miercuri, noiembrie 30, 2011

De la B1 TV, la RTV

Ca să preîntâmpin telefoanele și întrebările pe această temă, vă dau informația brută: am decis, după o îndelungă chibzuire, să mă alătur echipei RTV. Ca atare, astăzi am demisionat de la B1 TV. Îi mulțumesc și pe această cale domnului Sorin Oancea pentru tot ce a făcut, în toți acești ani, pentru mine. La RTV, voi face o emisiune. Cam atât. Scurt și la obiect.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Stimata doamna Matei,

Va doresc mult succes. Traiesc in Germania si va citesc blogul de multi ani, si va urmaresc mai nou emisiunile inregistrate de la B1. Pentru mine sunteti deja un brand...:). Daca mergeti la RTV, as dori sa va pot vedea emisiunile..acum nu au emisiuni inregistrate, dar poate se schimba ceva...pentru cei din diaspora, un astfel de sursa de informatie e foarte importanta...
Va aveti sarbatori linistite si succes in toate proiectele.

Anonim spunea...

Multă bafta! Dar putin mai multă atenție la gramatica limbii romane.

Anonim spunea...

Nu sunt, totusi, prea multe schimbari de azimut intr-un timp mult prea scurt? Oare B1 in formula actuala era chiar de lepadat? Sau poate noua denumire a RTV - "Romania TV" - inaltatoare, este o atractie cu-adevarat "fatala"?

ziarist spunea...

@multumesc mult. cu emisiunile inregistrate nu stiu cum e, dar promit sa-i intreb pe cei din echipa rtv. Va doresc si dvs. sarbatori fericite si linistite. Eu am nevoie sa-mi trag putin sufletul.
@multumesc. voi fi mai atenta :))
@ nu are nicio legatura.Si nu e vorba de niciun azimut. Eu raman aceeasi oriunde voi lucra. Altfel nu pot fi.

Delia F. spunea...

Nu ca ar avea vreo relevanta, dar tocmai incepusem sa sper ca vei prelua sectia politic de la B1. Asa aveam si eu sansa sa...cresc frumos aici. Imi pare rau ca ales sa pleci, dar multa bafta pentru viitor!

Anonim spunea...

Cred ca faci bine ca pleci, ca acolo te-ai potrivi mai bine!Dupa ce ca ai vocea ascutita mai vorbesti si tare, asa ca devii Dana Grecu 2.Plus ca desi ai plecat de la Intact, ai pastrat "stilul".Asa ca la iRealitatea, fie ca-i a lu' Ghita sau a lu'Vintu, esti ca'n familie, tot la Antene!Te-am crezut un jurnalist echilibrat, dar urmarindu-te.....Si mai fa un bine: ia-l si pe Badin, ca are acelasi "microb"!

dragos_dc spunea...

Pana la urma e 1 Decembrie sau 1 Aprilie? E un fel de: adio, dar ramam cu tine?

Anonim spunea...

Felicitări ca parasiti b1. Știu cât de greu este sa lucrezi cu femeia care conduce știrile din b1. Știu ca exista niște pastile ptr ca marea isteriilor, dar uita se pare sa le ia. B1... Nu știu ce ai căutat acolo, tu fiind o jurnalista buna, dar nu mereu Facem alegerile bune. Bine ca ai scăpat. Oricum...ce-i in b1 doar la RCS mai intalnesti. Toți angajații din b 1 , cu excepția pilelor dl Oancea ar da timpul înapoi.

Alecu spunea...

Felicitări! Mă bucur ca pana la urma plecați din ASA zisa televiziune. Tiqganila, Oancea, Violeta....zici ca e o casa de nebuni acolo nu un loc de munca! Mă rog...felicitări si succes!

Anonim spunea...

Draga Sorina,

Drum bun, sarbatori fericite si bine faci. Numai sa fii mai draguta cu invitatii sa nu creada ca au ajuns pe mana gestapo.