duminică, mai 20, 2007

Traian Basescu: mitocanie, putina talharie si multa Presedintie


Basescu, in ziua referendumului. 19 Mai 2007. Basescu smulge din mana Andreei Pana telefonul pentru ca-l filma. Si ii strica imaginea, si era obraznica, si ca, in supermarket are dreptul la intimitate. Un prieten m-a luminat putin. "Nu te intrebi de ce Basescu se duce in Selgros?"... Pentru imagine, gandesc eu, ca si el. "Da, dar totusi. Presedintele Romaniei are si bucatari acasa. Chiar doi la numar, care-i fac de mancare. Mai mult, are un serviciu intreg care-i asigura aprovizionarea".... Asa ca ma gandesc eu...Ce face el cu cumparaturile? Cum ar fi sa le arunce? Tin minte cand a fost in Carrefour sa ia paine si apa.Fascinant. Din Selgros a luat bere, apa, carti despre tranzitie si chiar pantofi de dama. Destul de interesant....Un presedinte care nu mai are putin si da buzna si in magazinele second-hand. Doar pentru a-si conserva imaginea. De presedinte cinstit, gospodar si fara prea multi bani in buzunar. Sa revenim... Din Selgros, Traian Basescu a plecat cu tot cu telefon. Telefonul Andreei. Nu a vrut sa i-l dea pentru ca el, Traian Basescu, poate sa faca orice. Poate chiar sa si ia cu forta un telefon ce nu-i apartine. Ajuns la sediul de campanie, Basescu sterge filmul cu incidentul. Antena 1 recupereaza telefonul de la presedinte, cu filmul sters, bineinteles. Recuperam si filmul. Tot din telefon. Se poate. Si tin minte incidentul, de la restaurantul Potcoava, cu filmul fratelui lui Liviu Vulpe- film sters din telefon tot de oamenii presedintelui... Atunci, in direct la Antena 3, Basescu l-a chemat pe fratele lui Vulpe la Cotroceni si i-a spus ca ii va arata ca se poate recupera filmul. Deci stia.Pe filmul sters dar recuperat din telefonul Andreei, il descoperim pe Traian Basescu in dialog cu sotia, Maria(dublu click):
- I-l dai?
- Da... La revedere!... Cât era de agresivă ţiganca asta împuţită!... Nu ştiu, Maria... Da'... trebuia să i se întâmple odată ...
- Asta o să fie ştirea...
Să fie...
Deci, nu-i pasa prea tare de ceea ce facuse. Il durea fix in ass ca furase un telefon. Ba o eticheteaza pe Andreea si intr-un vocabular jegos. Si pentru ce? Ca l-a intrebat asta?
- M-am gândit la o întrebare. Ce procent aveţi... pentru diseară... pentru mâine?
- Măi, păsărică, tu nu ai treabă azi?
- La numărătoarea voturilor, ce credeţi că va fi... Care va fi rezultatul?
Sau ca l-a intrebat asta?
discuţie reporter - preşedintele Traian Băsescu
- Bună ziua! Ce faceţi, domnule preşedinte?
- Cumpărături...
- Aţi votat astăzi?
- Da... Tu ce crezi? ...
Nu ştiu, vă întreb...
- Auzi!... Uite, asta!
Ce scrie? ...
"Fie-ne tranziţia uşoară" ?
N-ati citit-o pana acum?
Tu ai citit-o?
Nu...

Eu am o singura nelamurire: daca Basescu o eticheteaza pe Andreea „tiganca imputita”, doar pentru ca e bruneta...Putea sa o faca oricum: "blondo", "gaozaro"...are destule vorbe-n gura presedintele. Ei bine, cum ar trebui sa-l etichetam NOI pe Traian Basescu? Pentru idei, va ofer cateva definitii din DEX. Nu ale oligarhilor, ci ale mitocaniei....
VARIANTA 1: MITOCÁN, mitocani, s.m. Om cu comportări grosolane, vulgare; bădăran, mojic.MITOCÁN, mitocani, s.m. Om cu comportări grosolane, vulgare; bădăran, mojic
VARIANTA 2: MITOCÁN adj., s. bădăran, grosolan, mahalagiu, mârlan, mârlănoi, mocofan, mojic, necivilizat, nepoliticos, ordinar, ţărănoi, ţoapă, ţopârlan, vulgar, (pop.) mocan, mocârtan, modârlan, pădureţ, râtan, ţopârcă, (reg.) mocodan, mocofănos, modârlău, modoran, mogâldan, necunoscător, negândit, negreblat, (Mold.) ghiorlan, (Transilv.) grobian, (înv.) gros, (fig.) necioplit. (Un om ~.)
Avem un presedinte al Romaniei cat un adjectiv. Pe presedinte il stim... Cine-i gaseste adjectivul?

47 de comentarii:

Anonim spunea...

sunteti jalnici cele mai dezgustatoare scursuri umane! modalitatea in care a procedat Presedintele cu pipitza voastra este mult mai mult decat ar merita vreodata. degeaba incercati sa manipulati lumea sunteti ultimii bolsevici smecheriti care nu vor sa dispara pentru a pune capat cosmarului tranzitiei. Nu aveati absolut NICI UN DREPT sa il filmati pe cetateanul Traian Basescu fara acceptul lui! nu i ati cerut acordul, ati fost obraznici si prost crescuti! era suspendat din functie!! locul de munca al dumnealui este Palatul Cotroceni (acolo este persoana publica!! ) in Selgros era o persoana cu drept la intimitate si imagine! vorbesc la plural si persoana a 2 pentru ca asta va defineste pe voi toti antenisti nu doar pe pipitza scoasa la inaintare! scursori umane ce sunteti cum ar fi daca cineva v ar filma cand ii faceti o felatie lui felix (cea ce sigur este la ordinea zilei pentru pipitza voastra si toti cei care ii sar in aparare) si apoi ar expune public imaginile! cine dreacu se mai uita la jegurile voastre de posturi si ce ve ti face cand i se termina lui felix banii furati din conturile lui ceasca?? sau cand v a trebui sa dea socoteala pentru ei? iesiti la produs pe centura probabil

Anonim spunea...

basescu e un mare mitocan, asta nu poate fi pus la indoiala. insa doamna pana a fost deosebit de obraznica si impertinenta. asta nu inseamna ca basescu are vreo scuza. bine ca nu i-a dat si vreo palma peste nas ca dracul i-l mai reconstruia.

Anonim spunea...

In spirit de turma (numit de voi solidaritate profesionala) va aparati colegele "agresate". Pentru un colt de paine v-ati vandut sufletele lui felix.

ziarist spunea...

@anonim.Ti-e rusine sa spui cine esti?

Anonim spunea...

De ce nu intervine CNA??? Un arestat nu poate fi filmat fara acordul sau iar pe Basescu il putei filma cum si cand vreti??? Sunteti chiar atat de fomisti incat sa umblati dupa senzational cu orice pret? Vreti o prima??? Ati distrus presa cu stilul vostru miticesc de a face presa....Sa va fie rusine! Du-te fata la stirile de la ora 5, te potrivesti ca o manusa!

Anonim spunea...

Daca tu crezi ca prin astfel de gesturi teribiliste vei ajunge sa faci jurnalism adevarat te inseli. Ce te miri ca te-a facut tiganca?... Tu vezi cite panarame se preumbla pe la tv laudindu-se ca fac facultatea de jurnalism? De ce nu oi fi si tu una din ele. Ca sa revin la profesionalism ti-as spune ca intrebarile pe care i le-ai pus lui Basescu in asa-zisul tau reportaj erau de un infantilism groaznic. Considera asadar gestul presedintelui ca un semn al soartei ca ti-ai gresit cariera. Numai bine si mai multa minte sa-ti dea Dumnezeu.

ziarist spunea...

@ anonimilor teribilisti.1) pe mine nu ma cheama Andreea Pana. 2) Basescu nu e un simplu cetatean, e presedintele Romaniei.

Anonim spunea...

Si tu esti "ziarist" deci persoana publica! Cel putin asa zici! Daca maine te filmez cum te scarpini in nas si dau pe antena 1 cum te simti? Fiecare are dreptul la un moment de intimitate. Constantinescu era prost ca statea in apartamentul de la bloc? Basescu e "inselator" daca isi cumpara un bax de bere si o pereche de papuci la femeie?

ziarist spunea...

@anonimul curajos. Eu nu sunt presedinte al Romaniei, colegu'...E o persoana publica. Asta nu intelegi tu..

OANA DESPA spunea...

Domnule anonim,

nu inteleg cum de va puteti dumneavoastra cobori la nivelul unui ziarist sa-l jigniti. Sau sunteti crescut si dumneavoastra la scoala vietzii domnului Basescu?

ziarist spunea...

@oana. Anonimi d'astia curajosi gasesti pe toate drumurile..

Anonim spunea...

Colegu', nu te consideri persoana publica? Esti doar o umbra care nu exista cu semnatura pe un material de presa? Esti "andercavar"....Sa te vad pe tine dupa o zi ca cea a lui Basescu cum ai reactiona daca te-ar "freca" colega ta cu intrebari limitate....

Anonim spunea...

Hai serios mai sorina. daca ti-ar spune numele, ai sti mai mult? voi chiar nu vreti sa intelegeti ca ceea ce faceti nu e jurnalism? e un rahat, atata tot. va vindeti fituicile si emisiunile de 2 lei (vechi), dar asta nu inseamna ca sunteti profesionisti. cat timp o sa continuati sa va aparati unul pe altul atunci cand nu aveti deloc dreptate, veti fi catalogati toti la fel. categoria geanta, dan negru, mai nou si andresanca e "formator de opinie". sunteti penibili, si oricat incercati sa va ridicati, nu reusiti decat sa va faceti si mai rau de cacat. un alt anonim

OANA DESPA spunea...

Domnii anonimi,

cred ca ar fi mai barbateste sa va spuneti numele. Daca stiti ce e aia barbateste! Deocamdata jigniti vorbind cu niste femei, ascunzandu-va in spatele unor anonime. Atat puteti?

Domnul Presedinte era stresat? Trebuia sa ia o pilula in locul telefonului!

ziarist spunea...

@parerile anonimilor "curajosi" nu ma intereseaza. Cand vor sti sa-si asume o opinie cu mult curaj, abia atunci sa vorbeasca si sa scrie.

Anonim spunea...

oana despa, daca iti spun ca ma cheama ion ionescu, afli mai multe? tu ce vrei sa combati, persoana sau ideea?

OANA DESPA spunea...

domnule anonim ion ionescu,
ati emis vreo idee? Poate nu am inteles eu, repetati va rog!

Anonim spunea...

ideea era ca ceea ce facea colega voastra nu e jurnalism. e toparlanie. e ceva intre libertatea si the sun. ca basescu a fost si el la fel de tembel, e alta poveste. dar, una peste alta, toapa aia a primit ce a meritat. daca ii mai scapa si vreunul de la spp vreun dos de palma, era si mai bine :)

OANA DESPA spunea...

Domnule anonim ion ionescu,

parca asa va cheama. Ati vazut filmuletzele? Ce v-a deranjat in mode explicit? Citate va rog! Si, daca se poate, sa incercam o alta abordare? Alte epitete, metafore... Va rog! Eu nu v-am jignit si nici nu am folosit un limbaj vulgar!

Anonim spunea...

”Toate cumparaturile acestea sint ale dumneavoastra ?”
”Cam multe.”
”Ce ati face pentru un procent in plus, daca veti avea nevoie?”
basescu:”Nu ti se pare ca ai depasit limita ?”.
Ziarista: “Nu”.

oana despa:
"cred ca ar fi mai barbateste sa va spuneti numele. Daca stiti ce e aia barbateste! Deocamdata jigniti vorbind cu niste femei, ascunzandu-va in spatele unor anonime. Atat puteti?"

ziarist spunea...

@ curajosule anonim care-i problema ta?

OANA DESPA spunea...

domnule/doamna anonim,

ati citat din COTIDIANUL. Daca ati vedea filmuletzele, ati vedea ca transcrierile NU sunt reale. Realitatea a fost prezentata deformat, dar e mai usor sa inghitzi tot ce ti se da si sa jignesti.

P.S. Imi cer scuze daca sunteti femeie! :))

Anonim spunea...

@marea ziarista
problema mea e ca "presarii" din romanica se dau peste cap ca sa "puna" de-o stire senzationala, dar cad li se raspunde cu aceiasi moneda, se dau loviti in aripa si in drepturile lor de mari jurnalisti. de ce mama naibii nu ai scris pe blog cand felix a intrat in direct peste o colega de-a ta, de ce nu te scandalizezi cand acelasi felix isi permite sa dea sfaturi presedintelui sa nu mai vorbeasca in numele romanilor, ca a fost votat doar de 30% din ei. el cate voturi are? 3% cu tot cu partidul lui care incape intr-un lastun. asta e problema mea. ca va dati mari jurnalisti, dar de fapt sunteti niste mercenari care facetit tot posibilul sa enervati oamenii, doar doar puteti sa mai luati un bonus pentru o mega stire.

ziarist spunea...

@ curajosule anonim.cand felix va ajunge presedintele Romaniei, mai vorbim...Pana atunci, inteleg ca esti basescian. Si unul infocat. Iti respect optiunea. Tu cum l-ai califica pe Basescu?

Anonim spunea...

@oana despa. intr-adevar, nu am facut download la filmulete. am vrut, dar cand am vazut ca unul dintre ele are 62MB, mi-a trecut. o alta manifestare a profesionalismului antenelor. nu sunt femeie, asa ca nu trebuie sa iti ceri scuze :)
nu am vrut sa te jignesc pe tine sau pe sorina. nu mai continui pentru ca nu cred ca are rost. eu nu o sa pot sa va conving de nimic, voi la fel. numai ca nu eu trebuie sa am imaginea unei persoane IMPARTIALE, ci voi. asa cum voi puteti spune orice despre o persoana publica, asa pot si eu, un anonim, sa imi dau cu presupusul despre voi :)

Anonim spunea...

ziarista, un taran, cam asa i-as spune. si intelegi tare prost. pacat.

Anonim spunea...

Episodul cu Vulpe a fost vraja fiindca Basescu l-a invitat la Cotroceni (ca si pe ziarizda) dar nu s-a dus ca avea treaba.

Nu-l mai hartuiti pe Basescu, ziaristi imputiti!!!!!

Anonim spunea...

:)

Eu nu sunt anonim si am intrat din intamplare pe blogul asta.

Mai baieti, bagati-va mintile in cap. Ziarista aia trebuie sa invete bunele maniere. Nu cei sapte ani de acasa. Aia nu ajung cand vorbesti cu o persoana publica, ca tot ziceti ca basescu e persoana publica daca se plimba prin selgros. Si daca te lovesti de cineva esti mai politicos.

In al doilea rand faptul ca esti ziarist nu inseamna ca ai dreptul de a face morala. Ai dreptul de a prezenta. Nu esti cu nimic mai moral decat orice alt om.

Pe scurt. Imi e sila de jurnalistii cu impresii de vedete. E o munca ca orice alta. Ca sa o faci bine trebuie sa fi manierat si nu becalizat sau felixizat.

Decat sa improscati cu noroi mai bine ati pune mana sa invatati mai bine meseria si manierele in societate.

PS: Stiu ca fac morala, dar nu sunt ziarist. :)

ziarist spunea...

@alexandru. Sunt de acord cu multe din ceea ce spui tu..Nici eu nu suport vedetismele, dar asta deja e o discutie fara nicio concluzie. Eu discut aici doar atitudinea unui presedinte. Tie ti se pare normal ceea ce a facut?

Anonim spunea...

anonim ion ionescu :)
ziaristo, nu mai zici nimic despre ceea ce intelegi tu din ceea ce spun?

NU e normal ceea ce a facut, dar daca tu consideri ca ce a facut colega ta e jurnalism, atunci va meritati soarta :)

Anonim spunea...

Nu imi e destul de clar ce sa zic. Cine are sau nu dreptate.

O pisica langa un caine nu are o viata usoara. Pisica zgarie, cainele musca. Cine e de vina?

Nu e nici o aluzie ca presedintele e caine sau ziarista pisica. Pur si simplu animalele reprezinta rolurile si distributia fortei in piesa.

Nu e corect ce a facut. Dar nici ea nu trebuia sa il intarate. E un cerc vicios prea mult discutat.

Anonim spunea...

Si de ce nu scrii ziaristo despre referendunmul pus sambata, cand unii mai si muncesc. de ce nu scrii despre romanii din spania, italia care dupa ce au batut ceva zeci de kilometri, au fost instiintati ca nu mai pot sa voteze? astea nu prind la public? nu fac audienta chiar asa mare?

ziarist spunea...

@ alexandru. ai in mare parte dreptate. Jurnalista a incercat, el a achiesat. Putea sa-i spuna frumos sa se opreasca. Putea sa nu zica nimic, putea chiar sa nu scoata un sunet. Dar de aici si pana a-i smulge telefonul, ca ASA VREA EL, e o distanta foarte mare. De aici, si pana a o face "tiganca imputita" e un hau...El era presedintele Romaniei, in plina zi de vot.Nu era nici fotbalist, nici bisnitar, nici sut, nici mahalagiu...e seful statului. E seful statului si in magazin, si pe strada, si in mitinguri, si la Cotroceni, si in intalniri cu demnitari straini... Intelegi? Daca ai fi atent, noi am difuzat si stirea ieri si chiar si azi, cand el cu gurita el anunta ca se duce la cumparaturi, ca i-a dat lista nevasta, si ca n-are stare sa stea la sediul de campanie si sa astepte rezultatele. El cu gurita lui a anuntat....Oare de ce crezi ca presedintele Romaniei, in ziua referendumului, cand toti ochii sunt atintiti spre el, anunta ziaristii ca se duce la cumparaturi? Oare de ce crezi ca, in conditiile in care are oameni care fac special asta( aprovizionare si bucatarie), Traian Basescu se duce in supermarket? Crezi ca nu mai avea papuci, sau voia sa citeasca carti despre tranzitie? Iti spun eu, voia sa fie filmat. Presedintele, in rol de om din popor, care sambata isi face aprovizionarea. Numai ca nervii si caracterul au cedat acolo...Nervii lui.

ziarist spunea...

@ bogdan. Am scris, dar nu pe blog e adevarat. Am scris si despre romanul care, in Japonia, a facut 500 de km ca sa ajunga la ambasada si sa voteze. Tariceanu a pus referendumul sambata, nu eu. Si tot Antena 1 a difuzat duminica, in Observator, nebunia cu votul din Spania, de la Madrid....

Anonim spunea...

Invitam pe aceasta cale pe toti ziaristii sa il boicoteze pe presedinte nemaipomenind nimic de el timp de o luna. SIC. Sa vedem ce rating mai aveti.

:)))

Sunteti penibili rau.

Anonim spunea...

javre de ziaristi fara nici o etica, care se vand pe banii facuti cu firma crescent de agentul securist felix. sunt convins ca va plateste bine ca sa va asmuta gurile imputite asupra celor care incearca sa spuna adevarul despre el. ati ajuns ziaristi ca sa lingeti un scuipat tras de un jeg ajuns in parlamentul romaniei cu bani furati de la poporul roman. and by the way, your name should be carpa...

