marți, noiembrie 27, 2012

Mafiotul Dumitru Iliescu vrea NEAPĂRAT să deschidă Parada Națională de 1 Decembrie!


Fac precizarea de la bun început, pentru toți oamenii sănătoși la cap care citesc acest blog, că eu nu am absolut nimic cu copiii. Copii ca Anne Marie nu au nicio vină când sunt târâți de familiile lor în jocuri politice scârboase despre care nu au habar. Orice copil, ca și orice om de pe această planetă, are dreptul să participe la Ziua Națională a României.
Însă am ceva cu Mitică Iliescu. A patronat 23 de ani un sistem politico- judiciaro- mafiot care mai funcționează și astăzi.
Insistența cu care postul de televiziune de mai sus promovează cazul Anne Marie nu mi se pare deloc întâmplătoare. Anne Marie, un copil care, repet, nu are absolut nicio vină că este târât într-o asemenea mizerie, este chiar nepoata generalului Mitică Iliescu.
Mai precis, generalul mafiot al crimei organizate decembriste și post-decembriste, Dumitru Iliescu are o soră- Elisabeta Iliescu. Sora are o fată- Loredana Bontea - mama fetiței pe care o vedeți în imagini. Vlad Bontea, tatăl fetiței din imagini, este președintele PSD Strehaia, Mitică lăsându-l moștenitor peste organizația partidului pentru că, nu-i așa, din Strehaia, locul de baștină al lui Mitică, a început totul. Vlad Bontea este și urmărit penal pentru lovire și alte violențe pentru că l-a snopit din bătaie pe vicepreședintele PRM din aceeași localitate. Cu dosarul lui, despre care a zis în 2009 că n-are niciun stres, recunoscând că este nepotul lui Mitică, habar n-am ce s-a întâmplat.... Dar pentru că este nepotul lui Mitică orice este posibil.
În plus, familia Bontea a fost sau poate chiar mai este asociată în diverse firme de securitate controlate de Mitică Iliescu- Armia Grup S SRL, Armia Force Group, Agenția Română de Securitate SRL, Anne S Company SRL și multe altele. Cine are răbdare să le caute....

Eu cunosc insistența cu care acest mafiot vrea să-și atingă obiectivele. Așadar, a generat un caz anul trecut, acum îl readuce în fața opiniei publice, pentru că vrea neapărat domnul general să-și vadă nepoțica deschizând parada de 1 Decembrie, în fața tuturor structurilor de securitate ale țării. Structurile de securitate ale țării fiind eternul lui fix.
O obsesie a mafiotului care, la fel ca și locotenentul său Voicu, s-a vrut mereu în fruntea bucatelor. El poate, el vrea, el reușește acum, nu?

Eu cred că orice copil merituos poate deschide parada de 1 Decembrie a acestei țări. Și avem destul de mulți, Slavă Domnului. Dar, cu tot respectul, cred că familia lui Mitică Iliescu nu poate face asta!  Pentru simplul motiv că Mitică Iliescu a făcut și face foarte, foarte mult rău acestei țări de 23 de ani.

Ceea ce face zilele acestea generalul Iliescu și toți papagalii care-l susțin nu mă miră chiar deloc: își folosește propria nepoată într-o mizerie politică doar pentru a-și arăta mușchii- ceea ce este, în sine, abject, ticălos, josnic și dezgustător. Însă toate acestea și tupeul maxim sunt chiar..stilul lui!

P.S. Propun să nu se mai folosească nimeni de copii și de nepoți și să deschidă parada direct chiar domn' general mafiot Dumitru Venicius Iliescu. Măcar așa ar fi totul mult mai cinstit, nu?

P.P.S. Cu profundă tristețe, regret și deznădejde constat că trăiesc într-o țară în care mult prea mulți oameni, puși în fața opțiunii, aleg să nu se despartă de așa numita venă '89 patronată de Mitică Iliescu, Cătălin Voicu, Ionel Marin, Francisc Radici. Să nu uităm: oamenii aceștia au coordonat prima acțiune de reprimare sângeroasă a Revoluției, au spart baricada de la Inter în noaptea de 21 spre 22, au fost pe tancuri, trăiesc de 23 de ani din șantajul cu dosare ale primului procuror general al României, dosare de la SIPA, DGIPI. În 23 de ani și-au format poate cea mai puternică rețea cu care au penetrat toate instituțiile de forță ale statului. Armată, Poliție, Justiție, CSAT- absolut tot. Unii au plecat, mulți mai sunt. Cine crede că vena nu mai există, se înșeală amarnic. Cine spune că Voicu a fost un fanfaron- habar n-are despre ce vorbește. Cine e de părere că vena '89 a cedat, să-și caute altă țară. Eu nu mai sper că cineva, vreodată, se va debarasa de ei. Prea mulți sunt la mâna lor.

