duminică, august 12, 2012

"We No Speak Americano"

Ascultați melodia și dați play pe video de sub ea. Nice, nu?




6 comentarii:

Anonim spunea...

Super... esti data naibii!!Sunt dependent de blogul tau ..Tine-o tot asa!

Catalin spunea...

Fan Basescu nu sunt, nu pot sa spun ca mi-a placut ca limbaj si atitudine in diverse ipostate, citez numai doua din memorie, si toate legate de tratamentul jurnalistilor (episodul interviului 'tiganca imputita', si episodul ziaristului 'gaozar') dar modul in care cuplul AP vor sa isi impuna cuvantul imi aduce aminte Ferma Animalelor si din pacate de practicile staliniste ale anilor 50.
Revenind la Basescu e de departe mult mai bun decat cei doi ca alegere...

Gogu Sclipici spunea...

Fan declarat PDL.Urasc comunistii USL-ist.ar iu andastend?

V.a spunea...

Cum s-a conversat crinut - cascadoru' risului, cu Mr Gordon? Inglish or ba?

Ioan spunea...

Acum ca a venit si "father and mother of democracy" se vezi tu, ce bal o sa mai fie si la Curtea cu Constitutii si pe la Casa Alesilor Neamului Prost,samd.
O sa ne trebuiasca un procedeu, rapid, de Trezirea la realitate si din letargie,a acestui popor, pentru ca fratele mai mare de la rasarit vegheaza.....

Morris spunea...

Crin Antonescu, enervat de Merkel şi Barroso: ”Nu se poate să fii ditamai preşedinte de Comisie Europeană şi din vacanţă de undeva să-i mai trimiţi o scrisoare domnului Ponta” :))


http://www.gandul.info/politica/crin-antonescu-enervat-de-merkel-si-barroso-nu-se-poate-sa-fii-ditamai-presedinte-de-comisie-europeana-si-din-vacanta-de-undeva-sa-i-mai-trimiti-o-scrisoare-domnului-ponta-9945532