vineri, august 07, 2009

Pozitii de interviu

Ea, 1,92 metri. El, 1,75 ... . Pot sa inteleg ca e un interviu nonconformist, pot sa inteleg ca nici nu prea aveau ce si cum sa faca in conditiile date ( bine, puteau sa gandeasca mai bine inainte), pot sa inteleg ca sunt si eu conservatoare, imbatranita, invechita...dar asa pozitii de interviu nici
c-am mai vazut cu vreun sef de stat..Fie el, chiar si presedintele Romaniei.

Look! El, seful statului, cu piciorul pe masina si tu, jurnalist pana la urma, cu cotul pe piciorul lui, piciorul presedintelui... . Sprijinindu-te...Hmmm. Cam prea mult, zic. Sau poate, da...Poate chiar am imbatranit eu...

Si mai inteleg ceva. Ca in interviul nonconformist din padurice, seful statului a povestit si de Loganul sau. Loganul pe care-l foloseste de anul trecut. Si presupun ca s-a dus la interviul cu pricina, cu Loganul de sub posteriorul doamnei jurnalist Ciuhulescu, spunand ca acel Logan, de sub poponetul ei, este chiar cel la volanul caruia merge mereu.

Ei bine, daca presupunerea mea logica e corecta, va spun ca Loganul nu e deloc, deloc acela. Cunoscatorii stiu. Loganul cu care presedintele si-a inceput si continuat „promovarea produselor romanesti” are cu totul alte numere: B 59 D**. Si mai exista si al treilea, da. Folosit „pentru furisat” de SPP, tot pentru presedinte: B 59 D** ( celebra operatiune - disparitia de la „Pescarus”, din noaptea alegerilor). Ultimele doua litere sunt diferite la cele doua masini, dar nu le mai scriu, ca sa nu mai existe discutii nesfarsite si plictisitoare despre periclitarea protectiei si securitatii obiectivului, cu O mare..

Oricum, e bine de stiut ca mai exista si B 53 D**. Pentru emisiuni cu altitudine mare. Si mai tin minte ceva: cand a prezentat Loganul presei, SPP a spus ca exista doar unul, singurul, unicul, pentru presedinte. Acum, vad si eu ca exista cel putin trei...Iar numarul Loganurilor identice si cu numere asemanatoare cred ca este, de fapt, mult mai mare, din moment ce a doua masina, cea „pentru furisat”, mai este folosita de SPP si la trasee. Asa ca... dragilor, placutele v-au dat de gol. Si nici nu v-a luat mult. Oare de ce nici nu ma mai mir?

In orice caz, sa nu uit. Astept cu nerabdare urmatorul interviu al doamnei Roxana Ciuhulescu. Poate cu stimabilul premier Emil Boc. Omul(etul) are 1,62. Ar insemna fix 30 de centimetri diferenta...Il ia in brate, il pune pe burta sau pe capota? Sau care ar putea fi pozitia? Hmmm...Exact, e clar. M-am ramolit eu.

4 comentarii:

sandman spunea...

E, hai ca esti rautacioasa. Ce vrei sa insinuezi? Si fata nici macar n ue blonda. :)))
PS L-ai dat de gol pe Prezident.

anamaria nedelcoff spunea...

Eh... Base, dupa toate gafele, vrea sa arate ca el - cel care respecta presa, dupa cum s/a exprimat - poate fi si asa...
Pacat!

Unknown spunea...

am remarcat si eu pozitia deplasata a doamnei ciuhulescu. bun, o fi fost acel interviu mai relaxat, discutiile s-or fi purtat liber, dar... nici chiar asa! totusi e presedintele. si pe deasupra mai are si nevasta. mai lipsea sa i se adreseze cu "dragul meu traian" in loc de "domnule presedinte" si la final sa-l bata pe umar in semn de multumire pentru interviu.

ziarist spunea...

@sandman. nu sunt rautacioasa deloc. am remarcat doar pozitiile folosite in interviu, pozitii cam exagerate, zic eu...
@anamaria. nu,cred ca n-are nicio legatura cu respectul fata de presa...
@adriana. da, despre asta e vorba. asa am gandit si eu.