duminică, februarie 24, 2008

Who's the boss?

Adrian Nastase. Si un ditamai Crysler parcat fix in gradina social-democratiei. O masina care l-a facut sa inghita in sec pe Mircea Geoana. Pentru ca l-a simtit pe Nastase, chiar inainte sa-l priveasca in ochi. Si n-a fost prea placut. "Necajitii tranzitiei", a grait el. Nu s-a putut abtine... Nici eu nu pot. Cryslerul nu-i apare lui Nastase in nicio declaratie de avere. Mai mult, omul a scris ca n-are decat un Mitsubishi din 2005. Si ala in leasing. Hmmm....Ciudat. Poate ca exista, totusi, o explicatie. Ceva de genul....ultima declaratie de avere a lui Adrian Nastase a fost completata pe 28.12.2006?! Poate, la un moment dat, isi declara si averea de la sfarsitul lui 2007... Ca totusi, suntem in 24 februarie 2008. Poate apare si Cryslerul...Poate...Cine stie?!

UPDATE: Pe blogul sau, Adrian Nastase îi răspunde lui Alin, în legătură cu maşina: " Alin, intrebarea ta este legitima. Te asigur ca, in termenul legal, voi face publica declaratia mea de avere in varianta actualizata. Astfel, vei putea vedea despre ce este vorba cu respectiva masina. Prefer aceasta solutie oficiala, pentru ca nu vreau sa alimentez o discutie speculativa pe marginea acestui subiect."

Mircea Geoana. O poveste. Cu inceput, parca acum 2 ani. Cand El Lider M...o a aparut in Kiseleff cu un Audi A6 nou-nout. Nici acum nu e clar cum, de unde si prin ce mijloace si-a dobandit Geoana masina. Colegii din presa au scris, au cautat si au ajuns fix...nicaieri. Si barfe sunt multe. Dar, pana la probe, raman doar vorbe. Un singur lucru este insa cert. Nici Geoana n-are Audi-ul A6 prins in declaratia de avere. E batuta la masina doar "cumpararea " Volkswagenului din 2001. Si e batuta la masina pe 10.12. 2007....Sunem deja in februarie 2008. Iar cu Audi A6 se plimba de aproape 2 ani....

Ion Iliescu. N-am sa inteleg niciodata de ce si-a luat Ion Iliescu masina. Are carnet, dar nu conduce de ani buni. In fine...Fostul presedinte a avut candva un Cielo. Albastru. L-a vandut pe 25 august 2006, cu 4000 de euro. Si tot atunci si-a luat, in leasing, acest Volkswagen Passat, fabricat in 2004. Dar nici pe asta nu-l conduce. Merge cu el foarte, foarte rar. Si doar atunci cand nu mai vrea sa plimbe dupa el tot dispozitivul de protectie de care beneficiaza ca fost sef de stat.
Ei bine, da. Ce-i al lui, e al lui. Ion Iliescu si-a trecut masina in declaratia de avere. Deci se poate si asta...
So, who's the big boss?

15 comentarii:

Anonim spunea...

Sorina, tu ce masina ai? ;)

ziarist spunea...

@draghi. eu sunt pieton spectator. Eu n-am masina :))) Na, ca n-ai nimerit-o!

Anonim spunea...

Draga Sorina,

Ai omis un mic amanunt. Pretul celor doua masini.Cea a lui Adrian Nastase este in jur de 32.000 euro, cea a domnului Geoana pleaca de la 40.000 euro, fara dotari speciale. Deci nu stiu care dintre cei doi este un necajit al tranzitiei. Dar stii cum e...Gura pacatosului, adevar graieste!

ziarist spunea...

@draga anonim,
Am omis pentru ca nu stiu care are si care nu are dotari speciale.Cu ocazia asta, am aflat si eu ca masina Crysler a lui Nastase e putin mai ieftina decat cea Audi A6 a lui Geoana...Anyway, sunt pe aproape. Umar la umar :)))

Anonim spunea...

Draga pieton ! Nu cred ca masina lui El Lider MINIMO mai socheaza pe cineva ... Socheaza poate provenienta ... si numarul B-01-PSD . MIRCEA-DAN !!! tu chiar te identifici cu PSD-ul ??? Hai sa fim seriosi ! Demult nu mai insemni nimic pt PSD .... Schimba-ti numarul cat mai repede sau inregistreaza-l la OSIM ca vine Congresul !!!

ziarist spunea...

@ draga insider. eu ma refeream la El Lider Maximo...Eeehh, la asta te-ai gandit? Sa inteleg ca te gandesti la binele lui Geoana?

Anonim spunea...

Dar cum adica Geoana si-a "cumparat" un Audi A6? El nu pare sa fie sotul sotiei sale? Sau pare?

Anonim spunea...

@Sorina- d-aia esti in categoria jurnalistilor pentru care am toata stima :)))

Anonim spunea...

Eu stiam ca masina lui MG e de la partid... cat despre AN, calculul e simplu: 2000 de oua/zi X 0,5 lei X 30 zile = 30.000 RON pe luna. Deci omul isi permite lejer. :))

ziarist spunea...

@ Eu. merci, merci..sentimentul e reciproc sa stii :)))
@ R. oua de prepelita, nu? cred ca sunt mai scumpe...

Anonim spunea...

@Sorina- ma bucur mult. Am un sentiment de bine stiind ca exista cineva care m-a apreciat ca jurnalist:)

Anonim spunea...

A6 in cauza nu mai e de mult ce a fost, este actualmente vandut bucatica cu bucatica de catre soferi.

acest adevar este tradat chiar de catre anvelopele romanesti care incalta momentan masina. e simplu omu si-a lat cauciucuri scumpe de iarna si soferul lea vandut inlocuindule cu unele la fel de noi dar romanesti.

nu-i haios?

Anonim spunea...

@S.
Nu mai, ca le vinde en-gross, pe piata libera, nu lui Petrache&Bitner!:)

Anonim spunea...

super tare
catalin

Anonim spunea...

Hei dar de Golful lui Basescu nu spui nimic? Nu e cumva furat? Hm? Hai, precis gasiti voi ceva la Antena3. E luat prin vreo smecherie, clar, indubitabil. Nu stiu cum puteti uita tocmai de presedintele tarii. Tz,tz,tz.

Niste tristeti, asta sunteti.