in gard...ca este destept este pentru el, da` pentru tembelii astia de romanaci? cum o sa fie?

Anonim spunea...

Observ cum lumea e surescitata de faptul ca MRU l-a dominat pe Gadea, un lucru normal as zice. Unul e prim ministru peste o tara, celalalt un direct si moderator de televiziune. Ceea ce nu sesizeaza nimeni e faptul ca ieri, au stat fata-n fata angajatorul, si-anume Gadea, platitorul de taxe si impozite, si angajatul, MRU, cel care-si ia salariul si toate beneficiile din banutii platiti de Gadea. Doar mie mi se pare anormal ca-n acest context angajatul sa simta nevoia sa fie arogant si sa-si incoarde muschii in fata angajatorului? Da, stiu, e minunat, MRU l-a dominat psihologic pe Gadea de la un capat la altul. Dar de asta era acolo? Nu era acolo pentru a purta un dialog cu angajatorii lui de acasa, si anume cu cetatenii platitori de taxe? Din cate stiu eu un prim ministru n-ar trebui sa aibe lupte de orgoliu cu moderatori de televiziune, ci cu institutiile pe care-si doreste sa le reformeze, cu economia pe care am inteles ca vrea s-o urneasca. A-nteles cineva ce se-ntampla cu CAS-ul? Eram curios sa vad daca exista vreo sansa sa iau o leafa cu vreo 5 procente mai mare. N-am aflat asta, in schimb am aflat ca MRU e inteligent, citit, versat etc. Perfect. Dar cu lucrurile pe care ar trebui sa le faca din functia in care a fost numit cum ramane?
Eu unul, in calitate de angajator al domnului MRU ma simt insultat de atitudinea dansului de aseara. Stiu, nu conteaza catusi de putin pararea mea. N-am fost intrebat cand a fost pus in functie, asa ca n-am sa fiu intrebat nici daca mi-a fost pe plac prestatia dansului de aseara, in schimb banutii mei sunt buni luna de luna cand ajung in isteria statului.

Bob spunea...

A fost , într-adevăr o confruntare psihologica, din care , MG nu avea cum sa câștige. A fost dacă vrei, o lupta pentru poziția dominanta in cadrul haitei. MRU stia foarte bine cu cine sta de vorba, Gadea habar nu avea. Aici s-a stabilit castigatorul. Pana la urma , audiență nici nu a fost interesata de ce s-a discutat , ci de CUM s-a discutat. Dar, fiindcă exista si un DAR, tare mi-e teama ca , dacă nu va sta foarte tare cu picioarele pe pământ, asta il va pierde pe MRU. In fond, si Nastase stia totul despre manipulare in cinci limbi străine .

ziarist spunea...

@bob.nu stiu cata aroganta a fost. Nastase, da, era arogant. La MRU cred ca a fost degraba vorba de control..

voevod spunea...

O carte buna de citit pentru a intelege mai multe
http://www.scribd.com/raymondo%20infinity/d/12838215-SchopenhauerArta-de-a-Avea-Intotdeauna-Dreptate

Jurnalist compromis spunea...

Si ca sa continui tot cu o gluma, pana si Google stie ca jurnalistii Antenelor sunt ... compromisi. Exact asa. Pentru detalii, click pe numele meu sau mai jos.

http://imgur.com/E3tgr

:))

Anonim spunea...

Daca cineva a avut ocazia sa discute cu un securist actual sau fost ,toti au acealsi discurs .Daca Gadea avea acelasi comportament ca in emisunea cu Duta de la CNAS se ducea tot jocul de trei lei securist a lui mru.Si ca sa imi sustin pct de vedere exprimat mai sus ar trebui sa-l fi vazut pe mru cand l-a luat Badea ,in finalul emsiunii ,a clacat ..

Anonim spunea...

Acest Gadea e cel care ti-a interzis tie un interviu cu presedintele in functie?? HA HA HA... se vede ce stofa de reporter are in el...