miercuri, iulie 11, 2012

Năucitor

Oamenii lui Mitică Iliescu, ridicați de DNA. Ei și-au negociat funcțiile de procuror șef al DNA și procuror general al României. Rețeta e veche, deja clasică și implică DGIPI.

Halucinant.





10 comentarii:

Andrea spunea...

Sorina, cata dreptate ai avut!
BRAVO, Sorina!

Radu spunea...

Felicitari intr-adevar, dna Matei, dar am si eu o intrebare retorica: cat poti sa fii de tampit sa negociezi asa ceva cand te stii cel putin expus la supraveghere?

Anonim spunea...

Sorina felicitari. Esti foarte curajoasa. Imi propun sa fac un istoric al investigatiilor tale pe care le-am citit atunci cand le-ai scris. Daca esti de acord le voi imprastia pe toate blogurile pe care le citesc sa vada si altii ce inseamna un jurnalist curajos atunci cand trebuie nu cand evenimentele stiute de el se confirma. Inca odata felicitari.

nostradamus spunea...

A ajuns normalitatea să ni se pară năucitoare ... Ştim cu toţii că aproape fiecare dintre noi aveam convingerea că lucrurile au stat şi stau în acest fel . Că totul s-a negociat şi se mai negociază la modul acesta , abscons şi contrar tuturor intereselor noastre , electori cu ştampila naivităţii , dar la fel de răspunzători prin girul dat hoţiei şi manipulării ...
Cutia Pandorei justiţiei a fost deschisă odată cu sinuciderea ,,DÂNSULUI,, şi cazarea la hotelu' Rahova ... Sunt sigură că vor mai urma mulţi . Dar mă îngrijorează reacţia ,,uslaşilor'' , şi-aici îi includ pe toţi : putere plus oastea fanilor flămânzi , îndoctrinaţi de antene şi I-realităţi . Cu siguranţă vor avea o reacţie ... hai să spun urâtă . Că nu vreau nici măcar să mă gândesc la de-neamintita mineriadă ! Şi mă mai gândesc la tine ! Părerile tale , postările de aici , nu vor trece neobservate ! Nu te lăsa dar ai mare grijă . Ştiu , ai mai trecut prin asta , nu mă tem că duci lipsă de oferte ... Doar că acum , am senzaţia că se joacă la un alt nivel ! De totul sau nimic . Şi ăştia (USL-ul ... zic)sunt în stare de orice . Nu mai au nimic de pierdut . Sau , de fapt , totul poate fi pierdut ! Ori Ei , ori NOI ! Eu , noi , suntem alături de tine . Succes !

Anonim spunea...

Cateva vorbe si despre triumviratul Basescu - Blejnar - Comanita. Multumiri in avans.

Anonim spunea...

Sorina , felicitari din tot sufletul, pentru munca pe care o faci, pentru ambitie si curaj! Cand te-am citit prima oara , am aflat de voicu, mitica iliescu, tu lucrai la antena3 si nu imi venea sa cred...Te-am urmarit constant si nu m-ai dezamagit. Iti doresc multa sanatate si nu esti singura!

Razvan T spunea...

Precum am zis si eu tuturor cunostintelor. Expira mandatul lui Laura Kovesi si a expirat mandatul lui Daniel Morar. A spus-o si presedintele, au spus-o si altii.
Astazi ne dau dreptate multi.

Negocierea acestor doua functii sta de fapt in rezolvarea penalilor din USL.

@triumviratul Basescu - Blejnar - Comanita.
N-am vazut numai Antena3 care a zis ca Sorin Blejnar este anchetat.
In fine, nu iau apararea nimanui dar cred ca justitia si-a spus cuvantul de nenumarate ori si va continua sa spuna. Din acest punct de vedere a fost si este o justitie perfect impartiala.
Blejnar ca Blejnar dar Traian Basescu? 4 ani primar al Bucurestiului si 8 ani presedinte al Romaniei si tot nu ai fost in stare sa ajungi sa cunosti un om?

Anonim spunea...

Felicitari, Sorina. Uite ce comentariu am vazut pe EvZ, poate te auta in anchetele tale: "Mihai VLAD (un turnator fara judecati de valoare) seful de la SPI IF, provine din randul subofiterilor de MILITIE . Este o nulitate umana si profesionala, a activat mult la Directia Cercetari Penale a IGPR de unde a intrat in contact cu mai multi procurori (inclusiv cu George BALAN si SAMPETRU) si unde a invatat arta santajului si a traficului de influienta inclusiv sub indrumarea si conducerea lui CONSTANTIN MANOLOIU ( acum sef la Dir de Evidenta Persoanei fiind nasul Secretarului general al MAI STOICA ION) si lui PAVEL ABRAHM care il are ca fin de cununie pe REMUS SPAN- un retardat cuplat in afaceri cu NELU POP fost sef la IGPF si acum la ORI si cu alti interlopi din zona SM, MM de unde provine acest Silaghi de la Transporturi. REMUS SPAN care se vrea pus consilier cu orice pret inclusiv prin santaj la SILAGHI a fost subofiter MILITIAN la circulatie a evoluat sub cupola nasului ABRAHAM pana la sef POLITIE JUDICIARA la DNA, Politie de Frontiera si celebra DOI si UN SFERT de unde a fost expulzat prin usa din dos pentru excrocheii care nu au fost date publicitatii. PAVEL ABRAHAM – un mare gunoi uman – comite faradelegi de pe scaunul de VICELIDER de SINDICAT la PRO-LEX (o organizatie mafioata sub acoperire sindicala) in timp ce continuua cu traficul de substante halucinogene cu ajutorul retelei ramase de cind era sef la ANA. PAVEL ABRAHAM are multe proprietati si pe numele rudelor dobandite ILICIT in jud IF si nu numai. Aceasta este pe scurt increngatura relatiilor criminale intre interlopii judiciari platiti sa apere legea si adevarul in Romania."

Citiţi mai mult: DESCINDERI DNA la sediul CSM. Membru al Consiliului Superior al Magistraturii, acuzat de trafic de influenţă. El îşi negocia numirea în funcţia de Procuror General, în locul lui Kovesi - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/descinderi-dna-csm-membru-csm-trafic-influenta-991442.html#ixzz20J2Dv7H1
EVZ.ro

fury spunea...

Scuze...Da astia doi nu erau membrii CSM...??? Sau gresesc...!!! Problema e cum au ajuns acolo daca e o mare problema ca un prim ministru sa discute cu un fost sef...din magistratura...Daca gresesc ...scuze...!!!

Anonim spunea...

sii...., cum va explicati ca ei tot raman ba mai mult si-au facut vile de vile pe ce bani?? sau trebuie sa asteptam tot atat de multi abni ca si in cazul lui Nastase sa ajunga unde le e locul?