duminică, octombrie 28, 2007

Gafa politica a saptamanii: Geoana l-a invitat pe Basescu in mijlocul PSD

De cealalta parte, poporul...




Foto: Rompres & Gandul.

7 comentarii:

CIN spunea...

Am senzatia ca in urmatoarele 24 de luni, poporul va fi din ce in ce mai iubit de catre politicieni. Multi l-au mai iubit si prin 2004, dupa trei ani (in care ochii care nu se vad se uita) baietii smecheri din politica se prezinta din nou in fata mariei sale electoratul , cu atat nonsalanta, de-ti vine sa-i votezi si sa-i iei si acasa. Astazi am vazut masura iubirii populare de care se bucura cel pe care Basescu la prohodit fara sa moara - Stolojan - care a facut imprudenta sa vina dupa 3 ani acolo unde promisese marea si cu sarea. Ce sa-i faci, pana si vulpea incearca sa nu revina de mai multe ori in aceeasi poiata.

BOGDAN spunea...

Nu este o gafa. Mircea Geoana a procedat corect in calitate de presedinte al celui mai mare partid de opozitie din Romania. Despre ce si de ce s-a intamplat acolo....se intampla nu numai in Romania!

ziarist spunea...

@bogdan. eu cred ca a fost o gafa, pe care numai Mircea Geoana era in stare sa o faca...

BOGDAN spunea...

Nu cunosc niciun presedinte de partid din Romania care sa nu fi facut macar o singura gafa! A facut si M.G destule, insa printre ele nu se numara si invitatia catre Basescu. Este o parere personala si mi-o mentin. Poate Mircea Geoana nu este cel mai potrivit sa conduca PSD-ul, este nevoie de cineva puternic, cu multa personalitate. Si fiindca anticipez intrebarea ta, iti spun sincer ca nu stiu cine ar putea fi acela. Noapte buna si sa ai o zi la fel de buna!

ziarist spunea...

@bogdan. eu am parerea mea si tu o ai pe a ta. si eu cred ca e nevoie de altcineva sa conduca psd. nici eu nu stiu cine ar putea fi acela. si eu iti doresc o noapte buna si o zi la fel.

Anonim spunea...

@ ziarist
Când spui nu a fost o gafă nu trebuieşte demonstrat. Dar când spui a fost o gafă... parcă trebuie să urmeze ceva.
Vanghelie şi Geoană a vrut să-i dea peste nas lui Băsescu. Băsescu a răspuns. Este un meci de imagine... ce are de-a face asta cu gafa? Aaaa, poţi spune că Geoană a fost inabil, că nu a prevăzut următoarea mişcare, că nu a ştiut gestiona un răspuns. Atunci când lansezi o provocare, trebuie să te aştepţi ca la un moment dat cacialmaua să nu ţină. Dacă Geoană nu s-ar fi bâlbâit lamentabil, gestul ar fi putut să pară unul de normalitate şi PSD-ul ar fi punctat pe serviciul lui Băsescu. Dacă PSD-ul l-ar fi sprijinit pe Băsescu împotriva PNL când cu referendumul, aşa cum era şi normal de altfel, ca partid de opoziţie, acum nu am mai fi asistat la un conflict Băsescu-PSD

ziarist spunea...

bibliotecaru. ti-as cita un psd-ist in viata si chiar mai multi..care au o alta parere...putin mai plastica, despre ceea ce s-a intamplat la romexpo...nu pot sa-ti dau citatul, din pacate. pentru ca tocmai eu am bagat moderarea pe acest blog:-)