duminică, mai 13, 2007

BASESCU CASTIGA! O luam de la capat...Mai puteti?

Antena 1 a facut public, in aceasta seara, primul sondaj pre- referendum, realizat de CURS. Cifrele sunt clare. Nu mai e niciun dubiu. Base castiga cu 70% iar cei care vor vota “DA”- demiterii sunt doar 23%. Restul de 7% sunt nehotarati. Sondajul mai arata ceva: ca poporul va veni la vot. Oamenii sunt indignati, vor sa puna stampila si sa se termine o data cu circul. Antena 3 da si prezenta la referendum. 66% se declara siguri ca vor veni la vot, iar 15% aproape siguri. Asadar, o prezenta estimata de 81%. Un vot al furiei! Iar cel mai prost din aceasta campanie pentru demitere, cine credeti ca iese? Mircea Geoana si PSD-ul. Cel mai bine? Evident, PD si Basescu. Mai rezistati sa o luam de la capat?

12 comentarii:

cristian Şuţu spunea...

Da, Sorina! Eu rezist! Cine ai vrea sa vina? Prostanacul? Vacaroiu? Voiculescu?
In fond, n-o ia nimeni de la capat. Basescu isi va continua mandatul intrerupt stii bine cum si-n ce fel...
Hai, nu te intrista! La dracu' cu prostanacii!

ziarist spunea...

Da. Eu l-as vrea pe number 3. Nu stiu inca cine ar putea fi number 3...

roxana toma spunea...

Si eu rezist... N-am incotro! Chiar daca as vrea un alt presedinte in acest moment nu cred ca am vreo sansa, drept pentru care in aceasta seara m-am linistit. Trebuie sa rezist!

ziarist spunea...

Sa inteleg ca TREBUIE sa rezistam?

OANA DESPA spunea...

S-ar putea sa vedem macel dupa 19. Eu una sunt scarbita total, asa ca nici macar daca i-ar spanzura de limba in fatza la Guvern nu mi-ar pasa. Asta cu solutia a 3-a nu se aplica in cazul nostru. Acu avem doar una singura. Nu vine nici Vacaroiu, Voiculescu sau Prostanacu (asta, intre noi fie vorba, nu stiu cine e), vine tot ala care a fost. Eu nu inteleg cum de isi facea cineva iluzii ca exista sansa sa fie demis?! Nu a fost niciodata in acest pericol. Asa cum nu o sa mai fie niciodata suspendat, ca nu cred ca vreunul de la celelalte partide decat PD e sinucigas politic. Cu ce o luam de la capat?! Poate cu alte scenarii. Referendumui pentru demiterea Parlamentului, anticipate, alte d-astea. Si, de ce nu, ingredientul principal - cate o arestare, poate doua. Un alt dosar, poate doua, o citatie, doua. Eu una m-am plictisit! Sunt atat de previzibili oamenii astia,toti, in frunte cu maretul suspendat, incat cred, pe zi ce trece, ca povestea cu Congo e o solutie!

ziarist spunea...

Stimati bloggeri, domnule Sutu- in special, Oana Despa - un jurnalist ce merita invidiat de multi, Oana lucreaza de ani buni pe Justitie, nu stie cine e Prostanacul!!!!!! Cristi, ii spui tu???

Anonim spunea...

Mai oameni buni. Hai sa fim seriosi. Viata merge inainte. Dupa 19 mai, portocalele si trandafirii se vor gasi pe aceleasi tarabe, ratele raman la fel de mari, iar personajele detestate, in aceleasi pozitii. Asta-i jocul si o stiti toti foarte bine. Ei se injura, noi observam. Asa a fost si acum 10 ani, la fel va fi si peste 10 ani. Doar personajele se schimba. In 2017, noi, vom face acelasi lucru: vom astepta ca un "3" sa vina sa-i inlocuiasca pe "1" si pe "2". Acu 10 ani era la fel. Mai tineti minte ce si cine va exaspera acum 10 ani? Eu unul, vag. Asa ca, relax. Macar acum avem blogurile.

OANA DESPA spunea...

Stimati bloggeri, nu va osteniti sa ma lamuriti, ca nu se merita efortul. Din punctul meu de vedere, PROSTANACUL ar trebui sa fie un premiu care sa se acorde saptamanal majoritatii politicienilor. E inuman ca sa stigmatizati un singur om, chiar presedinte de partid cu o astfel de binefacere.

ziarist spunea...

Da, vhgd. Unul a fost invins de sistemul ticalosit iar altul e presedinte de onoare al psd. Acum avem un Prostanc si un Basescu. Oana zice ca e inuman. Asa o fi, dar i s-a lipit ca marca de scrisoare lui Geoana. Oana propune premiu. Buna idee. Cine e Prostanacul saptamanii asteia?

Anonim spunea...

NOI... ca noi ii ascultam, analizam, comentam, ascultam, analizam, comentam, ascultam, analizam, comentam, ascultam, analizam, comentam, ...... A observat careva ca afara este cald si, deocamdata, bine?

ziarist spunea...

Pentru ca sunt ei prostanaci, asta nu inseamna neaparat ca suntem si noi. Sa ne facem ca nu-i vedem? Ca nu exista? Ca nu se bat in mitinguri si-n urlatori? Eu nu ma simt prostanaca, ma simt obosita. Si cand ma gandesc ca vor urma 2 ani cu Basescu, doi ani cu el si un Guvern pe care-l uraste de moarte, ma apuca durerea de cap.Da, si mai vine si caldura. Si parca vad ca incepe si scandalul in PSD. Clujenii nu vor sta linistiti, se va cauta vinovatul esecului suspendarii...Vir dezgropa iar mortii..Cine n-a reusit, cine a tras partidul in jos...Sper sa nu se ajunga la Congres, ca ar fi culmea....Si iar analizam, comentam, ascultam, asudam, urlam...Asta ne e meseria. Personajele sunt triste..

che guevara spunea...

da unii dintre noi care mai cred ca minunile se pot intampla sunt putin dezamagiti acum dar nu cred ca este foarte important acum ci faptul ca macar nu s_a flutturat nici un steag portocaliu deci am scapat de o luna de circ pe o.t.v. da a castigat base si ce? noi ce-i care ne place munca nu o sa suferim foarte mult doar o sa ne fie mila de acei sarmani oameni simpli care isi consuma salariul in doua zile la bodega de la colt si tot nu o sa vada hotii de tara trasi in teapa in Piata Universitatii sau alt loc .Romani capul sus tot raul spre bine BASESCU A INVINS,ROMANIA A PIERDUT!:)A FOST DOAR O BATALIE PIRATULE LUPTA CONTINUA!SANATAE SI MULT NOROC FRATILOR CA O SA AVEM NEVOIE!