miercuri, octombrie 03, 2007

Niste degete si niste buline pentru o motiune....


Cine a votat cu fata, cine a votat cu fundul, cine a bagat mana in urna too deep, cine s-a uitat in dreapta, cine s-a ferit din stanga, pe cine a notat pe tabel ca defector Aura Vasile? Sau cine apare pe imaginile filmate de operatorul PSD si nu numai de el? Cine? Cine a tradat?


Tradarea era previzibila, ba chiar si declarata oficial...Se stiau extrem de bine pesedistii carora pur si simplu nu le mai pasa de Mircea Geoana.


Interesant este si altceva. Cat de departe poate merge imaginatia unui parlamentar, cand vine vorba sa-si fraiereasca seful.


Startul l-a dat Bogdan Olteanu, sub nasul lui Mircea Geoana, prin miscarea strategica din fata prezidiului. A blocat cu doua ghivece de flori culoarul pe unde urmau sa treaca parlamentarii, ca sa voteze " la vedere".


Cand a inceput votul, florile s-au tot miscat. Chiar PLD-istul Boureanu a tras de ele. Se prinsese de miscare.

Asa ca suspectii PSD sunt cei care au votat cu spatele si n-au mai deranjat ficusii lui Olteanu....


Imaginatia a mers mai departe. Un pesedist care participat la numaratoarea bilelor a gasit in urne aspirine( care mascau, evident, bilele albe). Si a gasit si bile negre infasurate in foite la fel albe.


Si asta nu e totul. Un ministru al cabinetului Tariceanu, foarte atent la vot, a vazut un parlamentar care pur si simplu isi vopsise cu carioca degetul aratator. Si-l facuse negru....Inteligenta miscare, nu?


Un alt pesedist imi spune dezamagit: stii ce-mi pare rau? ca nu mi-a trecut si mie prin cap sa-mi vopsesc degetele....

Niciun comentariu: