marți, martie 26, 2013

Oameni și jeguri

Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman.

Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta.

Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel puțin...prietenul lor.

Un posesor de orificii și atât, dar care n-a făcut o zi de teren în viața lui, nu are respect pentru meserie, pentru valori și principii, și care mai și suge bani de la instituții ale statului ( vezi cazul APAPS) - dar și din alte afaceri, nu poate fi "om de presă". Poate fi cel puțin un oportunist.

În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă, încât numele lui mie îmi provoacă silă. Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu contează niciodată adevărul. Și nici unul din fundamentele esențiale ale vieții: acela de "a fi cinstit și corect". Omul e construit să fie o hazna.

Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță care a avut grave probleme cu Justiția, un "tonomat în euro" cum perfect și absolut corect i-a spus președintele Băsescu (știe Ciutacu de ce), un posesor de legitimație de presă care-și transformă șpaga în brand personal, în presa asta, în viața asta, pe lumea asta, nu poate da lecții nimănui. Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă ar trebui trimis la coșul de gunoi de efectiv toată lumea și nicidecum "reevaluat". Eu nu reevaluez. Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani.

Un lingău perfect căruia-i dă prietenul Vanghelie ( gruparea Cătălin Voicu- Mitică Iliescu) o locuință socială pentru handicapați la care nu renunță când își ia penthouse de sute de mii de euro, stă cu posteriorul într-un BMW seria 3, încasează mii de euro lunar, se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați, îl vedeți deseori că plânge .... pe umerii pensionarilor. În viața asta, cam câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai?

Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu. Bine ai venit!

P.S. De vreo 2 ani cel puțin, Dan Voiculescu "l-a mirosit". Vorba prietenului lui Ciutacu, Cătălin Voicu: "în viață, trebuie să știi ce duci!"


101 comentarii:

Ioan T. Morar spunea...

Mie mi se pare că şi ca jeg, Ciutacu e mediocru. Asta în ciuda strădaniilor sale de a fi mare jeg.E sub Chireac, de pildă!

Anonim spunea...


"un personaj cu orificii si atat"

propozitia asta ar trebui sa devina folclor.

ws

Anonim spunea...

Bravo Sorina ! jurnalismul din tara asta are nevoie de o initiativa de asanare... Trebuie sa le fie o data rusine si lor... sa nu mai creada ca e ceva de capul lor de parca lumea nu ar vedea. Este culmea cum acceptam sa se prefaca ca sunt jurnalisti niste jeguri ca acela de care vorbim,sa acceptam sa modifice constitutia niste neica nimeni care trancanesc la televizor, nici mai bine nici mai rau decat invatatoarea devenita senator, acceptam sa se duca la Salonul de carte Georgica Severin, in timp ce se arunca laturi pe capul unor scriitori care refuza compromisul!! sa se arin

Anonim spunea...

Foarte tare articolul. Un bun venit asa cum merita Ciuta asta, care nu prea are nimic, a face cu rasa umana. Oare il urmeaza LABAdea, raspoipitu de gadea sau alte scursuri de la Haznaua 3, la voi la retevei ?

Anonim spunea...

Felicitări pentru articol Sorina. Aşteptăm noi dezvăluiri despre lingau

Anonim spunea...

Despre CETEPEU numai de bine?

Anonim spunea...

Wooow. Asa scris negru pe alb nu am vazut spus lucrurilor pardon, jegurilor pe nume. Mda, nu stiam atat de multe detalii care fac diferenta. Jos palaria, ma inclin. Mai ales ca tot ce scrii e asumat, semnat. Bafta, sa nu fie un razboi greu de dus, ca dupa cum bine stii, joaca murdar, ca doar e jeg. Toate cele bune.
Trifan Anca-Teodora.

Anonim spunea...

Bravo Sorina! Tine-o tot asa, pastreaza-ti coloana! Cat despre Ciutacu, cred ca si jeg e un cuvant prea "light"...cand il vad cum linge la "invitatii" lui...si vorbesc folosind prenumele, de parca s-au tras de sireturi o viata intreaga, nu ca n-ar fi in general de aceeasi teapa..., si binenteles...tot timpul Basescu e vinovatul de serviciu. Las ca mai e un pic si foamea nu mai acopera circul...

Bob spunea...

Ciutaculeeeeeee , ascunde-te vere !!!! Nici oglinda din hol nu te arata atât de bine ! Extraordinara radiografie a ipochimenului , Sorina ! Cu un singur lucru nu sunt de acord . De ce îl condiderati pe Ciutacu jurnalist ?
PS Sorina , fii barbata !!!

Sorin spunea...

Foarte adevărat ce spui, dar există vreo metodă de a curăța jurnalismul de indivizi ca el? Am impresia că modelul jegului uman în presă este de un teribil succes: e mai bine plătit, e mai căutat pentru audiența creată și nu necesită multă experiență sau știință de carte. A ne iluziona că publicul va selecta valorile e o utopie, pentru publicul are propria sa proporție de jeguri umane, care trebuie educate, nu reprezentate în presă. Deci, revin, ce se poate face?

Anonim spunea...

sunt absolut de acord cu aceasta caracterizare a personajului abject , numit Ciutacu .

Anonim spunea...

OH, daaaaaaa!
felicitări!

Cosmin Iacob spunea...

Acum se pare ca va schimba putin tabara. Dar Romania Tv are un profil asemanator Antenei 3, deci nu ii va fi deloc greu sa se adapteze, si acolo sunt tot felul de vendete si linsaje mediatice, deci nu trebuie sa invete lucruri noi.

Anonim spunea...

Draga Sorina, iti urmaresc blogul de ceva vreme si nu m-ai dezamagit niciodata. Esti o voce si asa iti doresc sa ramai. Iar lupta cu jegurile nu e usoara si nu se sfarseste niciodata. Bafta!

I/O spunea...

Ha: "un personaj cu orificii si atat"

Anonim spunea...

Felicitări Sorina !
Am asteptat clipa aceasta... credeam ca nimeni nu va avea curajul sa-i spuna aceastui jeg in fata adevarul despre el(in niciun caz jurnalist). Ca el mai sunt si alte jeguri la Antena 3 si asta e marea prblema ...

Anonim spunea...

Corect

Unknown spunea...

Daca Ciutacu are toate aceste "calitati", ce cauta la RTV, cine l-a angajat si ce fel de oameni sunt Catrinel si Iacobescu daca isi baga in casa asemenea personaje?

Sebastian Ignat spunea...

De fapt, asa cum bine a sesizat Ioan T. Morar, exista o intrecere nu socialista, ci bolsevica de-a dreptul, intre care sa fie mai jeg dintre jeguri. Sa lucrezi entuziast si sa pupi in fund la un individ ca Voiculescu, care are deasupra biroului tablou cu el in marime naturala, manipuland in cel mai mizerabil mod, abordand tehnici de spalare pe creier demne de anii 30 dominati de clica lui Goebbels, denota, printre altele, cateva insusiri vizibile si din avion: 1. Nu te intereseaza presa si nu privesti domeniul de activitate dintr-o buna/credinta, de a promova in cariera respectand, in primul rand, rigori morale, absolut necesare intr-o astfel de meserie, ci doar pentru a te imbogati. 2. Abordand un comportament public asa cum o face acest individ il eticheteaza, pentru posteritate, in ceea ce atat de corect l-a creionat Sorina. 3. Daca ai o educatie corecta, un bagaj cultural nu peste medie, ci general acceptat ca fiind unul bun, la care sa adaugi conduita morala normala, nu poti sa te comporti ca omul asta niciodata. 4. Presupunand, prin absurd, ca tipul se face, zilnic, de ras, pentru niste galbeni, ca sa se imbogateasca si atat, el fiind, de fapt, un tip elevat, in particular, plin de invataminte morale pentru cei din jur si copiii sai, rezulta ca si aici o da in bara, pentru ca vorbim despre ticalosie. 5. Sigur ca nu vorbim decat despre o mixtura: prostie cu ticalosie.

gabriel spunea...

Felicitari Sorina!
In mod normal oamenilor de genul asta nu merita sa le raspunzi sau macar sa le acorzi atentie, pentru ca ei abia asteapta scandalul, ii bucura si umple de energie...
Dar cum la noi lucrurile nu sunt chiar normale, in sensul ca "poporul" isi pierde pe zi ce trece tot mai mult din bunul simt si valorile de care ar avea nevoie, caracterizarea facuta de tine este exact ceea ce trebuie.
Din pacate, inca, el si cei ca el au atata succes, fie si numai financiar.
Eu inca sper ca va veni ziua in care reportajul (de genul celui promovat candva de BBC) va capata o raspandire mult mai importanta in informarea de zi cu zi.
Succes!
Gabriel

dumitru spunea...

bravo sorina ,dai peste nas la lingau ,eu nustiu ce cauta aceasta mizerie la RTV ,si nu cred ca il va inlocui pe catalin striblea .as vrea sa stiu si parerea celorlanti dragoteasca .sincai,ruse,etc sau sint facuti din acelasi aluat ca jegu de ciutacu.

