joi, noiembrie 08, 2012

Crin Antonescu, apărătorul lui Cătălin Voicu și Adrian Năstase!

Chiar acum urmăresc masochistic o emisiune cu Crin Antonescu. Delirium tremens- este starea perfectă ce-l caracterizează. Vorbește de procurori și judecători. De Parchet. În capul lui, efectiv, este o varză. De separația puterilor în stat n-a auzit, e foarte clar. N-a fost niciodată un anti- occidental, anti- american și un anti- european. Cam ce poți să mai zici? Sunt zeci, sute de declarații. Pe lumea asta, sunt oameni- gen Crin Antonescu- care NICIODATĂ nu au NICIO LIMITĂ.

Cea de-a treia suspendare, în capul lui, este clară. Până și Dan Voiculescu l-a contrazis. Dar, mă rog, e o cu totul altă discuție. Nesfârșită. Și pentru asta trebuie ca Antonescu să învețe măcar să citească două rânduri. Articolul 103, alin. 1. Constituție se numește. Legea fundamentală a statului numit România.

Dar punctul culiminant al delirului lui Crin Antonescu îi vizează pe Adrian Năstase și Cătălin Voicu.
Adrian Năstase a fost condamnat pe nedrept- zice el. "Grava nedreptate" ar fi făcut-o judecătorii și procurorii "băsiști". Tipic. Așa că merită să ne aducem aminte...
În cazul în care George Crin Laurențiu Antonescu a uitat, în ziua condamnării lui Năstase, la guvernare era USL. Inspectoratul de Stat în Construcții s-a mutat în subordinea premierului în prima ședință de Guvern a USL, pe Grăjdan USL + Ponta l-au pus, la propunerea lui Adrian Năstase. Și pentru "fapta bună" pe care Grăjdan urma s-o facă pentru Năstase, același USL i-a promis șefia Hidroelectrica. Asta ca să ne înțelegem bine.

Tot George Crin Laurențiu Antonescu, în aceeași emisiune, i-a plâns de milă și lui Cătălin Voicu. Dosarele lui au fost folosite, zice el, nedrept,  în lupta politică. Nu, zău? Propun ca USL, îndeosebi PNL, să adopte o rezoluție sau să creeze un front de luptă pentru corupție și mafie. PNL pro mafie, pro Cătălin Voicu, pro Liviu Dragnea, pro mulți. Chiar sună bine.
Una peste alta, cred că nu este întâmplător deloc faptul că Antonescu "delirium tremens" a ajuns să se declare un apărător al lui Cătălin Voicu. Daniel Chițoiu, o altă somitate liberală, ministru al Economiei, tocmai l-a pus pe omul lui Cătălin Voicu șef peste Societatea Națională a Apelor Minerale. Pe individ îl cheamă Radu Dumitru și a fost șef al Administrației Cimitirelor. În viață, s-a ocupat de cavouri pentru Voicu și Vanghelie și alte multe lucruri tipice organizațiilor mafiote.

Așa că aștept ziua în care George Crin Laurențiu Antonescu "delirium tremens" o să-i ia și oficial în partidul lui pe numiții Dumitru Venicius Iliescu și Cătălin Voicu și nu doar va negocia delicat cu ei pe sub masă.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Dragā Sorina!
Iti admir nervii si stomacul, tu esti eroina mea! Eu nu pot sā mā uit la Antonescu mai mult de câteva secunde! Am incercat!
Tu si domnul acela de la EVZ, cel care urmāreste emisiunile lui Gâdea si le stenografiazā pentru cei cu reflexul ridicat de vomā, ca mine :)
Esti grozavā, respect!

Cristi spunea...

Ce ne facem, ca astia obtin se pare majoritatea absoluta in parlament? Cum ii mai putem opri sa destructureze cea mai ramas din Romania? Mi se face pielea gainii numai la gandul ca ne asteapta niste ani asemenea celor din '90, daca nu chiar mai rai!

ovidiu spunea...

MEREU aflat in delir de incompetenta,CRINUL adormit de propria-i combustie paroxistica, incearca sa ne incante cu mediocritatea,volubilitatea si prezumtia lui oculta si inculta,Tafna de periferie, este statutul lui de travestit grobian.
Trebuie avut in vedere insa ca a trecut de primul stadiu; delirium tremens,..acum se afla la sfarsitul fazeia 2/a ; status epilepticus,....iar ultimukl stadiu; COMA ETILICA.