miercuri, noiembrie 05, 2008

No, we can't!

Wolf Blitzer. Anderson Cooper. Campbell Brown. Şi mulţi, mulţi alţii. Touch screen, video wall. Multe. Documentare brici. Steadycam şi macarale. Destule. Şi, peste tot acest spectacol nebun al televiziunii in direct, premiera acestor alegeri: tehnologia 3D. Holograma. Filmare cu 35 de camere, personaj recompus, decupat şi transpus fidel de pe croma...oriunde. Aşa, CNN intră în altă eră şi revoluţionează televiziunea. Ştacheta e mult prea sus. Unde suntem noi? " Nici dacă ar sta CNN-ul pe loc vreo 10 ani, nu i-am ajunge", spunea, în dimineaţa asta, o veche amică şi foarte bună ziaristă, care se ocupă de ceva timp de televiziune. Unde suntem noi? "În Cretacic", îmi tot zice un prieten, cu o cu totul altă meserie, dar extrem de bun observator al lucrurilor ce se petrec în tv. Eu aş zice că mai e ceva vreme până intrăm în Jurasic. Una peste alta, tot prin Mezozoic ne învârtim...

UPDATE. Colegul unui amic: " Să mai zică careva că americanii sunt în criză"
UPDATE 1. Amicul cu pricina: "E ca sosirea Împăratului în faţa lui Darth Vader"
UPDATE 2. Acelaşi amic revine: "Laser, frate!"

4 comentarii:

Anonim spunea...

In Cretacic ....Imi place cum suna . E laudabil entuziasmul tau vi-a-vis de putintele si profesionalismul CNN. Greseala ta este aceeasi pe care o fac multi "fini" observatori ai scenei romanesti , indiferent la care domeniu ne referim . NU reusim sa ne comparam cu cine trebuie. Am auzit de atatea ori - "Daca elvetienii pot , noi de ce nu putem ?" Hai sa fim seriosi macar acum .... CNN este o filosofie in materie .... Nu vorbim de televiziunile romanesti , dar gandeste-te cate televiziuni din Europa se pot compara cu CNN ? In afara de asta , mai e si meteahna "Made in USA" - DEMONSTRATIA DE FORTA . Si asta nu numai in televiziune . BRAVO LOR !!!

Anonim spunea...

În noapte aia am făcut priveghi cu Mile. Când a văzut hologramele a amuţit. "Cum ar fi să fac un front cu holograma ?" - mă întreba Mile. Între timp la ai noştri se încăleca scrisul pe crawl.

ziarist spunea...

@insider. ai dreptate, n-am negat asta..:))
@ mordechai. vezi? cam acolo suntem....

Anonim spunea...

Cele 1001 de nopti, cu obame si bushi in rolul principal...

http://sorinplaton.wordpress.com/2008/11/06/sabia-lui-damocles-peste-capul-iranului-mai-mult-ca-oricand/

1=