miercuri, mai 29, 2013

Marea mizerie

USL a modificat legea 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului, astfel:








Pe scurt, asta înseamnă că o Constituție, legea fundamentală într-un stat de drept, poate fi adoptată cu 1,5-2 milioane de voturi. Pot să-și aducă numai membrii de partid, de exemplu. Îi numără Liviu Dragnea. Ca atare, USL poate scrie fix ce vrea în acel document pentru că părerea poporului pe care până mai ieri în slăvea, deja nu mai contează. La nici jumătate de an de la alegeri, poporul îi încurcă. Așa că îl scot cu totul din joc, îl aruncă peste bord. Care popor? Dă-l naibii, poporul ne încurcă.
Cert este că așa arată o mizerie votată cu toate mâinile de o majoritate parlamentară USL care are 80% din Parlament. Cred că nici nu-și imaginează ei câtă muniție pe termen lung i-a dat Președintelui Băsescu. :)

P.S. Tocmai am aflat de la uriașul candidat USL la Președinție, stimabilul Antonescu faptul că "dreapta e lumea lor" ( a unor nebuni) iar USL poate face ce vrea în Parlament. Asta dacă mai avea cineva vreun dubiu...



Un comentariu:

FaraSuparare spunea...

nu poți să spui totuși că părerea poporului nu mai contează. Poporul poate sa vină și să voteze împotrivă dacă chiar vrea.
Mizeria e că ei profită de românii total dezinteresați care nu se vor prezenta nici măcar la un referendum pe legea fundamentala a țării