Anonim spunea...

mai jurnalistilor sau ziaristilor...initial aveam intentia sa comentez evenimentul care a bulversat,a socat si a umplut de indignare intreaga tagma (magma)a presei...dar mi-am adus brusc aminte ca sunt lucruri mult mai aproape care ma deranjaza decat galceava presedintelui cu o pretendenta la titlul de jurnalist, reporter, viitoare vedeta...ca maine-poimaine primeste o oferta de la Play-boy andeiutza noastra si din reporter cu pretentzii ajunge super vedeta. Ca sa nu lungesc vorba si apropo de jurnalistii... Nu pot sa nu fiu indignata de faptul ca stand intr-o redactie de stiri, colegii nu saluta( vezi Despa, Matei, Coman)... o fi oare greu sa saluti omul pe langa care treci intamplator mai ales ca te tot lovesti de imaginea lui de luni de zile. Nu ca as tine mortis sa imi raspunda Matei, de exemplu cu ,,buna''... macar si impersonal dar va agitati atat neuronii cu ce marlan e basescu. dar voi fetelor? unde va e educatia si cei 7 ani de acasa? sau daca lucrati la Antene va da un statut anume, aveti alte drepturi sau obligatii decat restul colegilor? In asta consta oare profesionalismul? Sa decida cine vrea...eu una raman la ideea ca e o chestiune de...bun simt

Anonim spunea...

"Jurnalista a incercat, el a achiesat. Putea sa-i spuna frumos sa se opreasca"-draga ziarista felixiana pai pe banda se aude foarte clar ca Presedintele o intreaba daca n-are de gand sa se opreasca.Si stimata surogat de jurnalist , raspunde cu imprertinenta: "NU!".Pai atunci draga mea, de ce ar trebui sa fie Basescu un Lord cand o carpa de femeie ca aia ii raspunde in acest fel? Eu as tari-o prin tribunale ani de zile pentru toata tevatura asta.E Presedinte?Foarte bine!N-are dreptul la intimitate?Dupa cum stie toata lumea selgros a interzis filmatul in interior.Tot filmat e si ceea ce facea madama aia a voastra.N-o mai victimizati atat.A fost ridicola, proasta si a tinut sa iasa in fata.Poftim!Acu' e vedeta.Cat i-a dat Felix pentru marsaviile declarate si pentru ca a pus intrebari stupide unui om aflat la limita rabdarii?Voi ati auzit de etica profesionala?

Anonim spunea...

Ce faci tu si multi dintre colegii tai de la antena 1, 3 si alte publicatii/posturi de rahat se cheama prostitutie.

Cauta in dictionar, ca vad ca te pricepi.

Cand se va mai insanatosi un pic societatea noastra o sa ramaneti fara joburi, pentru ca numai ziaristi nu sunteti...

Sunteti niste pupincuristi si va prostituiti pentru o mana de galbeni.. A, si sunt curios, sunteti platiti la cantitatea de rahat pe care o aruncati in Basescu?

Anonim spunea...

In selgrod mai erau oameni care il filmau pe presedinte cu telefonul mobil.cu aia ce facem?

Anonim spunea...

http://dictionare.edu.ro/search.php?cuv=prostitutie

PROSTITÚŢIE s.f. Faptă (infracţională) comisă de femeia care practică relaţii sexuale cu diverse persoane pentru a-şi procura mijloacele de existenţă. ♢ Casă de prostituţie = bordel. ♦ Viaţă dusă de o prostituată. ♦ Fig. Înjosire, degradare. – Din fr. prostitution.
Sursa: DEX '98

PROSTITÚŢIE s. (pop.) curvăsărie, curvie, (înv.) supunere.
Sursa: Sinonime

A, si btw, isteatza cu pretentii de jurnalista, si la MITOCAN la fel era. Nu erau doua "variante de definitii", cum spui tu, ci una era explicativa, din DEX si a doua era din dictionar de sinonime.

Ambele luate de pe http://dictionare.edu.ro/ probabil, dar fiind jurnalista, nu stiu sa dau sursa...

http://dictionare.edu.ro/search.php?cuv=mitocan

Vezi, uiti de profesia ta cand esti prea ocupata cu aruncatul cu cacat...

Anonim spunea...

Intrebare: faptul de a face publica o inregistrare facuta fara stiinta celui inregistrat e etic si normal?

soferul spunea...

M-a amuzat felul in care basescu s-a prefacut ca isi cere scuze. Ar merita un post separat. Adica "regretă că o expresie nepotrivită (...) a devenit publică". Nu regrta ce a spus. Si isi cere scuze pentru situatia creata. nu pentru ca vorbeste gura fara el si are mana lunga. iar finalul cu rro0mii e devastator. Am ras 5 minute.
In acest context nu pot sa nu il BAG IN PI_DA MA-SII pe cel care semneaza Ion. Pentru ca aici nu era o problema cu Felix sau cu felul in care Antenele au inteles sa informeze lumea inconjuratoare. Este vorba despre un ziarist care isi facea meseria. Dl. basescu nu este un simplu cetatean si nu va mai fi niciodata doar un simplu consumator de alcool in bodega.

Unknown spunea...

Sorina, Oana, pierdeti vremea de pomana cu anonimii. Oamenii fara argumente sunt imbatabili...

Anonim spunea...

Draga Sorina...nu m-am putut abtine si am simtit nevoia sa iti scriu. Avem un presedinte mitocan, misogin, rasist, impulsiv. Dar, peste toate, avem un presedinte hot. Pentru ca, dincolo de limbajul lui Traian Basescu, presedintele Romåniei a smuls telefonul din måna unui jurnalist. Ca se simtea hartuit...probabil. Ca are dreptul la intimitate...categoric! Dar presedintele Romåniei a furat un telefon precum hotii din piata. Aici este marea problema!
Ce face presedintele? Il pune pe actualul sau purtator de cuvant, Liviu Turcan, sa gandeasca un comunicat de presa prin care isi cere scuze Andreei Pana ca referirea despre ea a devenit publica!!!! Deci, nu ca i-a furat telefonul, nu ca a caracterizat-o “suav” drept “pasarica”, ci ca s-a aflat despre cum ii considera pe ziaristi! Adica nu da doi bani pe cea de-a patra putere in stat! In conditiile in care Traian Basescu de acum a ajuns in aceasta etapa a carierei sale plecand de la un interviu pe care l-a dat unui fost ziarist, pe numele lui Claudiu Saftoiu, in Evenimentul Zilei.
Vreau o insula! Sa fug! Si, draga Sorina, pentru ca ne stim de prea mult timp, zece ani in cap, adica o viata de om...imi impart insula cu tine, daca vrei ::))

Anonim spunea...

Se abuzeaza de cuvantul jurnalist cam mult zilele astea.

Jurnalist nu se defineste ca "Pupincurist care manjeste hartie si pagini web pt a-i face pe plac lui Felix sau altor securisti."

O insula ar fi potrivita pentru voi, dragi nulitati pupincuriste...

Eu raman aici, cu Presedintele pe care l-am ales, mitocan, grobian, impulsiv, nesimtit, DAR cu repere morale, care va schimba Romania, si sper ca o va curata de lichele ca voi, si care deja a miscat ceva in tara asta, drept urmare au sarit toti soarecii la gatul lui...

Anonim spunea...

@victor, crezi ca un profil facut in 2 minute pe internet te face mai putin anonim? tu cu ce esti mai "vizibil" decat mine? nu pot sa vad cine esti de fapt, asa ca nu iti mai da cu presupusul aiurea. Si nu vad argumentul tau in discutie. Sau de fapt te incadrezi si pe tine la anonimi?
@teodora, mai lasa telenovelele ca nu sunt apogeul culturii :)

Cred ca deja sunt prea multe comentarii la un articol care nu spune mai nimic, scris doar in apararea unei colege (gest frumos de altfel).