luni, noiembrie 05, 2007

"You're so fabulous, you make me so hot....baby, baby...you're so good to me"

Citesc multe bloguri. Dar pe Adrian Nastase defiland, prin Camera Deputatilor, cu porumbeii, turturelele, gugustiucii sau ce vietati or mai fi ele, in plina criza PSD, nu mi l-as fi imaginat.
Stiam ca omul iubeste galinaceele. Dar ca stiam ca le iubeste si le exploateaza la Cornu, nu in Parlament. Auzisem si ca si-a reactivat si ferma, dupa nebunia gripei aviare. Ferma formata din gaini outoare sau ne-outoare, rase exotice de pasari sau diversi fazani. Dar cu noul membru al echipei...gugustiucul sau turturica executiva, trebuie sa admit ca m-a surprins putin...

Omul vrea sa revina. Cu toata puterea. Lucreaza la asta, se straduie, face proiecte, calcule. Face multe. Si isi face si imagine. Din orice. Nu poti sa-l condamni, nu? Cine are de castigat din toata afacerea? Pana acum, cred ca doar porumbeii. Dar numai cei jumuliti...So, daca mai aveti vreunul, cu vreo aripa neideologica franta, duceti-va pe str. Lipscani, nr.3, sect.3 ( la biroul parlamentar) sau la Camera Deputatilor. Si intrebati de Adrian Nastase. Va va face so... hooot!

P.S. Ascultati cu atentie coloana sonora a clipului de mai jos. Aici, versurile. Cred ca traducerea ar fi de mare exceptie, nu?

6 comentarii:

Anonim spunea...

:))
Esti rea S.

ziarist spunea...

@ioan. de ce sunt rea?

Anonim spunea...

nu inteleg ce e asa de interesant ca Adrian Nastase are un porumbel? Sunt lucruri mult mai inportante decat asta... Stiu ca sunt rautacios dar e parerea mea ;) Super blog. Bye

Anonim spunea...

Infigi varful pixului exact in inima porumbelului omului... :)

Anonim spunea...

potumbeii, simbol al pacii...cred ca e un mesaj subliminal. vrea sa zboare. dar dece n-a ales oare cocorii? poate pentru ca sunt mai greu de prins?

Anonim spunea...

Eu cred că această campanie "Porumbelul alb" a fost de largă inspiraţie (sau respiraţie, vorba lui Geoană). Unde mai pui că a explodat exact într-un moment de respiro mediatic.