joi, septembrie 16, 2010

Halucinantul SOV

Am ascultat de vreo 5 ori înregistrarea audio dată de Hotnews. Şi am ajuns la concluzia că SOV, care iniţial n-a vrut să vorbească, s-a enervat cam rău doar după ce madam procuror l-a făcut pur şi simplu "prost". Pentru că aşa a şi fost. Dar nooo, el n-a putut să accepte o asemenea jignire. Aşa că, după ce s-a uitat probabil în ochii Vioricăi Costiniu, sclipitorul, deşteptul, inteligentul, agerul, mintosul, mult prea capabilul, geniul SOV cred că s-a scurtcircuitat şi mai rău astăzi, la Curtea de Apel.
Altfel nu văd cum ar fi putut să susţină asemenea prostii.

140 de oameni din SRI..De ce nu 129 sau 141?

"S-a inchiriat o frecvenţă pe satelit pentru interceptarea microfonului din telefon"...Nu, zău! Asta e bună. Microfonul n-are nicio legătură cu satelitul, dacă nu ştiaţi.

"Nu m-am ferit o singură clipă". Normal, doar era sigur. Întotdeauna a fost. Aşa a şi pierdut.

"Nu m-am ferit să comit o infractiune pentru plăteam niste avocaţi pentru un prieten. (...)Pentru dumneavostră domnul Viorel Popa este un infractor condamnat la 15 ani de închisoare. Pentru mine, este un prieten care este condamnat pe acelaşi tip de mecanism, total nevinovat". Mai bine tăcea. Sau cita din Goethe. Sau din Goya. "Somnul raţiunii naşte monştri" ar fi fost perfect!

Plicuri, bani, operaţiuni curente?! Operaţiuni comerciale?! Modernizarea statului român?! Ce glume...sinistre.

Însă cea mai tare afirmaţie e următoarea. Pe un ton ritos şi plin de patimă, Mr. SOV se uită din nou în ochii Vioricăi Costiniu şi întreabă retoric : "Ce a facut comisia rogatorie în Indonezia? Absolut nimic".
Nu, zău, domnule SOV. Dar de unde ştii?!

În Faust, Goethe n-a scris nimic de Indonezia. Şi nici pe Viorel Nicolae Popa Mr. Cash nu l-a amintit, by the way.

Niciun comentariu: