vineri, mai 11, 2007

DE CE Costelus Bugatti Veyron?DE CE si-a luat domnul cu o avere de 90 de milioane de dolari Bugatti Veyron? El, adica domnul care NU e oligarh, Costel Casuneanu, zice asa: l-a luat ca sa faca o afacere. Era pe lista de asteptare omul, s-au fabricat pana acum 38 in lume, si una a luat-o el. Din Germania. Cu 1.100.000 euro!Cica omul (care NU e oligarh) nu s-a urcat in ea pana acum, n-a inmatriculat-o, pentru ca... vrea sa o vanda. Cu 1.500.000 euro! Sa vedem cine i-o cumpara... Barfele spun ca totul a plecat de la baiatul cel mic, Costel Jr., zis si Costelus. Si, intr-o zi, Costelus s-a luat la intrecere cu un alt "-us". Cine e "us"-ul number two? Evident, fiul unui alt miliardar. Nu stiu daca tot din Bacau, dar probabilitatile sunt mari. Initial, Costelus a visat la un Lamborghini Murcielago, dar cand a vazut ca fiul miliardarului si-a luat un Rolls Royce - Black Edition, a murit. Si i-a zis lu' tata, gata! Pana aici!Bugatti Veyron sa fie! Si tata, NEoligarhul, s-a executat. Repede, vedem noi. Pentru ca, nu-i asa, si tata are o fixatie. Aceeasi. NEoligarhul are o colectie impresionanta de masini. Si mai are si un iaht. Desi sta in Oituz. Si asa, Costel si Costelus si-au adus in Bacau, Bugatti-ul Veyron cu care se trag disperati in poze. Dar intrebarile raman: de ce tocmai Bugatti Veyron? Chiar a vrut Costelus sa se umfle in pene cu banii lu' tata? A vrut tata sa se umfle in pene cu buzunarul lui? Si o alta nelamurire a mea..Cum de s-a intamplat ca un singur Bacau sa dea tarii atatea mari "figuri"?Un Costel, un Costelus, un Doru, un Dorulet, un Sergiulica (Sechelariu), un Dorinel (Umbrarescu), un Cornelus (Iacobov) si, evident, un Viorel( Hrebenciuc) ? Poate cineva sa inteleaga?

4 comentarii:

Ion Iliescu spunea...

DE CE ? E foarte simplu . Pentru acelasi motiv pentru care un bucurestean face zilnic naveta Pipera - Bucuresti conducand un Maybach (se spune prin targ , ca este singurul proprietar de Maybach care-si conduce singur limuzina). DE CE ? SA FIE VAZUT ... SA FIE VAZUT DE CAT MAI MULTA LUME . Este singurul lucrul care-i face deosebiti in lumea asta ... Domenii au multi cetateni ai Romaniei . Domenii cu garduri inalte la care putini au acces . Dar cu Bugatt-ul ce faci ? Iesi in LUME , apari la televizor ... Nu conteaza ca toti isi bat joc de topismele NEoligarhilor ... Important e sa stie LUMEA ...

ziarist spunea...

Da, sunt de acord. Si cu Bacaul, cum e Sisif?

Anonim spunea...

Ce intrebare stupida .. de ce Bacaul da oameni de genul? Pai pentru ca alte locuri nu dau ... fiecare se descurca cum poate ... unu cu un Maybach, altu c'un Rolls, altu c'un SLR si-altu c-un Veyron. Da de ce nu s-a facut un articol cu Vasilica din fundul satului care si-a luat Lo*an full option? Fiecare cat il tine buzunarul ... eu nu inteleg care e problema ca omul si-a permis un Veyron ?

Anonim spunea...

NEoligarhul are bani si isi permite ! sunt 3 proprietari ( romani ) de Maybach si nush catzi de ROLLS si 100 de mii de Q7/ S600 / A8 / 760 care sunt masini de 100+ mii eu ( e adevarat ca nu sunt de milioane , dar dak te plimbi 10 min pe centru vezi seria 7 si S-class care fac cat 3 maybachuri si 2 Veyroane ) si de ce sa fie si el ca toata lumea ? a dat 1.1mil euro si are o masina care nu mai are nimeni in RO + ca sunt 38 in toata lumea !! va ofticatzi ? ata ete .. suarta !!