joi, mai 22, 2014

Misterele "incidentului" Nelson Mondialul, cazat în hotel cu vicepreședintele SUA. Antena TV Group apare pe factură.


Date referitoare la "incidentul" care a avut loc în seara zilei de marți, 20 Mai 2014, în hotelul în care era cazat vicepreședintele SUA, Joe Biden, și care l-a avut ca personaj central pe Nelson Mondialul, cunoscut al cercurilor interlope, dezvăluie aproape pas cu pas ce s-a întâmplat.
Nelson Simone Pop, alias "Mondialul", a ajuns marți, la ora 14.50, cu puțin înainte de aterizarea vicepreședintelui SUA în România și s-a cazat în același hotel cu oficialul american. Datele respective arată că Nelson Simone Pop, zis și Mondialulavea deja o rezervare făcută pe numele său.
Nelson Mondialul urma să stea în același hotel cu vicepreședintele Joe Biden până a doua zi, miercuri, 21 Mai 2014. Costul unei nopți de cazare a fost de 550 ron și, potrivit datelor de mai sus ale facturii, în dreptul căsuței ce arată compania apare scris: "Antena TV Group".
Aceleași date arată că Nelson Simone Pop, alias "Mondialul", nu a mai fost până acum cazat în respectivul hotel de lux.

Potrivit siteului Spynews (dublu click), parte a aceluiași grup media, Nelson Mondialul a fost reținut de autorități marți seară, înainte de a ajunge în emisiunea "Un show păcătos", difuzată de Antena 1. Același site, Spynews (dublu click), susține că "motivul pentru care Nelson Mondialul a fost reținut este că avea o sabie ascunsă în sceptru". "În momentul în care a ieșit din hotel a realizat că și-a uitat obiectul de aur în cameră, așa că a rugat un prieten să urce să i-l aducă. Numai că neșansa momentului a fost ca angajații hotelului să observe, să se simtă amenințați și să cheme Poliția la fața locului. Nelson Mondialul a fost reținut și dus la secția de Poliție, el aflându-se în stare de șoc", mai relatează Spynews.

În realitate, în seara zilei de marți, 20 Mai 2014, după ce s-a cazat, având asupra sa o armă albă, Nelson Mondialul a fost reținut și dus la Secția 17 de Poliție, după ce a intrat în vizorul autorităților române și americane. După alte câteva ore a fost eliberat dar, cu toate acestea, s-a ales cu un dosar penal.
Toate măsurile de securitate ale vizitei vicepreședintelui american, Joe Biden, în România au fost asigurate de un grup de lucru special constituit și format din reprezentanți ai SPP, SRI, STS, MAI, SIE, MApN, PÎCCJ - instituții cu atribuții în domeniul securității naționale, care au colaborat cu United States Secret Service, serviciul autorizat prin lege să protejeze Președintele, Vicepreședintele american, familiile acestora și alți oficiali.
Important de subliniat este că apariția oricărei breșe de securitate sau a unui posibil atentator în dispozitivele de protecție și de securitate ale vicepreședintelui american, aflat pe teritoriul României, ar fi pus atât principalele instituții din România, cu atribuții în domeniul securității naționale, cât și pe cele ale SUA, într-o reală dificultate. Și asta ar fi fost o premieră. Până acum, niciun incident de securitate nu a apărut în România în vreuna din vizitele oficialilor americani sau străini.

Din fericire, "incidentul", Nelson Mondialul și arma sa albă au fost descoperite, din timp, de vigilența autorităților române și americane.
Nelson Mondialul, pe numele său Simone Nelson Pop, este unul dintre cei mai renumiți interlopi din Cluj Napoca.

Știrea Antena 1 referitoare la "incidentul Nelson Mondialul", difuzată miercuri, 21 Mai 2014.


Material difuzat  de Antena 1, în seara de miercuri, 21 Mai 2014- după ce Nelson Mondialul a fost eliberat.


Nelson Mondialul, în emisiunea "Un show păcătos", difuzată de Antena 1, în seara de miercuri, 21 Mai 2014- după ce a fost eliberat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca acest articol ar trebui tradus si in rusa ! felicitari serviciilor speciale romane!!

Gabriel spunea...

Doamen fereste in ce tara traim!