joi, februarie 28, 2008

Yes, we can...

Poate vor invata si ai nostri ceva...Candva...













9 comentarii:

Anonim spunea...

Pai ar trebui sa incerce Basescu, iar Elena Udrea sa fie "fata lui Traian"

GIGI N. spunea...

salut! am luat ceva de pe aici pentru colectia, arhiva mea si am puso pe http://yo7ffu.blogspot.com sper sa nu te superi! multumesc!gigi

Garfield spunea...

ma uitam la fileurile cu politicieni americani... se vede campania facuta la meserie, tehnici de manipulare, comunicare corect facuta si discursuri aproape perfecte... imi place sa vad ca unii se pricep sa transmita ceva, fie si un pic mai... murdarel ca sa nu zic murdar :))
la noi nu intelegi nimic din "programele" politicienilor...

ma intreb daca Tepes sau Stefan cel Mare ar avea nevoie de campanie :) asta paralel cu subiectul:)

Anonim spunea...

Daca iti place cineva care il copiaza pe MLK pana la limita si in plus marseaza si pe genul acela de discurs militant in anul 2008 ok. Eu personal nu admir copiile

Bibliotecaru spunea...

Mă îndoiesc că politicienii lor sunt mai cu moţ decât ai noştri, poate cu o experienţă democratică mult mai aşezată. Ceea ce ştiu cu siguranţă este că electoratul lor este mult inferior din punct de vedere al conştiinţei politice decât al nostru. Ei votează cu un partid cum la noi cineva ţine cu Steaua sau Dinamo sau Rapid. Dacă îi tragi de limbă, nu au nici un argument. Revin cu o teorie a mea, adevărata gândire, adevărata filosofie, apar mai ales în ţările privative de drepturi elementare şi mai puţin în societăţile sătule în care lenea se aşează în metastaze ale inteligenţelor. Oare de ce tot oferă americanii burse pentru români, ruşi, chinezi, indieni, arabi sau mai ştiu eu ce tineri.

Modelul lor de a face propagandă electorală nu se bazează pe principii ci pe ambalaje colorate. Din păcate politicienii noştri au închiriat propagandiştii americani şi poate de aceea am ajuns la acest dat la gioale încât nu mai este timp pentru politică.

Anonim spunea...

Chiar daca la ei ar fi doar... "ambalaj frumos colorat" cum spune Bibliotecaru, tot e mai interesant sa asculti discursurile lor, decat frazele prinse in meandrele concretului ale politicienilor nostri. Si sa nu uitam ca ei vorbesc in campanie de subiecte conctere: sistem de asigurari de sanatate, razboiul din Irak, politici sociale pentru imigranti. Asta in timp ce la noi, in campanii, nu auzim decat discutii de genul "ala a facut si-a dres, io nu...".

Anonim spunea...

A starnit omul asta o efecverscenta demna de o pastila de vitamina C. Daca pana si in Ro se pledeaza pentru un nou "flower power, Barack lead the way", e clar ca omul e bun. I-as da si un Oscar. Personal nu cred insa in oamenii providentiali. Iar in politica in niciun caz. Motiv pentru care, daca as fi american, ceea ce bine ca nu sunt, l-as vota pe batranul veteran in fata unui mic guru si a unei tanti ajunse in cursa din ratiuni legate mai degraba de frustrare decat de talentul si vocatia politica.
Cat despre Eterna si Fascinanta, grupul de oameni care se uita atent la politica saluta iminenta intrare, in grup, a camatarilor in Parlament. La mai mare!

Anonim spunea...

Blogul dumneavoastra a fost selectat de http://www.blogos.ro

Mai multe detalii la:
http://www.blogos.ro/blogger-jurnalist-blog-romania.aspx

Daca va place siteul www.blogos.ro, va rog sa-l adaugati in blogroll. Va rog sa-mi comunicati daca nu sunteti de acord cu preluarea articolelor dvs.

Va multumesc.
blogos@blogos.ro

Unknown spunea...

Ce mai faci?
Vad ca te-ai apucat de politica.
E un blog interesant dar in ultima vreme nu e nimic nou.

www.catalinstochita.blogspot.com