marți, noiembrie 20, 2007

Update la PSD. Alinierea planetelor. Marţi, 20 noiembrie 2007.

Ora 18.31. Primesc un SMS de la Liviu Dragnea. Cum care Liviu Dragnea? Citiţi mai jos...
Mesajul suna aşa: " Îţi mulţumesc pentru grija pe care mi-o porţi. Îmi pare rău că te fac să suferi.... Enter a signature here". Voi înţelegeţi ceva? Eu cred că săracul şef de campanie al PSD n-a înţeles nimic....

35 de comentarii:

Anonim spunea...

A inteles foarte bine! La ce te asteptai? Dupa ce Geoana l-a injurat pe Sutu era un pic cam mult sa faca si Dragnea acelasi lucru. Asa incat s-a gandit sa fie doar ironic (crede el)!.

ziarist spunea...

@da, tocmai d'aia l-am publicat. poate isi da seama ca, totusi, nu ne tragem de bretele. Cat despre ironie, macar daca ar fi fost una buna. Dar e si slaba...Deh, PSD...:-)

Anonim spunea...

Ce ti-e si cu femeile astea... prind un om la pamant si-i dau de-i rup toate coastele... Putina mila fetelor... abia a ajuns Saddam la Bucuresti iar dorinta lui de afirmare e putin mai mare decat capacitatea de exprimare... Fiti si voi mai intelegatoare. :)

PS. Mi-a placut foarte mult textul. Felicitari S.

ziarist spunea...

@ R. Merci. Suntem rele zici?

Anonim spunea...

Oare cine e dragnea ( cu d mic ) ??? Nu e acelasi dragnea care anul trecut, in prezenta lui Ion Iliescu tipa cat il tinea (g)ura " VA MULTUMIM ! SUNTETI SINGURUL LIDER PSD CARE VINE IN JUDETUL NOSTRU ! LUI MIRCEA GEOANA II ESTE RUSINE SA VINA LA NOI ! " ??? NU e acelasi dragnea care tipa la Brasov ca-si da demisia din PSD , daca Ion Iliescu nu e sanctionat ??? Nu e acelasi dragnea care la cateva zile dupa Brasov il barfea pe mircea geoana si-i invidia pe consilierii lui Ion Iliescu ..." Ce fericiti trebuie sa fiti ca lucrati cu un asemenea OM " ??? Vreti sa mai continui ??? Saptamana asta oare , pe care dragnea il vom vedea ???

ziarist spunea...

@ moliere. Da,asta e dragnea. E omul care la suspendarea lui Traian Basescu spunea ca s-a saturat sa-i "s...p..." lui Hrebenciuc. Si ameninta cu suspendarea din functie. Suspendare care s-a produs "putin" in BPN si a fost retrasa in usa, la terminarea sedintei..pe motiv ca se mai gandeste " putin". Acelasi om care, la Brasov, ii spunea lui Viorel Hrebenciuc ce mare lider de partid e el, cat de mult il stimeaza, pentru ca i-a aratat lui Tariceanu ca negocierile cu PSD nu sunt de joaca( negocierile pe motiune esuasera atunci). Acelasi om, care la aceeasi masa de la Brasov, ii spunea aceluiasi Hrebenciuc ca se autosuspenda iar sau isi depune mandatul " putin" daca Ion Iliescu nu e exclus din partid. Acelasi om care se vaita ca nu poate sa faca campanie din cauza aceluiasi om- Ion Iliescu. Acelasi om, acelasi dragnea, care a doua zi nu mai recunostea nimic... Am continuat eu. Asa ca, sincer, nu stiu saptamana asta pe care dragnea o sa-l vezi... Continuam?

Anonim spunea...

Tot cu dragnea ??? Sau ii luam pe rand ???

ziarist spunea...

@ moliere. tu ce zici? hai sa terminam cu dragnea...si apoi ii luam si pe ceilalti. ca sunt destui, nu?

Anonim spunea...

Am aparut cam tarziu. Lucrurile "importante" despre Dragnea s-au spus deja. As mai adauga: acela Dragnea care dupa momentul Poiana Brasov l-a sunat pe Ion Iliescu ca il asigure de simpatia lui!

ziarist spunea...

@ anca. oare de ce nu ma mira? Mai e o parte interesanta cu PD-ul si dragnea....

Anonim spunea...

Si cu Magda...

ziarist spunea...

@anca. Magda? Who is Magda? dezvolta please...ca sa citez un bun prieten...:-)

Anonim spunea...

Stii care e partea buna la PSD ??? Ca sa nu muncesti prea mult , poti schimba poza si initialele , poti pune oricare "cap limpede" si este acelasi lucru .... Fa o incercare ! Scoate substantivul comun (era sa zic de drept comun) dragnea si inlocuieste-l cu ....(sa luam unul la intamplare) corlatean ..... Vezi ca am dreptate !

ziarist spunea...

@ moliere. sau altul...mai sunt...

Anonim spunea...

Nu o fac din decenta...Desi ar merita! Mai ales oamenii astia care uita de unde au plecat si cine i-a sustinut sa ajunga unde sunt!

ziarist spunea...

@ anca. ok. respect parerea ta. dragnea a plecat din PD si a ajuns sef de campanie la PSD...misto, nu?

Anonim spunea...

