miercuri, octombrie 22, 2014

Victorie de etapă. Înfrângere pentru Sebastian Ghiță.

Instanța Tribunalului București a admis astăzi chemarea în garanție și implicit în proces a lui Sebastian Ghiță, a Ridzone Computers SRL (RTV) și a unei părți din conducerea RTV în procesul cu Dan Voiculescu.
Instanța Tribunalului București a admis astăzi și toate probele pe care le-am depus în dosar.

După ce l-am întrebat pe 18 Februarie 2014 pe Sebastian Ghiță de ce a făcut totul și ce fel de om este dacă a putut să facă asta, Sebastian Ghiță mi-a propus, prin avocatul său, o înțelegere financiară confidențială pe care, evident, am refuzat să o semnez.
De atunci mă judec în instanță cu cei mai puternici oameni din România: Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu.

Nu voi fi niciodată, dar niciodată, la mâna niciunui politician, a niciunui oligarh, a nimănui, indiferent de cât de puternici ar fi acești oameni, așa cum n-am fost niciodată până acum în 18 ani de meserie. Sunt un om cinstit și așa voi rămâne întotdeauna.

Mulțumesc public tuturor oamenilor care au fost și sunt alături de mine!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari Sorina! Tot asa! Nu te lasa calcata in picioare! Toti cetatenii acestei tari ar trebuie sa invete sa nu se mai lase calcati in picioare si umiliti de politicieni si de mogulii de presa aserviti acestora.

gigi spunea...

Nu te lasa,sorina!

Anonim spunea...

acum multi ani te-am judecat gresit.mi-ai demonstrat in timp ce om si ce caracter esti.multumesc!

Daniel spunea...

Felicitari Sorina!

Blue Sorin spunea...

Nu pot să spun decât “Bravo Sorina Matei!”

Cât despre : “Mulțumesc public tuturor oamenilor care au fost și sunt alături de mine!” … Cu mare bucurie, 100%, întotdeauna şi necondiţionat …

http://romanicablues.wordpress.com/2014/10/22/sorina-matei-sebastian-ghita-mi-a-propus-prin-avocatul-sau-o-intelegere-financiara-confidentiala-pe-care-evident-am-refuzat-sa-o-semnez/

topograf din Arad spunea...

Din pacate putini sunt ca tine