Aurel Alexandru Donciu spunea...

Felicitari pentru articol. De exceptie. Din pacate banii si nesimtirea acestui animal nu cred ca il "misca".

Anonim spunea...

Ce nu inteleg eu este ce cauti tu, Sorina, la RTV. Acest post este mult sub ce poti tu. Locul tau e la DIGI; sunt cei mai echilibrati. Parerea mea.

S. spunea...

Un articol excelent scris ca de obicei!
Am sa il urmaresc de curiozitate putin in noua emisiune, sunt curios pana unde merge tonomatul de data aceasta...

Vali spunea...

Bravo, Sorina! Sunt sigur ca alturi de noul tau coleg de serviciu, viata o sa-ti para mult mai interesanta. Starneste-l intr-o ancheta asupra Crescentului!
http://www.afisier.blogspot.ro/2013/03/ciutacu-has-left-building.html

victor spunea...

Despre aventurile online ale masculului feroce Victor Ciutacu

http://brasovnews.blogspot.ro/2008/08/test.html

Unknown spunea...

Bravo! Atat.

Unknown spunea...

Bravo!

Arbait spunea...

Am ris cu pofta. Auleu, ai dat cu raze X!
Vezi ca ipochimenul e ranchiunos, trebuie sa-ti aduci apa minerala de acasa.

vasileburlan spunea...

bravo!sunt curios ce replica va da.in mod sigur nu o sa iti fie usor.dar jegul tot jeg ramane!

Anonim spunea...

Bravo!!!Extraordinara radiografie!!!Esti curajoasa!!!

gabi wick spunea...

Corect , si realist acest articol despre sluga voiculesciana Ciutacu. De fapt toti cei din trustul intact si LATRINA 3 au mintea ingusta ghidata dupa motanul FELIX. Cand se inchide postul mincinos , manipulator GUNOIUL 3 ??????? condus de papagalul USL_ist Gadea , se curatza media de lepre pe post de jurnalisti(catzei) tradatori ....

Anonim spunea...

Pacat ca Maestrul Tudor Gheorghe a acceptat sa participe la emisiunile jegului. A tras in jos valoarea dialogului acest jeg :(

Mr Bojangles spunea...

Mai Sorina oamenii stiu cine e Ciutacu ,nu cred ca are rost sa accentuezi. Las-o asa si nu te mai lasa influientata caci ti se distrage atentia de la alte articole bune pe care trebuie sa le faci. GUSFRABAAA

Anonim spunea...

Bine scris; cineva trebuie sa spuna adevarul, era bine ca CTP sa dea tonul; sunt foarte curioasa cum va reactiona conducerea postului la parerea ta; succes si la mai mare!

Anonim spunea...

Perfect punctat. mi_e scarba de astfel de jeguri

Nautilus spunea...

Gurnalistul Social cu BMW numit Ciutacu a spus cândva că România e o societate de manelişti, beţivi, curve, derbedei, farsori şi escroci.

Ştiindu-se că el bea puţin, nu ascultă manele, se înfurie când i se spune "Derbedeul Dracului" şi nu a păcălit încă pe nimeni, îi mai rămâne o singură opţiune de pe lista lui.

Anonim spunea...

Remarca cu "orificiile' e absolut fabuloasa

Anonim spunea...

Cineva mai sus isi punea ca si mine aceeasi intrebare: ce a cautat maestrul Tudor Gheorghe la emisiunile acestui betiv ? De fapt si acel Popescu Pepino un simulacru de impresar e un betiv nenorocit si cred ca de aici se leaga totul. Traiasca femeile ieftine !

Anonim spunea...

subscriu, desi sincer sa fiu nici televiziunea rtv nu este departe de cele afirmate de Sorina !!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Jegul cu BMW care a spus cândva că România e o societate de manelişti, beţivi, curve, derbedei, farsori şi escroci posteaza poze pe facebook in toate aceste ipostaze :))))si in compania jegurilor si curvelor !Vezi Sarpele Roz, in tiganie cica ......fara numar, fara numar . Mi-e greata

Alex spunea...

