miercuri, septembrie 01, 2010

UPDATE. Muc cel Mic, Sebastian Lăzăroiu, în timpul întâlnirii Băsescu- PDL: "Sunt capabil de iubire. Ai fi surprins..."

E deja 2 dimineaţa şi consilierul preşedintelui...n-o să vă vină să credeţi, dar răspunde în continuare, cu obstinaţie, comentariilor de pe acel blog obscur, în legătură cu Scufiţa Roşie, Capra cu Trei Iezi, Albă ca Zăpada, Fetiţa cu Chibrituri şi Moş Crăciun....Buuun.

În altă ordine de idei, eu tot nu m-am lămurit dacă Sebastian Lăzăroiu a luat masa singur sau nu, graţie ghicitorii din postare. Dacă a mâncat singur, e o problemă, zic.

Pe de altă parte, o chestiune de detaliu. Şi detaliile, cum ştim, fac mereu savoarea unei ştiri: Ce făcea ieri Lăzăroiu în Cotroceni în timp ce liderii PDL stăteau patru ore şi mai bine la discuţii cu preşedintele Traian Băsescu, subiectul central fiind remanierea? Ghiciţi? Nu, evident.
Consilierul prezidenţial pe probleme politice stătea în faţa unui calculator, probabil în biroul său, în alt corp al clădirii, desprins de remaniere şi de toate cele lumeşti şi se conversa cu @andra şi @gradinarulcarpatilor. Le mărturisea, tot pe blogul obscur şi tot la comentarii, că..."este incapabil de ură" şi "capabil de iubire"...Frumos, magnific, de basm. Vorba lui, "ai fi surprins", nu?
Ei, bine, eu nu sunt. Chiar deloc. Dovada aici.

Niciun comentariu: