miercuri, august 08, 2012

The English Patient: “Asta până nu se termină, eu nu mă opresc!”


Despre Ioan Rus:
“Rus a fost incorect, a mințit
“L-aș putea da în judecată pentru calomnie”
“Minte, are ceva de ascuns și e foarte bine că ministrul de Interne a plecat, dacă a plecat.Sper ca a plecat..."
“Rus s-a inclus în atacul propagandistic al lui Traian Băsescu
“Rus a spus o mizerie în public

Despre Guvernul Ponta:
“Guvernul e timid, ezitant, confuz”
„O să am o discuție cu Premierul și ministrul de Externe
"Guvernul, ministerul să răspundă Comisiei de la Veneția, să informeze" (n.m. MAE deja dăduse un răspuns, dar nu probabil așa cum voia Antonescu)
Există 10 oameni neînfricați în Guvern?  Da, sunt!
“ Asta e gândirea normală a Guvernului. Și cred că așa va gândi Guvernul
“Victor Ponta pare ameninţat şi intimidat. Este nevoie ca instituţiile să nu se lase intimidate. S-a dat senzaţia unei anumite timidităţi şi ezitări a Guvernului. I-am spus delicat aşa, chiar a unei confuzii. Guvernul trebuia să facă ce i-a cerut CCR în decizia sa din 2 august şi ce s-a explicat”
“Eu știu ce are Guvernul de făcut. Date nu am.”

Despre Justiție, CCR, CSM, ambasador SUA, J.M.D.Barroso, Viviane Reding și alte instituții:
“Îi chem pe ambasadorul SUA şi comisarul pe Justiţie la discuţii”
„Barroso, ambasadorul SUA, Viviane Reding sunt în vacanță...”
“O să am o discuție cu CSM
“O să am o discuție cu președintele CCR, cu Procurorul General
“Ca președinte interimar, simt nevoia cât mai repede a unui ministru al Justiției în țara asta!
„Parchetul nu e brațul înarmat al lui Băsescu să trăim în teroare și fals în țara asta!”
“Chestorul Manoloiu ( n.m. urmărit penal pentru abuz în serviciu) și-a făcut doar datoria
 „N-am niciun semn că SIE, SRI, STS conspiră...Am o problemă cu dictările de la gard ale lui Băsescu și cu Parchetul...”

Despre WTF?!
“Este o conspirație împotriva democrației și statului de drept”
„Eu nu înțeleg. Asta-i problema!
Sunt vreo 100.000 de profitori, oameni care conspiră, care pun pe jar țara asta”
„Becisnici din presa lui Băsescu, căruțe de bani...”
„Armata de eliberare!”
„Altcineva nu dă ordine în România”
“Omul în albastru...(…) omul în albastru
 „Am primit amenințări. Private au fost, private rămân...”
„Băsescu e înconjurat de niște bandiți, se tem de o Justiție independentă.. Traian Băsescu și acești oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară, ceea ce nu cred, sper.”
„E posibil să zici de Andrei Marga că e doctor în socialism politic? Cât de nesimțit să fii tu, Traian Băsescu?!”
„Asta până nu se termină, eu nu mă opresc!”

Despre românii cu drept de vot aflați în străinătate:
"Pe care îi descrie hotărârea Curții cu domiciliu în străinătate- sunt atâția, au drept de vot. Unii dintre ei au și votat, nu foarte mulți din păcate. Dar nu fac parte, spune CCR, din listele electorale permanente. Îi numărăm și îi trimitem Curții și spunem: nu fac parte din cvorum"

Pacientul pare a fi într-o profundă agonie. Capacitățile și limitele sale psihice au cedat. Remember 6 iulie 2012: “ Dacă Băsescu nu e demis la referendum, eu mă retrag definitiv din viața politică”.Tic-tac! Tic-tac!



P.S. Citatele sunt aproximative. Ideile, reacțiile disperate sunt cele care contează.
P.P.S. Mr. Dragnea o fi tot într-o stare comparabilă cu a pacientului de mai sus?

24 de comentarii:

Vasile Constantin spunea...

Vorba lu tata: daca am ajuns sa ne conduca Antonesc, e clar suntem pe duca

Eugen Alexandru MICȘA spunea...

Fara sa ma laud, l-am catalogat ”paiata” de când a apărut pe scena politica. Pe bune!
Ființă mai superficială, goală în interior, incompetentă în orice domeniu, cred, nu am mai văzut pe sticla TV decât la Antene și la manele.
Ce caută un asemenea specimen în locul Președintelui?
Cum putem fi atât de brucanieni (stupid people) și tolerăm de atâția ani un Parlament care nu e în stare să producă legi decât în favoarea ”aleșilor”?
Trebuie să scăpăm de toate hahalerele astea care duc țara de râpă!
Bancul zilei, cu drepturi de autor:
- De ce începând cu 7 mai este secetă în România?
- Pentru că pe cerul ei au apărut secăturile!
Multă sănătate și felicitări pentru tot devotamentul și munca Dumneavoastră.

V.A.S. spunea...