Ganduri puse pe hartie exact in ordinea pe care multi dintre noi le au doar in minte. Excelenta atitudinea, cineva trebuie sa le spuna ca nu au ce cauta printre OAMENI!

Cele bune,
Alex

Unknown spunea...

Bravo Sorina!!!
In sfarsit un jurnalist are curajul sa spuna lucrurilor pe nume.Felicitari pentru curajul si verticalitatea de care dati dovada.Ciutacu este o greseala de prost gust in jurnalismul din Romania si e trist ca mai sunt si alti indivizi de genul lui pe la Antena 3.
Este o mare deceptie faptul ca Ciutacu a ajuns sa lucreze la RTV.Pacat pentru profesionistii de la RTV ca s-a ajuns ca acest jeg de om sa aiba emisiune in prime time.
Tot respectul pentru dvs. ca om si ca femeie.
Mult succes!

Bucur spunea...

din ciclul: ''fiecare se descurca cum poate'',acest articol atinge un punct sensibil...oare el se simte.

Anonim spunea...

Daca stateam zece ani sa-i fac lui ciutacu o caracterizare, eu nu reuseam sa surprind atat de bine esenta acestui ..... . Bravo Sorina si tine-o tot asa.

Anonim spunea...

Felicitari pentru oglinda pusa in fata ciutacului!

Anonim spunea...

Bravo Sorina!
Esti intr-adevar printre putinele doamne din presa. Imi pare rau ca ai plecat de la B1, acolo sigur nu dadeai de Ciutacu, nu ca nu ar fi vrut el, dar nu il primea nimeni. Il cred capabil sa il laude acum pe Ponta, pe Presedinte, pana si pe dl Cristoiu.
Bafta, o sa te ia in vizor gasca interlopa, dar te descurci!

toby spunea...

buna esti foarte draguta, nu te stiam ca nu ma uit la rtv pre mult ca mi se par cam otvisti(mereu gigi, tatoiu, stefanescu) , in fine ala e un nesuferit de care vbesti

Anonim spunea...

Felicitari pentru articol! Mircea Badea vine si el?:))

Anonim spunea...

Nu am TV si pana la aceasta postare nu am stiut cine sunteti. Felicitari pentru verticalitate si curajul de a lua o pozitie transanta in fata metastazelor venite de la Intact. Am sa va urmaresc pe viitor.

Anonim spunea...

Vezi ca deja te ameninta cu represalii.

George spunea...

Imi place ceea ce ai scris, felicitari! iti dau si o informatie pe care sa o verifici: parintii acestuia sunt din Comarnic, de acolo de unde e si specimenul, nu din Sinaia, cum indruga, iar acestia sunt lasati de izbeliste, in saracie...mult succes, am sa iti urmaresc postarile!

Anonim spunea...

Bun, felicitari pentru caracterizarea Ciutacului dar marea majoritate a cititorilor nu stie detaliile pentru a putea aprecia justetzea afirmatiilor. De aceea, cand vei avea putin timp liber, incearca sa-l prezintzi in "dezvoltare", de la prima marsavie cunoscuta de tine pana la ultima. Pe de alta parte cred ca a plecat din curtea antenelor piesa slaba, persoana cu cea mai putina credibilitate si asta va permite o manipulare cel putzin la fel de buna pe viitor. Ciutacu nu avea public, el era promovat de Badea, Gadea sau Radu Tudor (acesta din urma are o caricatura de logica, o inconsistenta fabuloasa a ideilor si un cameleonism mental mai rar intalnit dar uimitor, spectatorii il privesc ca pe un adevarat morman de intelepciune). Asa ca Sorina, din pacate, hardaul din Antena nu se va arata in toata hidosenia ci doar va pierde un pisoar din colectie....

Andreea spunea...

Am terminat Facultatea de Jurnalistica si in momentul in care am inceput sa lucrez in presa am fost profund dezamagita. Cunosc fosti colegi de breasla care nu se dadeau in laturi cand venea vorba de spaga sau de mese oferite de politicieni. Le-am refuzat mereu, pentru ca numai asa am avut libertatea sa pot scrie fara nici un regret articole impotriva lor. Dar m-a durut mereu faptul ca politicienii si nu numai ii considerau pe jurnalisti "fripturisti" si "spagari". Probabil ca existenta unor jeguri ca Victor Ciutacu nu face decat sa perpetueze aceste etichete. Felicitari, Sorina pentru ca ai curajul sa iti exprimi parerea intr-o lume fasa si mediocra.

