joi, februarie 10, 2011

Dacă vă era dor de infractor

Citiţi aici despre ultimele păţanii cu şi despre Cătălin Voicu.

Parcă-l şi văd. Citat din Hotnews. Cătălin Voicu disperat: “Sunt nevinovat. Aveti toate dovezile in fata dumneavoastra. Ati audiat martorii. Va spun ca singurul meu partener este adevarul. Nu am intervenit pe langa judecatori, nu am intervenit pe langa politisti. Am avut in viata un singur crez: sa imi ajut semenii. Va solicit sa ma eliberati ca sa imi protejez familia. Vedeti parca toate sunt harazite de Dumnezeu. Astazi procurorul a spus ca este ilegal sa apara la dosar convorbiri care nu au legatura cu cazul. Vedeti in dosar sunt 80 de pagini cu convorbiri care nu au legatura cu cauza. Va multumesc”

Cea mai mişto parte e cu avocaţii. Citat tot din Hotnews: “Onorata instanta am sa va relatez cateva scene de la penitenciarul Rahova. In doua raduri cand am fost acolo am vazut politisti care ii multumeau ca i-a ajutat. Pe unul l-a ajutat sa primeasca o casa iar pe altul intr-o problema medicala. Cred ca dupa 11 luni e momentul ca senatorul Voicu sa se intoarca la familia sa”.

Deci pe unul o casă şi pe unul o problemă medicală...Iar concluzia e una: mafioţii şi proştii se înţeleg mereu de minune. Mai ales când ultimii sunt avocaţii celor dintâi.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cum adica l-a ajutat pe un gardian cu o casa???
Variante:
1. dl Voicu da burse in case pt gardienii de perspectiva. Nu cred...
2. dl Voicu e primar si in calitatea asta supravegheaza comisiile care dau case de la Primarie. Sigur nu...
3. dl Voicu a pus o pila (trafic de influenta) ca un gardian sa ia peste rand o casa cu chirie din fondul locativ. Daca gardianul era indreptatit nu avea nevoie de pila dlui Voicu. Si cum dl Voicu nu pune pile decat pe bani (asa am vazut toti din stenograme) inseamna ca a comis o noua fapta penala.

Procurorii ar trebui sa multumeasca avocatului pt sinceritate si sa se autosesizeze. Dl Voicu ar trebui sa-si concedieze asa inept de avocat care se dovedeste mai gura larga decat el