sâmbătă, iunie 22, 2013

"Valerică cel performant" a ratat, deocamdată, angajarea. Până la următoarea...:)

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, despre angajarea pe bani publici/ ai noștri a omului lui Mazăre/ Dragnea în ministerul său, Valentin Preda fiind urmărit penal pentru că, pe scurt, a demolat dosare de corupție ale DNA.

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, 13 Iunie 2013, pentru ziarul Adevărul:
" Întrebat fiind despre această decizie, ministrul Fondurilor Europene nu a infirmat-o și a spus că a fost ocupat cu pregătirea vizitei comisarului european pentru dezvoltare regională, Johannes Hahn care are loc vineri. Teodorovici a răspuns retoric: "De ce? Îl știti pe Preda că nu e bun pentru funcția asta"?"

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, 13 Iunie 2013, pentru ziarul Evenimentul Zilei:
 " "Am fost ocupat cu pregătirea vizitei oficiale a comisarului european pe politică regională la București și nu am avut timp să semnez documentele din mapă". Ministrul a recunoscut că Valentin Preda a fost propus de organizația județeană a PSD însă a dat de înțeles că avea nevoie, la cabinet, de o persoană care să cunoască proiectele europene pe teme dunărene și maritime. "Ori domnul Preda s-a ocupat îndeaproape de aceste domenii și a căpătat experiență", a adăugat Teodorovici.

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, 14 Iunie 2013, pentru agenția Mediafax:
"De asemenea, contactat de Mediafax, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a precizat că Valentin Preda nu a fost numit în funcția de consilier personal al său și că nu a discutat cu aceasta sau cu persoane din PSD în acest sens. Întrebat dacă săptămâna viitoare sau în perioada următoare îl va numi totuși consilier pe Preda, Teodorovici a răspuns că nu știe ce se va întâmpla. "Nu știu ce vom face în viitor, vom vedea pas cu pas. Nu înțeleg de ce apar astfel de lucruri, mi se pare normal să discutăm chestiunile întâmplate. În momentul în care se va întâmpla un astfel de lucru, atunci discutăm cu el. Totodată el a precizat că în echipa de consilieri de la Ministerul Fondurilor Europene a adus persoane tinere și că încă mai are posturi libere."Dacă chiar era să fi venit Preda, acum era deja încadrat, nu era greu să fac numirea", a afirmat Teodorovici."

Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, 21 Iunie 2013, pentru B1 TV:
"Nu este consilierul meu. Nu știu cine spune lucrul ăsta pentru că nu este consilier în ministerul Fondurilor Europene domnul Valentin Preda. Eu am tot negat acest lucru, dar nu știu de ce se tot discută pe acest subiect. Așa ceva nu s-a discutat și nu se discută. Domnul Valentin Preda nu este consilierul meu la ministerul Fondurilor Europene. Nu a fost și nu este membru al acestui minister. Domnul Valentin Preda nu a fost, nu este și nici nu s-a pus problema".




Niciun comentariu: