vineri, noiembrie 28, 2014

EXCLUSIV. PSD trebuie să recite astăzi la televizor după Ghiță, România TV și Victor Ponta

Potrivit mesajelor interne ale PSD, în participările publice de astăzi ale liderilor PSD - apariții în emisiuni televizate sau participări la radio, precum și în comunicarea online pe rețelele de socializare, toți membrii partidului trebuie să se informeze de pe  România TV, Economica.net și de pe siteul oficial al lui Victor Ponta. O singură referire vizează și o informație din revista Capital pe care PSD o prezintă sub titlul: "România e pe val! PIB-ul va crește în ritm accelerat".

Mesajele interne ale PSD cuprind astfel nu mai puțin de două referiri la informațiile de pe siteul televiziunii România TV controlată de Sebastian Ghiță, una de pe siteul Victorponta.ro și una de pe siteul Economica.net, parte a grupului media controlat tot de Sebastian Ghiță.

Informația pe care reprezentanții PSD trebuie să o prezinte publicului de pe portalul Economica.net face referire la o declarație a ministrului delegat pentru IMM, Florin Nicolae Jianu.

Potrivit unei investigații Rise Project, "ministrul Florin Jianu este implicat în rețeaua de spălare de bani anchetată de procurorii DIICOT în dosarul Cosma- Păvăleanu". Jurnaliștii Rise Project susțin că "tehnocratul pretinde că lucrează la "crearea viitorului cadru economic european" și că luptă împotriva evaziunii fiscale, dar fima lui este urmărită penal pentru spălare de bani și evaziune într-un caz de crimă organizată în care sunt implicați oameni - cheie din PSD, principalul partid de guvernământ" ( Ancheta Rise Project- dublu click)

Principalul mesaj pe care trebuie să-l prezinte public astăzi liderii PSD vizează următoarea declarație a lui Victor Ponta: "Dacă nu vom schimba imaginea de partid al corupților, comuniștilor și baronilor, nu vom câștiga niciodată prezidențialele". Declarația lui Victor Ponta pe care sunt îndrumați să o prezinte reprezentanții PSD publicului se regăsește pe siteul televiziunii România TV, controlată de Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță a declarat ieri seară că Ion Iliescu, președinte fondator al PSD și fost Președinte al României "trebuie să plece" din partid pentru că "nu are copii, nu are decât orgolii" pentru că "noi (n.m. liderii PSD) NU vrem să fim săraci și cinstiți".

Ion Iliescu, președintele fondator al PSD și fost Președinte al României a votat împotriva excluderii lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova din partid.


2 comentarii:

Anonim spunea...

“…Datele …sunt RECOMANDAT a fi utilizate…”
“… imaginea de partid AL coruptilor, comunistilor si baronilor…”
In afara de ceea ce e cu adevarat grav in viata publica din Romania, uite SI de ASTA ma doare capuuuuuuu …
Mai frate, cu asa agramati si analfabeti sa nu ne mai minunam unde suntem acum !

Unknown spunea...

Sorina
Ponta a dovedit în repetate rânduri că este un bou care dă în gropi. Nu imaginea trebuie schimbată ci oamenii...Nimeni nu mai vrea să vadă fosile comuniste, hoți și mincinoși. Dispariția PSD este singura șansă a ROmâniei, tineri cu studii, capabili nu trebuie să se mai prostitueze politic (v. Miss Garlic alias Ioana Petrescu). Ei trebuie să se afilieze cu un partid sau altul nu pentru a primi ciolan ci pentru a lupta din convingere.
Mult succes și emisiuni frumoase
V.M. din USA 713-510-5040