miercuri, septembrie 23, 2009

Doua scurte

Prima. Gadea il intreaba pe Geoana: "Ce inseamna pentru dvs. inca cinci ani cu Traian Basescu?" Geoana raspunde: "Un risc de neacceptat". Geoana va pierde alegerile, Basescu le va castiga. Pot sa dau si scris. I-am vazut pe amandoi in bai de multime. E o diferenta de la cer la pamant. Doar Ion Iliescu mai avea priza la oameni pe care o are acum Basescu. Asa ca nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma in PSD...in urmatorii cinci ani. Geoana ar trebui se se gandeasca de pe acum serios si sa-si caute o solutie decenta de iesire din fruntea partidului. Sunt convinsa ca multi oameni importanti din PSD nu s-au schimbat deloc in ultimii ani. Asa ca multi dintre marii lui sustinatori de astazi il vor sfarteca...


A doua. De sapte luni mi se reabiliteaza blocul. De o luna, marii muncitori ai firmelor alese pe spranceana de Ontanu n-au miscat un ac. Deja cred ca reabilitarea asta poate dura un mandat, sau doua...la Presedintie. Asa ca m-am decis: fac plangere la marele minister al domnului Blaga in legatura cu reabilitarea lui Ontanu. Exteriorul nu e terminat, tevile nu sunt schimbate, muncitorii sunt cele mai neserioase fiinte umane pe care le-am intalnit vreodata...Stau cu prafu-n nas de sapte luni si fara lumina naturala...Nici nu pot sa deschid geamurile, sa aerisesc...Asa ca m-am saturat, gata! Poate cineva trebuie sa vada cine a adus firmele astea, ce fac si, mai ales, ce nu fac ele, cum au fost selectate, cati bani au luat...si ce au realizat in sapte luni. Daca nu stiti, va spun eu: mai nimic!

7 comentarii:

fotomaniacu spunea...

un raspuns pe scurt la probleme:
1 - nu exista nici o solutie
2 - nu exista nici o solutie

Deci, s-a rezolvat.

francisc vaida spunea...

doua si mai scurte
1 anul asta cineva o sa indrepte dungile marinarului.
2 la minister nu rezolvi nimic ! crede-ma stiu ce zic! programul are surse diverse de plati dar firmele sunt alese de primar..!

setter spunea...

doua scurte, dar scurte rau!
-schimba-l pe Ontzanu cu Chiliman (pana iti vezi blocul rezolvat)
-sugereaza-i lu' Geoana cand iese, ca "decent", insemna sa iasa cu tot cu echipa...!
s-auzim de bine

sandman spunea...

Nu cred ca Blaga va rezolva ceva. Poate doar sa schimbe echipele lui Ontanu cu echipele lui. Si asta e putin probabil, pentru ca Ontanu e cam prieten PD-L, nu?

Carol spunea...

fericirea o gasesti in interior nu in exterior..:)...foarte sincer.

Anonim spunea...

ROG SI FAC APEL CATRE TOTI BLOGGERII SA FACA FRONT COMUN IMPOTRIVA MAFIEI PORTOCALII SI CLANULUI BASESCU. ORICE NUMAI SA SCAPAM ODATA DE ACEST BLESTEM, CARE NU SE MAI SFARSESTE, NUMIT TRAIAN BASESCU.

liberalo-taranist spunea...

La mine abia a inceput si stau usa in usa cu apartamentul lui ontanu, ca el sta in alta..casa !

Hai sa facem schimb de firme de termoizolatii, cu ai mei ma cert de cand au venit sa masoare in casa.