joi, iunie 06, 2013

Cât costă o meserie de jurnalist

1. Acord ferm Confidențial PSD- PC. 17 Aprilie 2008. 

2. Acord privind constituirea Alianței politice dintre PSD și PC. 17 Aprilie 2008.

3.Document PSD către toate organizațiile județene ale partidului. 3 Decembrie 2009. Ziua confruntării prezidențiale Traian Băsescu- Mircea Geoană.

24 de comentarii:

Răzvan Andrei Antonescu Rogoz spunea...

Postarea asta e asa de buna ca pana si domnul Turcescu o da in direct la emisiunea dumnealui.

Anonim spunea...

Pct 1.3 si cu televotingul sunt devastatoare. Daca nici asa nu se trezesc telespectatorii A3 atunci nu stiu ce sa mai cred.
Felicitari Sorina Matei !

Anonim spunea...

Bravo, Sorina! Te apreciez fff mult pt ca nu obosesti sa devoalezi mizeria manipularii de tip Felix. Sper ca si captivii Latrinelor sa priceapa ca sunt victimele unei spalari pe creier!

Anonim spunea...

Specialistii de la Antena 3, in urma unor investigatii ample au descoperit ca RMS Titanic s-ar fi scufundat datorita politicii gresite a companiei White Star Line si a celor doi conducatori Traian Basescu si Emil Boc. Conform spuselor lui Radu Tudor – Traian ar fi baut cateva pahare si i-a incredintat carma lui Boc dar domnul Emil Boc nu avea ochelarii la el asa ca nu a putut zari icebergul la timp. Concluzia Uaa Basescu!!!

marian mihael spunea...

Respect!intradevar exista si jurnalisti cu coloane vertebrala in romania,si d_voastra sunteti una,pt ca eu ca simplu roman ce muncesc si locuiesc inpreuna cu familia in italia de 8 ani,am urat din todeauna ANTENA3 pt manipulare,minciuna si denigrarea multor persoane si in special a presedintelui BASESCU.Nu va lasa_ti intimidati de atacurile impostorilor din trustul intact,si in special de vuvuzelele din ANTENA3.V_am urmarit si in seara aceasta la rtv ,cum CIURBEA cauta ,,LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELELUI,,va mai amintit de cand era acest lingau si el prim ministru.Succes stimata doamna!

Anonim spunea...

Bravo, Sorina! Esti jurnalista mea favorita!
Ganduri pozitive din Mures,
Ferenc.

Anonim spunea...

Felicitari, niste documente foarte interesante si graitoare pentru tot
omul.

Anonim spunea...

Voi, ceilalti jurnalisti din trustul falimentar ''Intact''care ati constientizat cat rau face varanul poporului roman, ar trebui sa faceti la fel ca Sorina...sa descoperiti adevarata fata a acestui jeg ordinar de securist...oameni ca el va turnau si daca spunneati un banc cu Ceausescu ...stateau in lux iar voi stateati in frig si ati cumparat alimente cu cartela.Mai repede sau mai tarziu cei ca Gadea, Badea,Ciuvica,Ursu si altii ca ei vor fi scuipati mergand pe strada

Anonim spunea...

Oana Dobre, jurnalist, postare pe blog: "in cei trei ani in care am colaborat cu trustul respectiv (2008-2011) NIMENI nu mi-a impus, sugerat, cerut sau interzis sa spun ceva sau sa tac despre ceva. Am fost la zeci de emisiuni, am scris zeci de articole la "Jurnalul national" si am intrebat, criticat sau apreciat pe cine m-a dus mintea si pe cine am crezut ca am motive.". Pana la urma care-i adevarul din trustul ala?

Anonim spunea...

Da, interesant si credibil, dar poate ca era mai bine sa postezi celelalte exemplare, alea cu cu semnaturi si stampile...

Anonim spunea...

te-am simpatizat atunci cand te-ai detasat de Ciutacu...nu regret, insa Ciutacu o avea toate pacatele din lume, dar nu e prost...

https://www.facebook.com/tudor.padure.7?ref=tn_tnmn spunea...

Nu ca zic, da'vreau sa spun:

Excelent!

PS Stiu de existenta cuvantului MANIPULARE! se practica (sunt manipulat sa duc gunoiul, sa plimb catelul, sa spal vasele... DAR, sunt "cineva" care accepta aceasta manipulare.
Pentru Academia Romana: sa introduca in DEX si cuvantul MANIPULEALA!
la explicatii: antena 3 (anteNA NA Basescu)

tudor padure spunea...

Nu ca zic, da'vreau sa spun:

Excelent, Sorina!

PS cunosc sensul cuvantului MANIPULARE (eu sunt CINEVA, care duce gunoiul, plimba catelul, spala vasele)
Propun Academiei Romane sa introduca in DEX si cuvantul MANIPULEALA!
la explicatii sa treaca "decat" antena 3

Anonim spunea...

