joi, iunie 11, 2009

Ce m-a distrat azi

1. Capul Elenei Udrea. Uitati-va la el, atenti! De la 00.52 la 01.11. Bleah!

REALITATEA.NET - Elena Udrea: Sunt discuţii în PSD că domnul Iliescu l-ar susţine pe Oprescu să candideze la prezidenţiale

2. Sifonierul presedintelui...

27 si 28 martie 2005. Irak si Afganistan.


3 iunie 2009. Cluj Napoca. Inscriptia "RO.ARMY" e detasabila. Se poate aplica pe-o parte si pe alta, oricand. Ultima fotografie am pus-o pentru ca mi-a placut mie. Felicitari celui care a realizat-o.


6 comentarii:

Darius_II spunea...

faza cu musca care trace la ... ?

Anonim spunea...

Pute Udrea. De la cine i se trage? O fi de la Base? Urmarind firul logic, la randul ei Udrea trage la intaiul marinar al tarii!

Razvan

Dan Terteci spunea...

Încep să se lanseze petardele pe piaţă. O să ne distrăm!

Anonim spunea...

Sorina, nu mi-aş fi imaginat vreodată c-o să ajungi atât de distrusă şi de pupin... (ştie frustratul ăla de badea despre ce este vorba).

Un fost coleg de gazetă

Unknown spunea...

ce m-a enervat azi; da' tare de tot

Minciuni penibile in publicitatea Beck's
http://vinca-vestea-neamt.blogspot.com/2009/06/minciuni-penibile-in-publicitatea-becks.html

Anonim spunea...

ma tem ca devin dependent de accesarea blogului tau. intru in fiecare zi sa vad cine, ce a mai scris. in unele mesaje semnate de "Doar un spectator, care se uita la Animal Planet", " Nu ma semnez, ca mi-e scarba", "Un fost coleg de gazetă" il recunosc pe valeriu. da, da, valeriu! bine, fie, sa ma scuze domnul valeriu daca gresesc, desi nu cred ca ma insel. mesajele au un numitor comun. sunt cateva cuvinte cheie care se repeta precum "mai, sorina draga", "sorina, drago" sau frustrat, distrus pe care deseori le-am auzit in vocabularul lui valeriu. se va pleca la bruxelles. sa vedem ce se va intampla. cred ca turcan se va razbuna si toata lumea va dormi la consiliu. deci... adio, shopping!... dar raman cu tine!