duminică, martie 31, 2013

"Trofeul Victoria Brănești"





Cu spume la gură, ani la rândul, a linșat non-stop oameni și instituții. Și cu aportul lui, un post de televiziune a ajuns în MCV.

A oripilat o țară întreagă când și-a revărsat mizeria pe un campion olimpic. "O vacă", "idolița snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimatul. Deci nu votează, nu se bagă", "să tacă dracu' din gură, nu să fie ofuscată că n-au sunat-o mărimile. O să ia bani de la stat pentru medalie".

Andrei Pleșu: "Nu vreau să trăiesc într-o lume în care principalele personaje se numesc Ciutacu, Băsescu, Gâdea, Diaconescu".

Cristian Tudor Popescu: "Un cretineț, altfel jurnalist cu funcție, sloboade pe blog puhoi de vulgarități noroioase, înjurături, insulte, obscenități, între care cele mai puțin fetide sunt fă! și hai sictir!, la adresa ministrului Turismului, Elena Udrea ( titlul postării: "Auzi, fă, hai sictir și plimbă ursul de aici!"). Nu e nicio umbră de pamflet, de talent, de estetică a urâtului acolo, e doar revărsarea de sine a unui caracter josnic, care se consideră "curajos", "verde-n față", campion la "i-a zis-o"! Tragedia e că în consideră și alții, prea destui".

Exercițiu: pune-i unui individ o punguță pe masă și veți vedea unde are, cu adevărat, manetele. O să aveți surprize mari. Apoi să nu vă speriați dacă se ridică de la masă și va face un memorabil duet băsist/anti-băsist cu Nicu Gigantu'. O chintesență a jurnalismului veritabil, parol!

P.S. Cât despre individul Ciutacu, el niciodată în viața lui nu se va afla în poziția de a-mi cere mie demisia. Până una alta, nu el reprezintă patronatul, e doar un amărât de anjagat. Cu locuință socială de la stat și penthouse, e adevărat. Văd că tot uită că nu mai e pe moșia lui Voiculescu. Și probabil susținătorii îi lipsesc.

8 comentarii:

Pietro Gianini spunea...

Pe langa folosirea unui limbaj invatat in Ferentari, de genul
"Auzi, fă, hai sictir și plimbă ursul
de aici!", se observa lipsa de
jena cu care isi schimba versul:
la Conventia PDL a fost pozat
cerand autograf celei pe care
o injurase.

Petru spunea...

Tare de tot ! O merita omul !

I/O spunea...

un personaj cu orificii si atat

Mircea spunea...

Bravo, nu pot sa cred ca mai exista oameni in presa care vad realitatea in acelasi fel ca mine si au curaj sa critice. Trebuie sa se opreasca tipul asta de personaj (gen Ciutacu), care primeste bani de la interlopi sa le apere privilegiile.

Anonim spunea...

S-a dus la x3 salariul. Asta nu e de condamnat.Fiecare vrea sa castige mai mult.

Ce e aiurea este ca, se bataea cu pumnul in piept ca va ramane pe "metereze" pana la final si acum s-a dus la RTV, post pe care il facea in toate felurile cand era la Antena 3. :)

Oameni, la ce te astepti? :)

Anonim spunea...

Tine-o tot asa, sorina... Locul tau e la digi24 oricum.

Ciutu spunea...

Foarte tare e atunci, cand ala care canta(cred ca e Lucian Dragan) a ajuns la versul. N-am fost toata viata domn. La randul meu fost-am sluga :)) i-a telefonu si il suna pe unu. Oare o fi sunat LABAdea, " deghizat " in Tibi, sau cum zicea ala care filma !? Tare faza a fost pe vorba, telefonu lui catre ala :))

Si asa ca pamflet se mai potrivesc multe dintre versuri.

De-ar sti citu' sa vorbeasca
Cine nu l-ar fi intrebat
Care-mbatraneste primul
'Al bogat(basescu) sau 'al " sarac "(felix)

Anonim spunea...

ce nu inteleg : nu-i jurnalist dar e angajat la alt post de tv , Ca n-re verticalitate se vede de la o posta . Pupa ce a scuipat pana ieri ... CUM de este angajat , asa low class....profesionalism invatat unde ?? ,doar sa faca rating la acel post ??? cine se uita ?? si as mai intreba ... cu tigara in gura , si paharul in mana , unde a scrumat ?? tipic golanesc ...