miercuri, noiembrie 14, 2007

Bloggerul Ion Iliescu - best day ever- 35.364 de cititori

Ei bine, da. A scris. A si citit mesajele. Probabil ca va si raspunde, in curand, la multe dintre ele. Putini stiu ca, de cateva zile, pe Ion Iliescu l-a prins in mreje blogosfera. Si l-a prins bine. E incantat de "un ceva" fata de care, la inceput, era destul de reticent. Omul citeste, scrie, se uita, cauta pe alte bloguri, le studiaza si are multe idei despre multe postari...La fel de interesant este ca si blogosfera l-a primit bine pe Ion Iliescu. In doar 24 de ore, traficul pe blogul lui Ion Iliescu ar face invidios pe orice veteran al blogosferei. Ultimele cifre sunt( de la ora si data cand fac acesta postare):

Blog StatsTotal Views: 35,364
Best Day Ever: 34,670
Views today: 34,670


Cred ca avem un blogger de calibru. Nu-i asa?

9 comentarii:

Anonim spunea...

iliescu-apare, soarele pe blog rasare :D

Anonim spunea...

Iliescu rade tot! In politica, in blogging si cred ca in tot ceea ce-si pune in gand. E uimitor si stimulativ acest om nascut sa fie nr. 1. Si va fi mult si bine de acum inainte tot nr. 1.

Anonim spunea...

uelE tare Nea Nelu.M-a stimulat sa-mi fac blog.

Cristian spunea...

frate, ce nu'mi place mie e că băieţii nu se comentează reciproc; păi, mama lui de blog, unde'i interactivitatea aia? :)

Anonim spunea...

Mi-e greu sa-ti inteleg simpatia fata de hodorogul asta viclean. De la imeghebistii care defilau cu poza emanatului, mandri ca "noi muncim, nu gandim", iata ca ajungem la tineretul emancipat comunicational, cazut in admiratiune fata de gandirea si manifestarea rablagitului bolsevic. Mare smecherie, ca un vechi activist propagandist sa descopere valentele unui nou canal de vrajeala.

Anonim spunea...

Nu e vorba de cititori, ci de vizualizari (un cititor poate sa viziteze blogul de mai multe ori). Oricum, e o cifra mare - explicabila de altfel, ca a avut publicitate peste tot. L-am vazut si la voi, la Antena 3, cum vorbea despre asta, in timp ce in baza ecranului era scrisa adresa blogului.
PS: Ai cifrele de la baietii care-i tin blogul, nu?

Oaie spunea...

am postat si eu un comment. nu a aparut, probabil ca l-am deranjat prin argumentatie...

batranul comunist nu prea s-a schimbat.

Anonim spunea...

Nu pot decât să realizez cât de populară este încă Bunicuţa, chiar şi în rândurile celor tineri (nu ar avea cum să fie majoritari cei de peste 60 de ani, vârsta a treia este destul de rară pe net)

Anonim spunea...

Ce e cu adevarat distractiv, e faptul ca il critica multi care chiar nu reusesc sa inteleaga politica si dedesubturile ei. Apoi mai e o faza tare ...categoria incultilor la care injuratura e titlu de glorie, din umbra unui nickname. ok, dar hombre chiar nu ai nimik de comunicat ? combate-l in idei ! politic sunt total impartial dar detest prostia si mitocania din tot sufletul ! Respekt & Have a nice day !