luni, noiembrie 12, 2007

Ion Iliescu- de acum, un blogger cu greutate politică


Ei bine, da! Mulţi n-ar fi crezut, dar uite că s-a întâmplat şi asta. La 77 de ani, Ion Iliescu- omul sau, la fel de bine zis, personajul politic, a rămas open minded. Şi, ca atare, şi-a tras blog. Aşa că, de astăzi, de acum- practic, fostul preşedinte al României a intrat şi în blogosferă. Şi, aşa cum îl stiu, va scrie. De bine, de rău dar... cu sinceritate. Deja a făcut o primă postare. Este părerea lui despre referendumul lui Traian Băsescu.
Aşa că să-i urăm bun venit printre noi şi... spor la scris. Pentru că un singur lucru îi place, cu adevărat, să facă lui Ion Iliescu, în afară de politică...Îi place mult să scrie. De acum, îl puteţi citi aici.

7 comentarii:

roxana toma spunea...

sa-i uram succes si sa ajunga sa depaseasca nr postarilor lui adrian nastase!

roxana toma spunea...

nu uita rugamintea mea!

Anonim spunea...

e semn ca se pune de-o ... erestauratie, ori o blogostea rosie? :)

Anonim spunea...

"Cum e când te pune Iliescu în blogroll. Onorat. Plăcut surprins. Provocat."

Anonim spunea...

Pai nu zice Silviu Brucan (Dzeu sa-l odihneasca!) ca Iliescu ne va surprinde mereu? Na, profetia s-a-mplinit...dar oare chiar el scrie?

Anonim spunea...

Am revenit....eu as paria ca nu il scrie el...

Anonim spunea...

...orice om care stie sa asculte, evident stie si sa scrie. Deci de ce nu ar scrie el ? Oare internetul are limita de varsta ? Vrem democratie si totusi unii injura initiativa de blogger a fostului presedinte - unde e libertatea de exprimare ? Eu chiar sunt curios ce si despre ce va scie ! Bafta !