"C-am fost la Gheorge Robu(n.m. primul procuror general al României). Și nu mă poate păcăli nimeni. Tu știi cât mi-a funcționat mie atunci? Din motive pe care ți le-am expus, câte o hârtie din trecutul fiecăruia. I-am ținut pe loc și i-am făcut fideli. (...) Și toate acestea erau la generalul Iliescu. Că eu eram în departamentul de lucru. Un om ți-e loial dacă are un motiv. L-ai ajutat, ai făcut, da? Dar în momentul când mai ai un motiv suplimentar, foița, două motive sunt mai puternice ca un motiv, colegule! E complicat acum să mă apuc să-ți fac teorii" - Cătălin Voicu, opere 2009.

8 comentarii:

cetatean spunea...

E groaznic ce spui aici. Si mai groaznic e ca pari a duce lupta asta de una singura.

Bob spunea...

"Fac precizarea de la bun început, pentru toți oamenii sănătoși la cap care citesc acest blog, că eu nu am absolut nimic cu copiii. " Nu trebuia sa faci aceasta precizare, fiindca nu te banuia nimeni de asa ceva. Dar, gura pacatosului.... Trebuie sa accepti ca AI GRESIT. Esti singura care ai introdus acest copil intr-un scandal asa-zis politic. Nu faci altceva decat sa ingrosi magaria pe care au facut-o unii anul trecut cand , dupa ce au facut repetitiile cu fetita in cauza, cu doua zile inainte de parada, i-au interzis sa participe EXACT DIN ACELASI MOTIV. Mitica are pacate nesfarsite , dar cand e vorba de copii , nu trebuie sa facem analogii fortate. FIECARE PARINTE, BUNIC, UNCHI SAU CE-O FI EL , VREA PENTRU MICUTUL LUI TOT CE E MAI BUN. Pot sa iti dau dreptate in lupta ta cu mafiotii, dar sa bagii copiii in jocul asta mi se pare de neiertat. Sunt convins ca Ana Maria a trait o drama anul trecut, muncind un an de zile pentru urmatoarea parada. Chiar nu merita un asemenea tratament , nu are nicio vina . Si , apropos de Mitica , am o intrebare . Crezi ca o va trimite pe An Maria sa ne reprezinte in Parlamentul European ???
PS Stiu ca nu vei publica acest comentariu , dar macar il vei citi ...

ziarist spunea...

@ bob.
1. Mitică Iliescu bagă acest copil în ditamai circul politic. De doi ani.
2. Insistența lui pe acest subiect nu este deloc întâmplatoare.
3. Dintre toți copiii din această țară, tocmai pentru nepoata lui Mitică Iliescu se fac asemenea presiuni.
4. Cine spune că nu știe că e nepoata lui Mitică, minte.
5. Repet. Să-l pună pe Mitică în fruntea paradei, poate așa va fi, în sfârșit, fericit. Are cine să-l aplaude...

Dan Badea spunea...

Felicitari pentru material! Este un exemplu clar de nepotism, iar derbedeul asta cu patru stele, implicat in crimele din decembrie 89, este unul din capii mafiei autohtone, alaturi de camaradul sau Voicu.

ziarist spunea...

@ dan badea. Multumesc. Sunt mai multi. Sa-i puna pe toti care au trecut cu tancurile peste oameni, sa defileze in fruntea paradei. Cam ăsta e trendul...

gabriel spunea...

Pana la urma tara isi merita conducatorii. Ne plangem noi, nu cei mai mult insa, de atatea nedreptati, mizerii, in general de lucruri care nu sunt normale. Cei mai multi insa, cred toate minciunile si manipularile care zilnic sunt promovate mai puternic decat orice campanie marketing - poate doar in SUA razboaiele sunt mai puternic promovate de cei care au un astfel de interes.
Asta vrea tara care merge la vot, asta primim, din pacate.
Aparent ura fata de presedintele Basescu ar fi creat situatia aceasta. In realitate, este o campanie foarte inteligenta si atent creata de anumite persoane si promovata intens de media lor, de aproape toti politicienii si de anumite persoane educate. Toti cu acelasi interes, opus total celui al nostru, cei care desi votam, sunt putini.
Felicitari pentru munca ta Simona, pentru ca desi nu este o munca usoara, este chiar extrem de riscanta. Mult curaj in continuare!
Gabriel

gabriel spunea...

Scuze Sorina, iar te-am botezat.
Gabriel

CotrocenideDambovita spunea...

Wow! E la antena 3! Ce surpriza! Cand vad asa ceva nu ma pot gandi decat la: "mam'mare, mămiţica şi tanti Miţa...". Si vad ca e si Bubico in imagini