Sunt prea exagerat eu sau "Îţi mulţumesc pentru grija pe care mi-o porţi. Îmi pare rău că te fac să suferi.... Enter a signature here" este unul dintre acele SMS-uri şablon?
"Dacă vrei să-ţi surpinzi iubita cu o poezie de dragoste, trimite acum un SMS cu textul "poem" la 4777 şi apoi un cor de domnişoare 4-7-7-7"
Urmează, "vrei să ştii ce-ţi rezervă astrele, trimite textul "horoscop" la... exact 4-7-7-7" :)
O fi omul în lipsă de imaginaţie. şi atunci a dat SEND to Sorina on 4777 "Declaratie". Decât că nu a bătut bine textul şi nu a fost luat. :)
Este posibil.

ziarist spunea...

@bibliotecaru. buna asta cu 4777. n-o stiam. pot sa-ti spun ca e scris de el. cat despre horoscop..ar fi un sfat. sa dea sms la 4777 sa vada ce-i rezerva astrele. tu ce crezi ca-i rezerva?

Anonim spunea...

Nu ştiţi cine e Magda?!?! :)
Am să citesc eu din din blogul domnului Şuţu:
Magda Bistriceanu: Nu, dar trebuie sa-i multumesc lui Liviu Dragnea si tuturor celor care au fost alaturi de mine din interiorul partidului. Nu trebuie sa sune a slogan, dar asta e adevarul.

Cum să spun, prietenii ştiu de ce :)

ziarist spunea...

@bibliotecaru. corect. esti destept..uitasem de imaginea partidului..daaaaaa, o stiu pe Magda, cum sa n-o stiu...chiar eu am vazut-o atunci cu Cristi...daaaa, Madga...frumoos..

Anonim spunea...

La PSD orice este posibil...

Anonim spunea...

Astrele... multă răcoare (poate de la iarnă)... :) si un mery "în sânge" cu multă ghată şi multă votcă.

Anonim spunea...

Din păcate, astazi netul a mers greu pe ţeavă, aşa ca: Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, Noapte bună! şi o seară excelentă în continuare!

ziarist spunea...

@anca. asa este, din pacate...
@bibliotecaru. interesant...:-)

Anonim spunea...

Apropo de orice este posibil...Scriu acum un post. Desigur, despre PSD si intrarea la guvernare cu PNL.

ziarist spunea...

@. anca. te rog..ti-am zis ca you have the floor. astept sa te citesc. cu interes..:-)

Anonim spunea...

Hehe, trebuie sa recunosti si tu ca mesajul te face sa zambesti. iti dai seama cum ti-ar fi scris "delicatul" Base? a, scuze, el nu s-ar mai fi obosit sa scrie. venea direct la tine la birou sa o "faceti"! Oana

ziarist spunea...

@ Oana. parerea mea e ca n-a reusit sa fie destul de haios... nu prea are umor destul...Cat despre "delicatul"..am spus atunci ce-am avut de spus.
dar nu ma mira ca dragnea sta pe bloguri, ca si titus facea asta in ziua referendumului pentru suspendare...si uite unde au ajuns..

Anonim spunea...

Nici asta nu e rau. se mai informeaza si ei,mai citesc ceva critic... :D dupa cum vezi sunt in toane bune... atat de bune incat sa remarc motto -ul doamnei udrea. oare ce o fi vrut sa zica =)) tztztz oare ma pot gandi ca si averea sotului e tot la sotie? desigur, ma refer la frumusete...inteligenta... de astea!

ziarist spunea...

@ oana. ce ironica esti...;-) de ce nu-ti faci blog?

Anonim spunea...

ar trebui dezvoltat subiectul Dragnea si PD. Obiectivul lui Dragnea e sa devina Secretar General la PSD, iar acest post si l-a cumparat prin "acceptarea" postului de director/strateg/tactician (vedeti doar ca si-a pus ochelari, sa para intelectual!) al campaniei electorale. Asa ca Liviu spera ca Mos Niculas sa-i aduca aceasta functie. Pasul doi este apropierea de PD si fabricarea unui candidat de paie la alegerile prezidentiale, astfel incat `nea Traian sa nu aiba probleme.

ziarist spunea...

@anonim. cu prima parte ai dreptate...cu a doua, mai vedem..

Oana Dobre-Dimofte spunea...

Poate o fi vrut sa trimita semeseul ala in 2004, pe post de "closure" al guvernarii de patru ani...

Anonim spunea...

Dum it! Daca sunteti rele?... Pai mai poate fi Saddam-de-Teleorman om politic serios dupa ce l-ati "fardat" voi aici?... Poate vroia si omul sa intretina eficient relatia cu presa si nu a aflat cam cum se face chestia asta...
PS:
1.Dar Nea Viorel? ce face Nea Viorel? Cu ce isi ocupa timpul pretios? (te intreb pentru ca te suspectez ca stii multe despre VH, jurnalistic vorbind, fara nicio insinuare);
2.Care va fi viitorul presedinte PSD?

ziarist spunea...

@R. Jurnalistic vorbind cred ca Nea Viorel al tau face foaaarte bine...Oricum, e mult deasupra multor oameni din partidul ala...Pe bune... Viitorul presedinte PSD? Sincer, asta cred ca e marea tragedie a PSD. Sunt personalitati puternice acolo ( si nu ma refer la Geoana aici), care n-au avut insa puterea sa lase pe cineva sa creasca pe langa ei. Am putea vorbi de Ponta, dar stiu ca nu-l digera organizatiile si e si mult prea tanar pentru presedinte. In rest, nimeni...Aceeasi problema e si la PD..