joi, ianuarie 24, 2008

A cata zi???

Nu mai stiu a cata zi e...Nici nu mai numar...Si, da...asa e! Nici azi n-a venit parchetarul. Evident ca l-am sunat...Evident ca a raspuns greu...dupa un apel insistent.Si evident ca mi-a zis ca nici azi nu poa' sa vina pentru ca..."inca il mai doare carnea"...Sincer, nu stiu ce carne are parchetarul asta...dar pe mine m-a adus pe culmile disperarii...Cred ca am sa-l recitesc pe Cioran, pana vine...Dar cica vine...Rasu' -plansu'.. maine. Da, maine!!!! Asa cum a zis si ieri, asa cum a zis si alaltaieri..."Maine"...

A treia amanare nu stiu cum am sa o suport. Dar daca nu vine, gata! Renunt! Nu la parchet, ci la parchetar...Tare imi e ca vine... si imi e ca nu-mi place ce variante de parchet are..si imi e ca iar trebuie sa bat toate Bricostore-urile Bucurestiului asta...Iar si iar si iar...Pana gasesc parchetul care sa se pupe cu usile...Deci..rabdare si tutun! Si poate putin rudotel, distonocalm ...Alte recomandari aveti?

21 de comentarii:

Anonim spunea...

eu m-am enervat si mi l-am pus singur

GIGI N. spunea...

recomand: cafea,internet! multa bafta!

Anonim spunea...

http://www.parchetonline.ro

Anonim spunea...

Mai bine te apuci sa ti-l pui singura...

Mi-a facut placere sa te vad, esti o fiinta cu un tonus de invidiat. Cred ca vei reusi sa treci cu bine de aceste "neplaceri" de organizare a ambientului. Dupa care, fii sigura, vor veni altele.
Pentru ca imi place cum scrii o sa te rapesc in blogroll. Ca sa fii la "indemana"... pentru citit.

Anonim spunea...

http://www.parchetdecalitate.ro/

ziarist spunea...

@ arhi. nu, asta nu..parchet NU pun!
@ gigi, anonimi. da, cunosc toate siteurile posibile si imposibile cu parchet...dar stii cum e..una se vede pe laptop si alta in realitate...
@ gabriela. Si mie mi-a facut placere sa te cunosc..Tonusul incepe sa scada, pe zi ce trece..nici nu mai numar zilele. De scris, scriu pentru ca sa stie si altii ce li se poate intampla cand renoveaza o casa. Si Romania reala cred ca este aici..nu in alta parte. Aici, in tupeul omului de la Electrica, in sictirul fetitelor de la ghiseu...Cand o sa-l intalnesc pe Blaga, o sa-l intreb pe la cate ghisee a fost el, cum s-a descurcat cu diversii baieti si cat i-a luat sa-si faca ditamai casoiul de sute de mii de euro. Nici nu mai stiu cate..banii erau de la oligarh, nu? Dragul oligarh al UDMR..parca asa...merci pentru blogroll...

Anonim spunea...

E destul de simplu, dacă nu ai parchet să se asorteze cu uşile, pui ce parchet îţi place iar pe uşi pui furnir sau autocolant. Acesta se găseşte mai uşor, în toate nuanţele... cel puţin aşa era acum doi ani când am intrat într-un Bricostore.

Eu mai spun ceva, dar să nu te superi pe je, nu se mai poartă parchetul. Eu nu aş suporta scârţâitul acela infernal, nici să se facă groapa de la rotilele scaunului, nici sa se umfle şi să miroasă pentru că ai scăpat un pahar de apă pe el. Mai bine mochetă... poate prea office dar asta e, merge bine cu un fotoliu de piele şi o scrumieră mare şi grea de bronz.

ziarist spunea...

@bibliotecaru. da, si asta e o idee. in fine, azi am gasit parchetul..sper sa fie ok..sper..

Anonim spunea...

Dupa toata odiseea asta, poate ma inviti si pe mine in noul apartament.
Dan

natriuclor spunea...

toti vor sa vina ... dupa...
de ce nu faci tu un pustiu de bine si cheama-i pe toti acum. la carat de moloz. o mai fi asa imbulzeala?

Anonim spunea...

esti nebuna! Daca nu vine parchetarul, du-te tu la Parchet :-P de pe langa tribunalul Bucuresti.

ziarist spunea...

@dan. dan si mai cum?
@natriuclor.o idee buna...asa, nu cred ca mai vine nimeni...:-)
@cretinita. la Parchet sa te duci TU!:-)

Nicoleta Țintea spunea...

Un sfat, indiferent cine iti pune parchetul, nu alege o culoare inchisa...Iti va mânca ficaţii. Eu mi-am pus maro închis şi parchetul pare zgâriat peste tot. În plus, verifică ca parchetarul să fie specialist bun, că dacă nu la înbinări vei avea nişte găuri, aşa ca la mine:)

Dacă omul se pricepe merită să aştepţi.

Şi apropo, nu pune parchetul până când nu mai ai picior de meşter în casă. În caz contrar, picioarele lor vor lăsa urme, zgârieturi etc.

Baftă.

ziarist spunea...

@nicoleta. merci pentru sfaturi..oricum, nu puneam inchis...dar la aia cu muncitorii nu ma gandeam..merci:-)

Anonim spunea...

Ei - pina la urma in ce stadiu e casuta ?

Se pare ca inca tine pariul Sorina !

Dar nimic nu va fii mai placut decat sa te intinzi la sfarsit, pe jos - zero level, in propria ta casa si sa simti mirosul de proaspat scapat de muncitori si belele

Pe banii si munca ta miroase si mai frumos si senzatia tine mai mult :)

Succes in continuare

ziarist spunea...

@motzul. merge, merge..eu nu cedez niciodata...mai am vreo 2 saptamani de munca in casa...:-)

Anonim spunea...

Ha-ai, te rog, pune parchetul si scrie ceva...

Anonim spunea...

daca ai probleme cu parchetul cred ca te pot ajuta. indira

ziarist spunea...

@ indira. merci,oricum. sper sa n-am probleme. luni vine impricinatul si tot atunci demarez actiunea, ultima din acest serial...sper sa fie ok..si parchetul, si parchetarul...

mailman spunea...

Am si eu un sfat ca mi-am pus si eu parchet recent: când ti-l pun si rascheteaza sa-l aduca la nivel sau ce-i mai fac, sa-l rada cu o rascheta cu aspirator incorporat, ca sa nu ai doua luni de zile prin casa praf de lemn de un deget prin plamâni si pe absolut orice suprafata care poate tine ceva pe ea.

Bafta :) Da mai scrie, ca e bine scris...


P.S.: nu te lasa, ai facut bine cu parchetul, e mult mai clasa decât mocheta si merita efortul, fara suparare Bibliotecaru :)

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.