Bob spunea...

Stiu ca nu e ok sa trimit link-uri dar vreau sa citesti o postare de-a mea de-acum trei ani . Cat de valabila e !!!!
http://bobdole1950.wordpress.com/2010/10/24/nu-mai-vreau/
Daca tu consideri, da-i drumul, daca nu , NU. Macar citeste-l tu !

FLORYN spunea...

Excelent portret facut ciutacului.Nu va lasati calcata in picioare de asemenea jeguri umane.

Anonim spunea...

:))))))
tonomatu ciutacu..:)))))

Bob spunea...

Stiu ca nu e ok sa trimit link-uri dar vreau sa citesti o postare de-a mea de-acum trei ani . Cat de valabila e !!!!

www.bobdole1950.wordpress.com/2010/10/24/nu-mai-vreau/

Daca tu consideri, da-i drumul, daca nu , NU. Macar citeste-l tu !

Anonim spunea...

Sorina Matei, te urmaresc uneori in emisiuni si imi place abordarea. Te-am remarcat si pe teren si chiar ma gandeam ca ai face o emisiune buna... Apoi te-am vazut dupa ceva vreme in emisiune. Deci am avut fler... Nici nu merita Ciutacu sa il bagi in seama. Este mult sub nivelul tau. De ce? Pentru ca nu are cunostinta de conceptul de caracter. De aceea Romania arata asa cum este, o tara haotica, cu oameni obraznici, mitocani, ne-educati, etc. Media are o mare vina in treaba asta. Cum poate fi primit Ciutacu la RTV? Te ingrozesti... Pacat ca preotul Gidea nu l-a introdus mai bine in tainele pocaintei. Pleaca de la Antena 3 si a ratat sansa schimbarii. Sau poate este un troian la RTV?

Marmorosblanc spunea...

O caracterizare corecta a unei laturi de om. Ciutacu are suflet de sluga si lucreaza cu mize mici, ca ospatarii. Un BMW, un apartament gratis...cam atat poate. Gretos.

Marius spunea...

Apreciez caracterizarea coerentă a domnului Ciutacu. Nu înţeleg însă cum de nu percepeţi adevărata importanţă a asocierii acestui personaj cu televiziunea dumneavoastră, o televiziune pe măsura caracterului acestui „om”. RTV este al patrulea post şters din grilă pentru nonjurnalism, manipulare, jocuri de putere şi pupincurism extrem după OTV, Antena3 ş i B1.

Anonim spunea...

Sorina, nu am mai auzit de tine dar cred ca ai pus punctul pe i. Dar cred ca e degeaba, atata timp cat se gasesc milioane de oameni care se uita la asemenea jeguri...

Pietro Gianini spunea...

Sorina,

Iata ca un eveniment care parea
de rau augur pentru tine te-a
stimulat sa scrii unul din cele
mai bune pamflete din blogo-sfera.

Fii tare si vei invinge!

Eu te admir si iti cer iertare
ca te-am inteles gresit acum
ceva timp.

Urmelinho spunea...

In principu sunt anti A3, defapt anti televiziunile de stiri din Romania pentru ca fiecare latra impotriva celuilalt. Vreau sa vad ce comportament va avea el in alta postura decat cea de antenist si atunci poate revin cu un comentariu la adresa jurnalistului Ciutacu, pana atunci ramane ANTENIST

Toate cele bune,
Romica Iarca

george spunea...

si crezi tu ca o sa mai ai viata usoara la rtv dupa postul asta?? sau miroase a plecare catre alte zari???

Anonim spunea...

Foarte buna caracterizarea latratorului sau urlatorului platit pe nume Ciutacu ... M
Ma bucur ca ma sunt jurnalisti care au curajul sa spuna ceea ce cred chiar si despre "colegilor lor de breasla" si sunt convins ca marea parte a celor care au cat de cat bun simt si sunt capabili sa aprecieze un om dupa ce il vad si asculta de cateva ori si-au dat seama c de caracterul si valoare acestui individ pe numele de Ciutacu...
Din pacate asemena caractere au existat si vor exista intotdeauna si singurul lor "merit" este ca atunci cand il compari cu o persoana de calitate sa intelegi si sa il apreciezi cu adevarat pe cel care este adevarat un om de calitate.
Acest individ este un etalon pentru josnicie si asta se vede si prin cei cu care se asociaza.

luc spunea...

