vineri, iulie 06, 2012

Execuția


Aș vrea să-i pot privi în ochi pe acei politicieni care vor fi mândri de așa ceva. În exterior, România e făcută praf. Și niciodată parcă n-a fost așa. Am văzut cu ochii mei și 2007, și 2009, am fost scuipată-n față pe un stadion, am fost înjurată de un artizan. Am văzut multe. Dar acum desantul politic este iresponsabil. Pentru că e nedrept, fără motiv, incorect și prin forțarea a tot ce s-a putut.

Justiția este cheia. Și subteranele partidelor își joacă astăzi libertatea. Sper ca instituțiile acestui stat să-și facă datoria. În mâna lor stă tot.


7 comentarii:

Gabriel spunea...

In mod normal, mai bine mai tarziu decat niciodata, ar fi fost o constatare normala. Din pacate este prea tarziu.
Sunt acelasi Gabriel din postul cu dl Rus (unde am primit "Punct.").
Este clar ca fiind in UE i-a speriat destul pe USL, dar indiferent ce se va intampla de acum in colo, factura a crescut cu nivele greu de suportat pe termen scurt. Este vorba de factura economica pe care tot majoritatea celor care inca sustin USL o vor plati in cea mai mare parte. Evident ca si noi ceilalti vom plati, dar in functie de capacitati.
O prea mica parte din societatea civila si la fel din presa de la noi, incearca sa lupte cu ceea ce se-ntampla. Din pacate la fel face si poporul. Pana acum ajutorul a venit de la faptul ca suntem stat UE si care calitate a rupt multe dintre dorintele celor care conduc. Si vor mai rupe. Dar ce s-a facut e rau facut si nu poate si sters sau uitat.

elena spunea...

raul a fost facut! pecedentul s a creat

Anonim spunea...

Draga domnisoara, am vazut o poza cu Catalin Voicu , vota in parlament cu ambele brate ridicate. Sunt prea multi cu buboaie iar Basescu le statea in cale. De altfel este cu 10 clase deasupra tuturor. A ranit pe foarte multi dar pe buna dreptate, iar acum le-a venit rindul sa-l pedepseasca. Stii in final cine sufera .... noi acestea de jos ,ei au totul asigurat. Mai pica din cind in cind cite unul caz Boldea apoi striga ca sunt nedreptatiti. As putea sa scriu mai multe dar sunt foarte scirbit. Pe scurt .... de-al naibi il votez pe Basescu la referendum

Anonim spunea...

Sorina,
situatia asta a trezit multa lume, cei de 30-45 ani, acei 'ignoranti', scarbiti de politica din Ro, care nu au mai votat de ani de zile. Lume care sper sa spuna ce are de spus la sfarsit de Iulie. Situatia o cere...trebuie sa revenim la urne.

Anonim spunea...

Am fost si la referendumul anterior, motivul fiind scarba pe care mi-o provoaca TOTI parlamentarii. Si cand totul incepea sa mearga cat de cat bine, am baut pana dimineata de fericire cand l-am vazut pe Nastase la puscarie, apoi parca traiam un vis a urmat Vantu, am ramas si mai socat cand l-am vazut pe Iacobov, eu fiind din Bacau, instant mi-am dat seama ca nea Hrebe' eminenta cenusie nu mai avea nicio putere. M-am bucurat si cum nicio minune nu tine prea mult am vazut cum haita de lupi incoltiti au sarit la gatul adversarului. Sunt curios care va fi verdictul in cazul Voiculescu. Oricum sunt hotarat, MRU presedinte, macar omu' nu poate fi acuzat de plagiat.

Anonim spunea...

Multumesc! doar atat.

ziarist spunea...

@ gabriel. da.
@ elena. da, sunt de acord.
@ anonim. :)) E dreptul dumneavoastră. Ori îi lăsaţi pe ei să decidă, ori decide poporul roman.
@ anonim. nu stiu cati s+au trezit...
@ anonim. hahaha...la asta cu MRU si plagiatul recunosc, nu m-am gandit
@ anonim. Cu multă placere! :))