marți, iunie 16, 2009

"Meserii inutile: ziarist". Un text senzational despre niste oameni, scris de un condei care, de multe ori, descreteste frunti. Inclusiv pe a mea. Semnatura...o stim cu totii: Lelia Munteanu. Cititi-o! Viata unora dintre noi e.. acolo. Acolo, printre randurile Leliei. Felicitarile mele pentru tot ce scrii!

UPDATE. Dar la fel de adevarat este si ceea ce scrie Cristi.

14 comentarii:

eu spunea...

nu cred ca te incadrezi in cei descrisi in acel text , asa ca....
- dai accept la comment?

Anonim spunea...

perfect de acord cu textul doamnei munteanu, dar intreb din pura curiozitate: cati (macar la nivel central) intra in arhetipul descris in editorial? 10, 15?

ziarist spunea...

@eu. eu nu cred ca tu ai fost, esti sau vei fi vreodata ziarist. asa ca nici n-ai cum sa intelegi.eeeh, cam ce parere ai? u zic sa citesti textul cu voce tare..pana il intelegi...

ziarist spunea...

@elfuldelamare.stai linistit ca sunt destui.mult mai multi decat crezi tu.

Anonim spunea...

SORINA,BOUL ASTA DE PAHONTU este invatat sa dea ordine ilegale,vezi treaba cu tablourile de la BSIJ.

Anonim spunea...

cred,in curand sorina nu poti sa mai insotesti presedintele in delegatii, pentru ca pahontu ia dus lui base o nota cu tine din care rezulta ca esti lesbiana si pusa tot timpul pe scandal.

Anonim spunea...

intreaba-l si tu daca este adevarat ca in 2004 s-a pus in genuchi in fata ministrului Saniuta pentru ca acesta sa nu-l trimita in puscarie pentru smecherii facute la BSIJ cand era comandant,sau daca inainte de 1989 a lucrat ca ofiter la trupele de securitate,sau de ce la adus la SPP pe ofiterul de securitate NUTU ce-l care a ars cadavrele de la Timisoara si le-a aruncat in canal la Popesti Leordeni la revolutie.

Anonim spunea...

o stii oare BASESCU cel care a condamnat comunismul si securitatea pe cine are langa el? mai intreaba-l de ce a cerut cand era comandant la BSIJ pus de nasul sau GEN.CERAPIN ,colectia speciala a lui CEAUSESCU de la MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE ca dupa aceea sa o praduiasca si sa o distruga? acum este un dosar penal la INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE SECTIA PARCHETELOR MILITARE cu tablourile,si acum ca si in 2004 sa pus in genuchi in fata lui CODRUTA procurorul general ca aceasta sa vorbeasca cu seful parchetului militar domnul VASILACHE sa dea dosarul unui procuror DINU prieten cu PAHONTU ca acesta sa nu inceapa urmarirea penala ca ar urma suspendarea lui din functia de director la SPP.

Anonim spunea...

poti sa verifici Sorina dosar 28|p|2009 procuror DINU IULIAN INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE -PARCHETUL MILITAR.acest procuror a lucrat pe vremuri cu PAHONTU si sunt prieteni....

Anonim spunea...

eu zic sa faci o ancheta jurnalistica ca la carte cu acest PAHONTU si o sa ai parte de un SUBIECT TRASNET.dute la BSIJ si o sa afli lucruri CUTREMURATOARE.o sa vezi cum se smechereau banii JANDARMERIEI de un vagabont ca PAHONTU sau BALINT ruda sotiei domnului fost ministru SANIUTA.Domnul SANIUTA care l-a iertat pe acest PAHONTU in 2004 pentru ca sotia lui sa fie incantata ca ruda ei va ramane comandant al BSIJ dupa plecarea lui PAHONTU la SPP.

Anonim spunea...

OARE CUM O APAREA BASESCU CU PAHONTU IN CAMPANIA ELECTORALA CAND VOR EXPLODA IN PRESA O GRAMADA DE BOMBE....DOCUMENTE REALE...CU EL SI CU CRETU?

