luni, decembrie 14, 2009

E pur si muove...

Azi, la 14.35, Marian Oprişan, adică Miron Mitrea, l-a felicitat pe Traian Băsescu pentru că a câştigat alegerile.

Bineînţeles că lui Geoană că i-a mai luat cinci ore ca să recunoască şi el că a pierdut, după ce plecase de la Senat şi spunea că judecătorii Curţii nu au dat nicio decizie. Şi după ce o săptămână tâmpise pe toată lumea, pentru că el, "Mihaela, dragostea mea", mama soacră, Viorel, Dragnea, Nica şi alţi câţiva aveau de câştigat alegerile pe care le câştigaseră... Şi după câte şi mai câte...
În fine, până la urmă, l-a sunat pe Traian Băsescu...Cu bunăvoinţa lui Vanghelie care, probabil, şi-a făcut milă de el şi i-a dat o cartelă.

Vanghelie zice şi el că Geoană rămâne preşedinte şi după Congres. Care Congres extraordinar
pluteşte aşa, undeva... prin februarie. Dacă aşa grăieşte Vanghelie, înseamnă că aşa gândesc şi Hrebenciuc dar şi Mitică Iliescu. Buun.

So, Mitrea se mişcă, Năstase se mişcă şi el puţin, puţin. În seara asta, la rampă o să iasă, din dealurile tăcute ale Clujului, şi Ioan Rus. Se mişcă, se mişcă, se reface cabala...Fără Hrebenciuc, deocamdată...Eu cred că pe Geoană nu îl apucă deloc luna februarie.

Later edit. Ora 21.2o. Ioan Rus: Cu siguranţă, Viorel Hrebenciuc trebuie să plece. În locul lui Mircea Geoană mi-aş depune mandatul!

3 comentarii:

Anonim spunea...

sarut mana, exceptional scris.La mine figurati la bibliografia obligatorie a zilei.Cat timp avem ziaristi ca dumneavoastra, mai exista speranta.

Andrei spunea...

Sorina,

de doua zile ai un loc de cinste in blogroll. Felicitari!

Monique spunea...

Si la mine! Imi place atat de mult sa te citesc. Multumesc!