joi, februarie 14, 2013

Rețeaua Voicu, 2013: Oda lui Voiculescu pentru domn' Miclescu

Dacă vă spun că și Adrian Horia Miclescu înseamă Cătălin Voicu, poate n-o să mă credeți. Dar dacă însuși Cătălin Voicu spune că Miclescu e "fiara" lui, poate vă mai gândiți. :)

26 Noiembrie 2009.
Cătălin Voicu: "Dacă mă duc acolo (n.m. Ministerul de Interne), în trei ani de zile pot face toată rețeaua din România! Acu', dacă pierdem alegerile, rețeaua e în funcțiune.(...) Ai rețea, reziști ca să facem gherila urbană (...) Purificare! Nu mai e DNA, Direcția de Crimă Organizată și Corupție! Unim DNA cu DIICOT. Am demult proiectul ăsta în cap. L-ai adus pe Miclescu de la pensie, ai terminat, e fiară! Dosarul Flota a lucrat el, tot cu Vasile Drăghici, duc la ei, de la Constanța și cu Oțel, procurorul ăsta(...) Și ANI e o instituție fără nicio forță juridică, e un căcat. Tot la Parchet ți le trimite și acolo le omorăm, lasă-le dracu!"


Suntem în 2013 și, între timp, domn' Miclescu al lui domn' Voicu nu s-a lăsat. L-a apărat pe judecătorul Costiniu ( aceeași rețea), l-a apărat pe George Bălan (aceeași rețea), a apărat-o pe Gabriela Bârsan (prietenii nu se uită niciodată), cred că l-a apărat și pe Năstase ( prietenii nu se uită niciodată) și...bineînțeles că l-a apărat și pe Voicu ( șeful e șef până la moarte, indiferent dacă e în închisoare sau liber).
Ba mai mult, domn' Miclescu, la sfatul lui Cătălin Voicu și Mitică Iliescu, l-a convins și pe ilustrul Ioan Irimie să intre în cursa pentru șefia DNA. N-a avut noroc în viață. Alte mizerii ale lui Miclescu, mai puteți citi aici.

Cert este că oamenii ăștia nu-și vor abandona obsesiile și obiectivele niciodată. Pentru că, dacă citiți cu atenție ce spune Voicu mai sus, în 2009, după câștigarea prezidențialelor de către Geoană, chiar domn' Miclescu, "fiara" grupării Voicu- Iliescu, trebuia să fie șef peste DNA și DIICOT.

Da, suntem tot în 2013, în februarie chiar, iar Jurnalul Național ( trustul Intact) îi dedică un laudatio cap de ziar...cui credeți? Domnului Miclescu, of course. Săracul "avocat incomod", năpăstuit de DNA!

Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Jenant.




Un comentariu:

wallpaper spunea...

Is tot mai haiosi baietii si fetele de la Antene. Ii arde tot mai tare la fund ca cercul se strange in jurul lui Felix, si improasca cu gunoi ca disperatii.