si eu iti zic, bravo sorina, desi e usor de noi cititorii sa vorbim sa ne dam cu parerea in schimb tu ai o meserie riscanta si te expui.
mie personal mi a parut rau cand ai plecat de la b1.ro, ma obisnuisem cu tine, dar e bine acum si cu fetele care sunt, macar,
Altfel, daca nu aparea b1.ro nu stiu cum as fi urmarit stirile, ca ajunsesem cu ani in urma sa vad stirile de la ora 12 de pe b1, fiindca nu suportam alte canale.
pe mine nu ma socheaza ultimele asa zise noutati cu antenele si voiculescu, noi oamenii de rand intuim mai repede adevarul, bine, nu chiar toti :) ca exista si fanii antenelor, dar desigur voi jurnalistii aveti datoria de a prezenta probe.
ca sa inchei iti marturisesc ca pe mine deja de ceva timp ma sperie aceasta familie voiculescu si antenele care constituie un real pericol la siguranta tarii si a romanilor, banii si dorinta de putere a camatarului, nunumai turnatorului, de voiculescu plus fiica sa, care m a dezgustat enorm afland de scrisoarea trimisa angajatilor, parca eram pe vremea lui ceausescu, cu un fel de zambiti va rog, dar te incarca la plata, familia asta nenorocita de ceausescu si curtenii lui care zilnic ne promiteau marea cu sarea dar tineau cutitul indreptat asupra noastra, asa si aceasta fatuca, veroasa precum tatal ei, traita in de toate, nu vreau sa sune populist, dar e strigator la cer sorina, mi am crescut copiii, acum majori cu sacrificii, iar acum nunumai ai mei, desigur, si alti tineri, sunt exploatati efectiv de un bloc de politicieni aflati la mana unui turnator-camatar, pai care e atunci rostul vietii? am trait in generatia la cheremul unor comunisti nenorociti care ne au schimbat destinele iar acum istoria se repeta din cauza altei familii ceausiste numite voiculescu, chiar
asa suntem cozi de matura? si cum am aflat de la emisiunea lui robert, dan diaconescu, acest incurca lume ce i drept, povestea cum iliescu le avea cu voiculescu, in anii trecuti, si imi aduc aminte cum riposta la oameni facandu i animale, doamne cat il urasc, sute de mii de romani au plecat din tara din cauza lui, un fost presedinte care numai patriot n a fost ci dimpotriva s a inhaitat cu coruptii, securistii, stii tu mai bine.
iar politicienii astia isi dau ochii peste cap cand aud de lovitura de stat de anul trecut, joaca teatru pe rupte...
sorina matei iti doresc sanatate, tot respectul meu.
aurelia tasica

Anonim spunea...

Felicitari, Sorina! Un clip interesant unde Mihai Gadea spune ca ne pregateste la toti ceva... :))

http://www.youtube.com/watch?v=Iy9ZWd8VaEw

Dan P. spunea...

Era cat pe ce sa te felicit pentru dezvaluiri. Pe urma mi-am dat seama ca lucrezi la RTV, televiziune care se balacareste de luni de zile cu trustul lui Voiculescu!

Uneori, genul asta de dezvaluiri e umbrit de zona din care vin! Nu le constest autenticitatea ci doar intentia!

Anonim spunea...

fara suparare dar unde e problema?
ok - inteleg ca antena3 e cah dar - unde problema - LEGAL vorbin - ca daca e sa vorbim de moral e mai complicat.
din ce-mi aduc aminte antena3 a declarat public ca va sustine acea alianta - si nu cred ca e nimic ilegal in asta atata timp cat in campanie oferea acelasi timp tuturor candidatilor.
iar - nu am vazut unde a manipulat televotingu'?!?!
din ce e postat nu prea reiese falsificarea lui - doar putem banui.

dar nu`i bai - sa nu va mai intrebati de ce le creste ratingu' - ii ajutati MULT tare - va plateste voiculescu sa faceti asta? :))

Suca spunea...

Mi-a placut fraza asta: "dezbaterea electorala finala dintre domnul Mircea Geoana candidatul PSD la alegerile prezidentiale si Traian Basescu."
Adica doar geoana este domn si doar geoana este candidat.
astia nu au niciun pic de respect. zici ca-s comunisti... stai dar chiar sunt :))

Anonim spunea...

Bravo, Sorina.

Enzo spunea...

Jos palaria, din nou!
Faceti o treaba foarte foarte buna!

Alin spunea...

Bravo Sorina!

Daniel spunea...

Felicitari!

ALEXANDRA spunea...

Orice televiziune de stiri are telespectatorii care ii impartasesc opiniile, le apreciaza punctele de vedere, jurnalistii, comentatorii politici..in general au un public tinta caruia i se adreseaza. Asa am fost si eu pana acum vreo 2-3 ani cand am decis sa ma delimitez din ce in ce mai mult de modul in care intelegeau unii jurnalisti din Antena sa-si onoreze profesia. Nu zic ca nu am mai urmarit din cand in cand emisiunile pe care le facea Ciutacu (desi de multe ori exagera)dar de fiecare data aveam senzatia ca se incearca a se impune un anumit ”adevar” singurii detinatori ai acestuia fiind fara indoiala jurnalistii Antenei 3.Asa ca nu am acceptat manipularea care incepea sa devina din ce in ce mai agresiva...deci nu ma mira deloc ceea ce contine documentul prezentat(felicitari, dar cred ca-l aveti de ceva timp si nu v-a parvenit in ultima clipa). Lucratura mare pe banii prostilor, nu? Spre uimirea mea constat ca mai sunt inca fff multi care tin partea lui Voiculescu uitand ca trecutul cu toate ”urateniile”sale nu se sterge niciodata iar ”gradele ” stralucesc mai puternic ca niciodata...Uitarea este marele nostru DUSMAN !

S. spunea...

Excelent articol ca de obicei.
Cum se zice: Keep up the good work Sorina!
Si as mai adauga si 'fighting the good fight' :-)