miercuri, noiembrie 28, 2012

"Nu vreau o țară condusă de Voiculescu"

Președintele Traian Băsescu: " E un premier șantajat. Dacă nu îl ascultă pe Voiculescu, îi declanșează Voiculescu o poveste de plagiat. El trebuie să stea cuminte în băncuța sa iar eu nu vreau o țară condusă de Voiculescu, nu vreau așa ceva".

Nici eu nu vreau așa ceva. Pentru simplul motiv că, în calitate de cetățean liber și cu drept de vot al acestei țări, cred că acest stat trebuie să meargă înainte și nicidecum înapoi.


2 comentarii:

Adrian spunea...

Asa e, cu Basescu si gasca de la ARD (PDL sub acoperire), Romania va merge DOAR inainte ...

Morris spunea...

se pare ca o noua lovitura de stat este in desfasurare, asa se explica de ce iese si Basescu mai des, si-a dat seama ca nu are ce sa mai faca, chiar daca tace sau vorbeste, tot va fi suspendat. Din pacate, oamenii de la tara, cred in continuare in USL, nu s-au lecuit, ei cred tot ce li se spune la tv sau in comuna si oricat am vota noi sa schimbam ceva, nu vom reusi ... pe 9 decembrie poate se mai intampla o minune si nu obtin astia 50% si se va face o noua majoritate, altfel sintem pierduti.


P. S. Tineti-va bine! ... dupa legea audiovizualului se va modifica si legea Sigurantei nationale ... planul facut de Vocea Rusiei asta vara continua

http://romanian.ruvr.ru/2012_08_24/86036503/

"Dacă se va reuşi păstrarea majorităţii parlamentare, USL ar putea recurge la modificarea legilor care vizează activitatea unor instituţii importante: DNA, Parchet şi CCR. Este probabil ca pe lista de priorităţi să fie incluse Legea Audiovizualului (echipa mediatică are nevoie de spaţiu de manevră) şi Legea Siguranţei Naţionale. Atât SIE cât şi SRI pot deveni ţintele unor anchete parlamentare. Faptul că presa din opoziţie a primit informaţii interesante din surse obscure, iar existenţa unui agent acoperit în interiorul Jurnalului Naţional a fost confirmată de un oficial al SRI, arată clar că o eventuală anchetă parlamentară poate avea un efect politic major, fiind sprijinită din interiorul instituţiilor cercetate.

O ultimă direcţie de atac ar fi baronii locali ai PDL. Utilizând datele Oficiului European Anti-Fraudă care nu pot fi contestate în plan intern, echipa de la USL poate demara o serie de cercetări cu caracter penal îndreptat împotriva preşedinţilor de Consilii Judeţene şi patronilor firmelor „abonate” la contractele finanţate din fonduri europene. Dacă această metodă de atac va fi aplicată masiv, PDL ar putea avea serioase probleme la nivel local."