Felicitari pt curaj...vei avea nevoie in continuare..perversul e periculos ca un sarpe.Sa speram ca patronul tau va aprecia mai mult verticalitatea ta si nu perversitatea lui.

Anonim spunea...

Cu toate ca e inteligent, Ciutacu e de un parvenitism infiorator. Mai rau ca o dama de companie.

Intr-adevar, isi vinde flecareala cui da mai multi arginti. Acest individ, la Judecata de Apoi, va primi o replica foarte scurta: "next!"

Ma deranjeaza si pe mine ca nu da doi bani pe morala si cinste, desi le intelege foarte bine. Si se mai pretinde si jurnalist, saracu'!

Stie ticalosiile din politica, cunoaste afacerile necurate, dar nu face nimic pentru viitorul copiilor sai. Il doare fix in cur. Le strange bani ca sa supravietuiasca, dar cum va arata Romania peste 10-20-30 de ani nu-l mai intereseaza.

Si-a trait viata, si-a mancat malaiul, a fost smecher de smecher, a lasat ceva la copii, cam la atat se reduce filosofia lui despre lume si viata.

Cel mai trist e ca putea face ceva cu viata lui. Are un verb bun, dar pic de constiinta...

Felicitari pentru dramul de jurnalism pe care il mai practici, Sorina! Si ca le mai amintesti si altora despre asta.

Coszmin spunea...

Nu pot decât să va felicit pentru postare, dar dacă tot aţi început ar trebui să mergeţi până la capăt, cu lista asta de ”oameni şi jeguri”, chiar şi la televiziunea unde lucraţi există astfel de specimene. Mi-aş dori ca ziarişti să poată fi liberi, nu să facă jurnalism la televiziunii de partid.

Anonim spunea...

Felicitari Sorina ! O descriere mai buna de atat nu putea face nimeni gaozarului tonomat ! ...cu exceptia cazului in care ar fi impanat-o si cu 'gatzii si 'orztii masii de scursura tonomatica ;)

Unknown spunea...

O caracterizare foarte buna , bravo Sorina un articol de adevarat ziarist cu experienta care stie ce scrie si care se bazeaza pe fapte concrete si care nu pupa in dos pe nimeni.
Felicitari Sorina Matei

Anonim spunea...

Superb!Bravo!

juanes spunea...

Bine i-ai spus Sorina nemernicului astuia, probabil sa subtiiat leafa de la Voiculescu si pleaca spre un loc mai cald, e oportunistul perfect dar se mai si lauda cat de bun ziarist este el sicu cat drag face meseria de jurnalist, se erijeaza intr-un aparator a dreptatii si a valorilor umane dar in schimb e un nemernic profitor si un individ de ce-a mai joasa speta, creatura asta. Pacat ca ocupa eterul in televiziuni oameni ca astia si ca echipa de unde vine si acolo e balamucul de pe lume, unde toata sleata condusa de marele Gadea fac circul de pe lume folosind ce-a mai odioasa intoxicare spagarii astia.

Sebastian spunea...

Bravo Sorina...chiar ai pus punctu' pe I...

Anonim spunea...

buna seara,
Mea culpa, pentru ignoranta de care dau dovada in ce priveste existenta dvs pe scena media.
Am aflat cu ocazia unei discutii despre media in general si asa zisi jurnalisti din Romania.
Ce am retinut in estenta ? Voi "jurnalistii" de azi sunteti, aproape fara exceptie croiti de cei dinainte de '89 si ca urmare nu ma surprinde comportamentul.
Dupa aproape doua generatii de oranduire nefireasca in cetatea asta, sunt necesare cel putin doua generatii sa devenim normali.
Ma intreb totusi.....oare ce blestem pe acest popor sa patimeasca atat ? sa fie reprezentat de acest grobian nenorocit....

Anonim spunea...

Situatia creata e complicata. Ar ajuta, spre clarificare, niste exemple care sa-ti sustina cuvintele spuse, articulate coerent si cu impact, despre ciutacu.
Altfel, tot zgomotul acesta, ii aduce beneficii mizerabillului, publicitate, etc.
Iti urez nervi de otel si rabdare, fara tutun.

Dan Badea spunea...