Anonim spunea...

intreaba-l totusi si pe gen.CRETU seful de stat major al SPP cum a fost maritat de TOMA ZAHARIA cu nepoata lui GIMI CARP in 2003? nepotica lui GIMI CARP era o fatuca divortata de doua ori,avea un amant destoinic in MAI-gen VIZITIU(seful de la personal la acea vreme)si era sa ramana nemaritata daca unchiul ei nu-l gasea pe acest CRETU un tip depersonalizat.Pentru ca a fost cuminte CRETU, si a acceptat maritisul, TOMA ZAHARIA ia facut GSPI-ACVILA,unde la pus COMANDANT.Numai ca, acest CRETU dupa urma acestui maritis se va alege cu PARNAIE cat de curand,pentru ca HOTIA DE LA ACVILA SE VA VEDEA CAT DE CURAND LA DNA.

Anonim spunea...

Poate il intrebi pe retardatul asta de CRETU, de ce oare a fost buna nepoata lui GIMI CARP cat a fost la ACVILA COMANDANT IAR ACUM CAT ESTE LA SPP LANGA BASESCU NU MAI ESTE BUNA DE A DIVORTAT DE EA?

Anonim spunea...

INFORMATORU SI STIMATUL TOVARAS BALINT ARPAD ZOLTAN A LUCRAT FOARTE MULTI ANI LA CANALUL DUNARE-MAREA NEAGRA,LOC UNDE AU MURIT MII DE OAMENI NEVINOVATI.
COLABORATORII TOVARASULUI BALINT AU DISTRUS DOSARUL DE LA C.N.S.A.S.PROBELE AU FOST MASLUITE,IAR IN PREZENT ZOLTAN POZEAZA CA UN OM CINSTIT,ETC.
TOVARASUL BALINT ARPAD ZOLTAN,TOVARASUL PAHONTU LUCIAN-SILVAN,PENALUL DE ANTONESCU OLIMPIODOR SI ALTI PRADUITORI SUNT ANALFABETI/OLIGOFRENI. ZABALOSII AU FURAT SI AU INSTRAINAT BUNURILE DIN GESTIUNEA PATRIMONIULUI NATIONAL,DOAR SA LE PICE GRADE MILITARE SI AVANSARI.
IN DOSARU CU FURTUL PATRIMONIULUI NATIONAL-(TEZAURUL ROMANIEI) SUNT DISPARUTE ZECI DE CAMIOANE.
PREZINT DOAR O PARTICICA DIN JAFUL PATRIMONIULUI NATIONAL:
1.PICTURI:
Theodor Aman (1831-1891)
Nicolae Grigorescu (1838-1907)
Ion Andreescu (1850-1882)
Stefan Luchian (1868-1916)
Gheorghe Petrascu (1872-1949)
Theodor Pallady (1871-1956)
Jean Al. Steriadi (1880-1956)
Nicolae D?r?scu (1883-1959)
Nicolae Tonitza (1886-1940)
Iosif Iser (1881-1958)
Camil Ressu (1880-1962)etc.
Sculptura:
Dimitrie Paciurea (1873-1932)
Constantin Brâncusi (1876-1957)etc.
2.OBIECTE SI ALTE BUNURI:
BIJUTERII DIN PLATINA,AUR,ARGINT,DECORATIUNI,GRAFFITI,GRAVURA, PICTURI DIN PERIOADA INTERBELICA,SCULPTURI IN LEMN,MARMURA,GRANIT,PORTELAN,ETC.
CA SA NU PLICTISESC PE CINEVA AM SA MA OPRESC AICI.LISTA ESTE IMENSA.
BALINT A FOST AVANSAT CU SCOPUL SA MUSAMALIZEZE DOCUMENTELE (FURTU OBIECTELOR DE PATRIMONIU SI ALTE FRAUDE!(...)
IN DOSARUL DE CORUPTIE DE LA SECTIA MILITARA A D.N.A.(90/p/2009) SUNT IMPLICATI SI CEI CARE L-AU REPUS IN FUNCTIE PE BALINT!
L-A LINS STICLE DE BAUTURI ALCOOLICE IN SUBSOLUL UNITATII MILITARE BALINT SPUNEA:
CAT PAHONTU ESTE-N FLOARE NICI IN P..A NU MA DOARE!(...)
IN MAXIM 5 MINUTE O SA AFLATI DESPRE CE PATRIMONIU ESTE VORBA.
PE GOOGLE SCRIETI URMATOARELE:
imagini nedifuzate cu ceausescu