"The English patient " este titlul PERFECT ; blitz diagnose pentru omul politic crin antonescu! Imparatul e gol! Scolerul crin m-a induiosat cind a oftat ( in fata FMI ) - a fost sincer si dezolat el insusi de groapa pe care si-o sapa si cadea, in acelasi timp. Ironic, The Economist" se intreaba azi, daca Scoala Romaneasca naste timpiti. Crin raspunde! Pardon, ofteaza!

Radu Borza spunea...

Super tare! Dar omul e demn de milă...

Anonim spunea...

Bravo!

Anonim spunea...

Medicamente!!! Medicamente!!!

Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras.
Omul(?) asta se va tine cu mainile de birou, se va smiorcai, va bate din picioare si va tipa cand va sosi timpul sa plece de unde nu-i e locul. Asa se intampla cu cei carora le ies doar cartile in viata si nu muncesc, nu se lupta sa aiba, sa fie, sa merite. Vor crede tot timpul ca li se cuvine. Vor avea mereu tuteri care sa le spuna cat de frumosi, minunati, stralucitori sunt ei. Oameni care nu s-ar califica sa fie nici macar bufonul curtii ajung "conducatorii" cetatii. Paiate! Asta le este numele! Asa sa-i tina minte si sa-i judece istoria!

P.S. Eu refuz sa ma mai uit la un astfel de personaj. Ultima oara cand l-am vazut la o sezatoare televizata parea ca nenea ala de Vergil Hancu dintr-o emisiune cu Radu Moraru, acu ceva ani. Priviti acele imagini, pe urma pe cele cu paiata in cauza si convingeti-va!

P.P.S. Barem sa nu-i vina vreun gand sa-si lase o mustacioara mica sub narile-i frematande a putere si ura. S-ar putea crede si ar intra in rol. Napoleon cred ca fost deja. Medicamente!!!

Anonim spunea...

Nici pe Basescu nu-l mai doresc presedinte ,nu-i mai suport limbajul ,incultura ,agresivitatea ,caracterul si hotia Nu mai vreau un presedinte fara respect fata de propria familie pe care o expune in mod josnic ,fie ca este sotia (cu bercea mondialul in hora )fie fetele (cu neajunsurile lor fiecare in parte) ,numai si numai sa fie in favorul sau .Asa ne trateaza si pe noi ,cantitati neglijabile ,oameni usor de manipulat. Nu-i bun psiholog ,nu-si cunoaste poporul ,a gresit si va plati alaturi de sustinatori Mai este si ziua de maine ,basescu si-a asigurat viitorul dar sustinatorii lui cum vor da ochii cu oamenii ,cati prieteni si respect vor avea?

Unknown spunea...

imi e scarba de acest om,este bolnav de paranoiasi de putere. locul lui e intr-un ospici nu la cotroceni. spersa ne lase in pace, pentru ca m-am saturat. am urmarit ceremonia de la cotroceni de depuneri juramantului a ministrilor, o adevarata mascarada,si totul se intampla pe drama acestei tari. chiar nu se poate face nimic?.......

Anonim spunea...

Eu am de zis doar atat despre prestatia lui Antenescu:

http://www.youtube.com/watch?v=CuaRGtIrM9U

moshu49 spunea...

“Omul în albastru...(…) omul în albastru” :)))))

Anonim spunea...

Interesant ce spune domnul Vasile Dancu intr-un interviu, despre decizia lui Ioan Rus: http://cluj.citynews.ro/interviu/vasile-dancu-usl-pierde-foarte-mult-prin-plecarea-lui-ioan-rus-216541

Anonim spunea...

si totusi unde e Frunzaverde,omul de la care a pornit totul ?

Anonim spunea...

Sunt mandru ca il detest pe acest clovn inca din perioada in care era ministru al sporturilor. Desi aveam 16 ani, mi-am dat seama de incompetenta lui inca de atunci. Este absolut incredibil cum un asemenea personaj a ajuns in asa pozitie. Halucinant chiar.

Vasea spunea...

Precisa ca un bisturiu.
Daca ar fi maai multi ca tine, Sorina...

gabriel spunea...

Buna Sorina,
Nu stiu daca mai merita comentarii tripleta Ponta-Antonesc-Voiculescu.
Ce ar merita insa un interviu, chiar dublu interviu, ar fi cu dnii Rus si Dancu. Ar fi multe breaking news de acolo. Deja au dat putin din "casa".
Gabriel

Burebista spunea...

