miercuri, august 19, 2009

Minutul 14 secunda 5

E clar si e dovedit. Avem cititori mult mai desptepti decat noi. Adriana Elena imi scrie pe blog comentariul urmator. Il citesc si ascult si eu pentru prima oara inregistrarea. Si da, are dreptate. La minutul 14 secunda 5 e o diferenta de intensitate a sunetului. Ori Orban a atins microfonul de la comisie, ori s-a indreptat spre el, dar...e clar. E o diferenta destul de mare de intensitate a sunetului. Si e, cu siguranta, sunetul de la instalatia comsiei. Cine face televiziune, radio si merge des la Parlament, il recunoaste fara niciun dubiu. Totul demonstreaza o serie de lucruri:
1. Camera Deputatilor a mintit pentru Udrea.
2. Cei care inregistreaza, de obicei, sedintele comisiei au inregistrat si discutia neoficiala intre membri.
3. Udrea stia tot ce discuta comisia, oficial si neoficial.
4. Cineva a planuit asta, a prins momentul propice ca sa-i intregistreze intr-o discutie neoficiala, a procesat inregistrarea, a pus-o pe un link si linkul l-a dat la presa.
5. Vedeti cine a lucrat in ziua aia. Exista camere de luat vederi pe holuri. Pun pariu ca "desteptul" sau "desteapta" nu si-a riscat jobul gratuit.

4 comentarii:

Darius Groza spunea...

Rămâne încă o variantă. Orban a atins microfonul. Şi atunci s-a produs diferenţa de intensitate.

Poate Orban înregistra cu telefonu' şi i-a schimbat poziţia, vorbind direct în dânsul. Hopaaa!

Glumesc. E bună teoria cetitoare tale, fiindcă creşterea intensităţii la secunda 5 a minutului 14 denotă faptul că i s-a PORNIT microfonul lui Orban (mă rog, microfonul din instalaţia instituţiei care era mai aproape de el), după care s-a oprit.

Sunetul de fundal din restul înregistrării sugerează că ar fi fost pornit pe tot parcursul discuţiei un microfon aflat mai departe de cei care cleveteau sau nu cleveteau sau ce căcat or fi făcând.

Cică se demara de către comisie o anchetă, că meşteru' de sunet cic-ar fi zis oficial că nu ei au înregistrat. Ia bagă-te şi zi-le mai oficial că "minutu' paişpe, secunda cinj".

(Pune la opţiunile de identitate şi posibilitatea de nume/site, nu doar cont Google şi openID - ca să comenteze şi cine nu dispune de aşa ceva.)

sandman spunea...

Punem pariu ca n-o sa se afle?
Barbu ala de la Camera nu e de la PDL? Deci... a mintit pt Udrea.

sandman spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
sandman spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.