Felicitari pentru curajul de a spune ceea ce trebuia spus, numai ca indivizi ca el te-ar putea da in judecata pentru afirmatiile tale cu care sunt total de acord. Eu am scris despre un santajist (Bogdan Chirieac) ca e santajist si m-a dat in judecata cerandu-mi 105.000 lei despagubiri morale, despre un tonomat(Razvan Dumitrescu) ca e tonomat si m-a dat in judecata cerandu-mi 105.000 lei despagubiri morale si, in fine, despre un spagar distrugator al carierelor unor medici (Val Vilcu) ca e tonomat si distrugator al carierelor unor medici si m-a dat in judecata cerandu-mi tot 105.000 lei despagubiri morale. Avocatul celor trei: LUCIAN BOLCAS.

Tu ai scris despre un jeg uman (Ciutacu) ca este jeg uman. Sper sa nu te dea in judecata, desi astfel de avortoni sunt capabili de orice. Daca o va face si-l va lua ca avocat tot pe Bolcas, atunci vom mai discuta...
Oricum, fiecare propozitie din textul tau este adevarata! ceea ce ai uitat sa mentionezi este ca el a fost lansat in televiziune de SOV, care l-a apreciat la Realitatea TV. Ulterior, tot el a a juns sa-i ia un interviu geniului FNI...
Iti doresc succes!

pops spunea...

Felicitari Sorina. Asa trebuie scris despre jeguri. Urmeaza labadea?

Silvia spunea...

M-am intrebat de multe ori cum de este posibil ca absolut nimeni sa nu ia atitudine impotriva vulgaritatii pe care ciutacu, badea, gadea vor s-o ridice la rang de cultura, satira si jurnalism. Iti multumesc, Sorina, curajul tau etic ma bucura nespus!

Dan spunea...

Wow... Nu credeam vreodata ca voi vedea asa ceva pe un blog de jurnalist. Sincer, felicitari!
Toata Romania va urmareste!
Eu personal va felicit pentru ceea ce ati facut la RTV.
Sunteti un promotor al unei noi clase de jurnalisti care cauta adevarul.
Sunteti la inceput si aveti un drum foarte lung.

Va urez succes si va urmaresc cu placere!

Anonim spunea...

Sorina Matei a tras semnalul de alarma, restul depinde de noi.
Acest coprofag trebuie si poate fi marginalizat; pur si simplu nu ne uitam la emisiunea lui.

Unknown spunea...

Cind exact ti-ai dat dumneata seama ca Ciutacu este un jeg? Cum ramine cu celelalte jeguri din jurnalistica, politica , finante si afaceri? Ori la dumneata integritatea se manifesta selectiv?Uita-te in jurul dumitale printre confratii de breasla si ai sa vezi ca e plin de ciutaci si ca in mas media romaneasca etica profesionala si chiar profesionalismul practic nu exista.Nu se face presa cu rabufniri menite sa manipuleze opinia publica impotriva cuiva .

Anonim spunea...

Sorina: nota "11+" pentru articolul despre "marele" jurnalist ciutaku.

Gabriel Bugnar spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
sorina mihaela spunea...

Draga Sorina !! Sunt intrutotul de acord cu tine .Esti singura care ai dat dovada de bun simt,curaj samd.Laura Chiriac ar trebui sa te ia ca model.De ce ?Ea are un servilism fata de invitati care imi intoarce stomacul pe dos .Esti singura caruia ii urmaresc emisiunile.Aveti niste invitati de la USL care imi produc raie si scarba pe mine.Ai grija de tine .Cu mult drag SORINA

maruntelu spunea...

Va multumesc DOAMNA pentru articolul pe care l-ati scris. Felicitari pentru primirea facuta acesti JEG.

Alexandru spunea...

Prieteni,îmi pare rău că trebuie să vă spun că în caracteizările postate ați făcut o greșeală:ați scris cu literă mare ,,ciutacu,,.Mai sunt cuvinte sinonime cu ,,ciutacu,,scrise cu literă mică.Moderarea comentariilor mă obligă să mă opresc aici.

Tony Popescu spunea...

Doamna, prin acest comentariu va castigati independenta. Sa speram ca acest comentariu nu va fi primul sau ultimul si veti continua sa criticati lichelele din mas media si televiziuni, asa-zise independente. Aveti emisiuni interesante si de multe ori de bun simt. Va doresc succes si in continuare. Cu stima, Tony Popescu

Anonim spunea...

ha?! exte estraordinar de relievanta plecarea de la una la altula.

Bob spunea...

