miercuri, martie 20, 2013

Ipocrizia hoților

"Da, furăm. Și care-i problema? România greșește când ne condamnă. Cine are vreun dubiu e ipocrit". Cred că asta ar putea sta scris pe frontispiciul Guvernului. Așa cum Dante scria-n Infernul : "N-a fost creată-n urma mea substanță/ Eternă-s ca și cele etern create/ Voi ce intrați, lăsați orice speranță!"

Cert este că...așa grăit-a Fenechiu-Transformator, trimis în judecată de Justiție:
"A închide un prim-ministru pentru o chestiune pe care mulți politicieni au făcut-o mi se pare o mare greșeală. România este o țară care greșește foarte mult. Partidele nu se finanțează din bani albi. Au găsit diverse forme pentru a-și finanța campaniile electorale. Surse negre".

Ponta, după câteva ore, grăit-a și el: "Și e o surpriză generală, sunteți șocați de acest lucru? Nu vreți totuși să fim mai puțin ipocriți?"

1. Fenechiu, ministru al acestei țări, e trimis în judecată tot pentru că a înșelat/furat pe cineva/ceva.
2. Fenechiu, ministru al acestei țări, spune că România e un stat care greșește foarte mult pentru că ei, politicienii, toți fură. Trăiesc din bani negri.
3. Păi dacă toți furăm, noi, politicienii, de ce să facem închisoare?-gândește Fenechiu, oficial al Guvernului. De ce să fie condamnat Năstase? Ce, el n-a furat ca noi toți?
4. Ponta- șeful lui Fenechiu și al Guvernului României- zice da, bineînțeles. Noi, toți politicienii, furăm, e vreo surpriză? Cine are vreun dubiu e... pur și simplu ipocrit.

Pe principiile astea strâmbe dar sincere, toți politicienii acestei țări ar trebui să zacă în pușcării. De ce nu sunt toți la închisoare? Răspunsul e greu. Dar e și pentru hoți, și pentru oameni sinceri, și pentru...ipocriți.



6 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari Dna Sorina si pentru emisiunile dvs si subiecte care pana seara la alte emisiuni ale postului se transforma .Referitor la acest guvern "cel mai cinstit"ipocrit ,mincinos,tineri nu au invatat nimic din trecut.

Anonim spunea...

"Dragi politiceni" alesi ai neamului ,daca toti FURATI !,de ce nu legalizati FURTUL .Ca de ...unde-i lege nu-i tocmeala , nmeni nu-ti poate cere socoteala.Ce mai asteptati ? Aveti majoritate abssoluta.

elena spunea...

e fara cuvinte......

calisto spunea...

nici macar de fatada nu le mai pasa. trist...

Anonim spunea...

Aproape ca ei nu mai au nici o vina din moment ce "boborul" ii alege si cand sunt in puscarie!Ne meritam soarta,pacat de cei ce vin dupa noi.

lichiresti spunea...

ha, ha, ce-mi plac glumele mele:))