miercuri, mai 22, 2013

Giovanni Becali: "Eu sunt mafiot. Mafiotul de azi nu mai împușcă, face bani de unde nu știe nimeni. D'aia mi se spune Nașul"

Pentru toți cei care-și exprimă zilele acestea susținerea pentru infractorul/ condamnatul/pușcăriașul Gigi Becali, fie ei politicieni sau nu, fac o excepție și  le reamintesc mai jos filozofia de viață a acestui clan care a injectat prea multă mizerie, flegmă și infracțiune în societatea românească. "Mai bine bogat și la pușcărie, decât sărac și liber".
Sper că acționează și gândesc ca ei toți cei care se asociază și îi apără pe acești mafioți declarați. Pentru că, vorba aceea, cine se aseamănă, se adună!






7 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut si auzit multe, nu credeam sa ma impresioneze foarte tare dar efectul vorbelor mafiotului a fost socant.

Anonim spunea...

Asta nici macar mafiot "ca la carte" nu e.Asocierea cu the godfather-Marlon Brando e de a dreptul grotesca.Mafiotul "clasic" avea principii,unul dintre ele fiind respectul fata de femei si o minima educatie ,daca vroia sa fie on top. Nu fac acum apologia mafiotului,departe de mine,dar parca nici mafia nu mai e ce a fost:)))Macar jiji ,chiar daca e prost de bubuie are un suflet darnic si impresionabil(ce i drept,nu stiu cat e adevar si cat e pt imagine,dar totusi...)?dar acest giovanni e sinistru.Mie mi e mila putin de jiji.Consider ca astalaltu' merita puscaria.Nu ma identific cu el,dar parca acest caz e penibil.Cu ce e de vina jiji, ca ala de la stat i a dat terenul la schimb?De parvenitism poate.Dar ala nu e in codul penal.In fine,nu il plang prea tare.Sa mai faca si din astia " mari de pe la bucuresti" puscarie-vorbele bunicii mele satence-ca destui amarati au facut pt ca au furat o paine sau cateva lemne din padure.Nu asa se face echitate,stiu,dar poate asa mai cad astia de pe soclurile lor .

Anonim spunea...

asta-i gradina Romaniei smintita si bogata ! impuscati-l fara regret ! Mafiot style !

Anonim spunea...

Draga Sorina
te-asi felicita in fiecare zi pentru ceea ce scrii, pentru tinuta ta morala si curajul de a-i
demasca pe toti"mizerabilii" ce
ne inconjoara. Dar ca sa nu te
plictisesc, iti spun acum
BRAVO SORINA ! de 1000 de ori.

Anonim spunea...

Mafioti care sa declare "Eu sunt mafiot" mai rar. Eventual cocalarii zic asta.

sistem alarma spunea...

Le-a trebuit 17 ani ca sa îl bage la puscarie.

optimizare motoare spunea...

Eu nu il consider vinovat pe Becali!