In anumite medii se vorbeste chiar de noua moneda folosita la spaga sau la santaj "ciutacul". Spun NOUA , pentru ca ciutacul inlocuieste "chireacul" , moneda folosita de prea mult timp si intrata deja in folclor ...

Dan spunea...

Bravo Sorina!
Iti urmaresc toate emisiunile si de-abia astept deznodamantul.

Robert Horvath spunea...


La Romania TV 10 Martie am anuntat ca Voiculescu
este pe mana FBI. Ciutacu s-a rusinat pe pantaloni si
a parasit corabia care se scufunda.

Anonim spunea...

Bună Sorina! Amintește-i lui Ciutacu că el e ziaristul care face reclama la rahat și cică e bun! (rahatul, nu ziaristul). Pe mine m-a făcut la modul pleonastic euglena verde. Toate bune!

Anonim spunea...

.....Te urmaresc in activitatea jurnalistica de mult timp;stiu cat si cum poti fi un "jurnalist"in aceasta viata de "JUNJLA UMANA"!
CAT SI CUM POTI REZISTA SORINA????

EU70 spunea...

Te apreciez pentru curajul si FRANCHETEA de a spune lucrurilor pe NUME=vezi v.ciuutacu!!!!!
Stiu ca ai multi dusmani ,dar si "prieteni">>>>>AI DOVEDIT PRIN CELE RELATATE DESPRE ciutacu ,CA NU TE TEMI!BRAVO!!!!!
Vad ce sriu anumiti indivizi despre tine pe FORUM!
NU TE DA BATUTA!

Robert Horvath spunea...


@ Victor Ciutacu
"Noua dumitale colega a diminuat lucrurile cand va numit un jeg uman.....esti un sobolan urat mirositor .

La cateva zile de la interventia mea
la emisiunea Simona Gheorghiu 10 Martie in care am anuntat ca Dan Voiculescu este dat pe mana FBI am fost
amenintat direct de aceasta sub creatura pe care nu indraznesc sa o numesc umana.
Victor Ciutacu has left a new comment on your post "FBI PE URMELE CRIMEI ! MARIN CEAUSESCU A FOST UCIS...":
nvestigaţiile jurnalistice prsupun totdeauna un anumit risc.
Poate luam legătura pentru mai multe amănunte.
A urmat un telefon in care amenintarea a fost mai directa......
Am inregistrat mesajul .....
Am trimes imediat aceasta amenintare serviciului de investigatie american.

" Cu alte cuvinte ai intrat in vizor si voi avea grija sa ramai acolo ....chiar daca esti doar primul sobolan care paraseste corabia .....

Robert Horvath spunea...


CINE URMEAZA DUPA SOBOLANUL CIUTACU ?
GADEA ? BADEA?
FBI TORPILEAZA CORABIA.....

DOVADA CRIMEI ! LA CATEVA ORE INANTE DE "SINUCIDERE" MARIN CEAUSESCU AFLAT IN COMPANIA LUI DAN VOICULESCU !
O stire a agentiei austriece APA, preluata de Rompres la 6 ianuarie 1990, anunta:

“Marin Ceausescu, fostul sef al Reprezentantei Comerciale a Romaniei in Austria, fratele ex-dictatorului, a fost vazut, cateva ore inainte de a se sinucide, in localitatea Eisenstadt, din Burgenland, unde se gaseste sediul firmei CRESCENT COMMERCIAL MARITIME Ges Mbm, al carei sediu se afla la Nicosia. Locuitorii afirma ca de fapt aceasta firma apartinea Romaniei.

Am urmarit acest fir dand de fotografia in care Dan Voiculescu
apare in parcul din jurul sediului in compania lui Marin Ceausescu ( arhivele APA )
Alaturi de intrgistrarea film a serviciului olandez reprezinta documente vizuale ale crimei ...
Ambele au fost remise catre FBI

Anonim spunea...

Sa se ia de mana cu pupincuristii lu' Borza de la Hidroelectrica si sa se duca la....

Avr_am spunea...

Felicitari pentru verticalitate .

Kap spunea...

Foarte bine spus.Lipsa articularii unor lucruri stiute de toata lumea le face probabil misiunea mai usoara acestor nemernici, care devin modele si "formatori de opinie".
Succes la proces si da-i la ochi, mama lui!

Anonim spunea...

Absolut de acord, corect si ce zice Ioan T Morar.
Fa-ti un cont de paypal si eu voi contribui la costul avocatului tau. Probabil vor fi si altii.