Draga Sorina,
Multe multumiri pentru articolele tale, ce exprima opiniia mea si a multora ca mine.
Pacientul de la Balaceanca, antonescu, a intrat deja in sevraj: simte cum il parasesc toate: norocul orb la carti, ocazia chiulului prelungit la serviciu, "adina, dragostea mea", plus orice urma de respect din partea oricarui om cu capul pe umeri(i-am exclus aici pe popandaii de la antene, fiindca astia sunt doar tonomate)
Vine curand vremea si antonescu va trebui sa se retraga definitiv din viata politica, domeniu in care a fost un rebut patentat, inca de pe vremea cand doar cu ajutorul pletelor se facea remarcat in parlament(atunci cand reusea sa mai ajunga la sedinte)
Va dati seama in ce dilema a intrat antonescu? Daca se intoarce Basescu la Cotroceni, cu el ce se va intampla? Va trebui, oare, sa se tina de cuvant si sa se retraga din politica? Si daca se va retrage, de unde va mai avea el bani de un pocher si o sticla de Johnny Walker zilnic? Va fi adina de atat de generoasa sa-l intretina ca pe un handicapat? Va gasi el, totusi, vreun fraier sa-l angajeze, avand in vedere ca nu se pricepe absolut la nimic, inafara de a indruga verzi si uscate?
Acum, intelegeti de ce crin este atat de ofuscat, de ce este atat de violent si necontyrolat in limbaj?
Orice ar mai spune sau vitupera, paiata de la Cotroceni, va ramane cea mai mare nulitate din ultimii 20 de ani.Unde au disparut toti liberalii de a ajuns aceasta caricatura sa terfeleasca memoria Bratienilor?

Anonim spunea...

Anonimule, Antonescu s-a promovat intr-un singur mod: injurandu-l pe Basescu. Altceva nu a demonstrat ca poate sa faca. Cel putin pana acum...

MS spunea...

Imi permiteti? =)))))))))))))))))))))) Multumesc! Stan si Bran? Mizilic pe langa el. Vai de capu nostru!!! Felicitari pentru acest articol, desi le stiam cam pe toate, adunate fac un deliciu.

Anonim spunea...

"Aflat miercuri la sediul sau de campanie, Traian Basescu a fost rugat, de jurnalisti, sa comenteze afirmatia lui Crin Antonescu. Presedintele suspendat si-a facut de trei ori semnul crucii, fara a face alte declaratii.

Crin Antonescu a afirmat, marti seara, ca in lupta politica impotriva lui Traian Basescu va merge pana la capat si nu se va opri din acest demers indiferent cate amenintari ii vor fi adresate."

sursa: ziare.com

hahahahahaha :)))))))))

C.A. spunea...

Este cit se poate de grav ca doua cazuri patologice - Ponta si Antonescu - sunt in pozitii cheie in stat si pur si simplu arunca o tara intreaga in aer, iar cei de pe margine fie ii sustin aclamindu-i, fie se amuza teribil. Este tipic pentru poporul asta sa faca misto din lucruri serioase si grave si sa ia in serios mistocareala. Acesti doi pacienti trebuie internati de urgenta! Ori la clinica, ori la Jilava! Foarte serios vorbesc! Gata! Au intrecut orice limita si orice masura! Sunt perfect incadrabili intr-o patologie psihica grava descrisa chiar si de o banala lucrare de specialitate. Tulburarea obsesiv-compulsiva grava este cel putin un diagnostic clar, iar instabilitatile psiho-emotionale si discursurile incoerente releva aspecte si mai dramatice! Daca ar fi fost doar doi prosti banali, nu ar fi fost nimic in neregula, mai ales pentru o tara ca Romania care se pare ca are o pepiniera inegalabila si inepuizabila!

Anonim spunea...

Pana la sfarsitul lunii USL se destrama, e scris in stele.

Anonim spunea...

Sorina, felicitari pntru articol si pentru prestatia ta la RTV, recunosc ca esti preferata mea cu toate ca cu ceva timp in urma aveam o alta impresie.Continua tot asa, trateaza lucrurile serios, fii obiectiva, spune lucruri adevarate bazate pe dovezi...nu din auzite....cum se mai practica in presa ...din pacate.Despre cei doi mascarici din fruntea tarii, s-au spus atatea si se vor mai spune...incat eu nu imi mai gasesc vorbele, dar stau si ma intreb cum este posibil sa se ajunga aici, cum de tara intreaga...este pur si simlu paralizata de niste oameni care dintr-o eroare imensa nu fac altceva decat sa duca Romania in haos si dezastru. Oare ce blestec s-a abatut asupra noastra, trebuie sa gasesasca cineva ...un descantec...sa se sfarseasca cat mai repede......nu mai suportam !!!!

Raluca spunea...

Nu-mi imaginam ca il voi aprecia vreodata pe Geoana dar, da! Acum este momentul!
Este o performanta remarcabila, bai, Crin (mai politicoasa de-atat nu pot sa fiu), sa fii mai penibil decat penibilul sef.

Sorina, te rog, continua sa scrii, si mergi mai departe. Am impresia cateodata ca incepi o ancheta serioasa si o abandonezi la mijloc. Parca tatonezi terenul..

zulu spunea...

Desi sunt o persoana cu un simt al umorului dezvoltat, "camaradul" Lilly nu ma mai distreaza din 2009, de cand a revolutionat bunul simt.
Unul din citatele Dvs. e despre "amenintarile primite" de catre ad interim president, sa faci astfel de afirmatii e extrem de grav, e o vulnerabilitate statala, e o palma la adresa serviciilor secrete romanesti. Merita asezata langa inconstienta/prostia specimenului care a invocat CSAT, mimand ingrijorare pt incidentul din Bulgaria, doar pt a demite un sef de serviciu special.
Si din aceeasi zona, d-na Matei, cand s-a reunit CSAT pt a discuta inlocuirea "sefului" DGIA? ;)