duminică, octombrie 14, 2007

Stimati calatori romani, va rugam sa coborati! Lasati intaii pelerini ai tarii sa se omoare-n avioane.

Vineri seara. Urma un weekend agitat, cu pelerinajul anual la Sfanta Paracheva( Iasi), cu Zilele orasului (Oradea) si cu meciul Romania- Olanda( Constanta). Citesc blogul junei liberale Diana Tusa si ma amuz teribil. Se plange saraca cum de a ajuns ea cu 2 ore inainte la aeroport, cum de a suportat traficul SIAB-ului si bordurile inamicului Videanu, doar ca sa plece la Iasi. Dar...surpriza! Dupa atata chin, la aeroport, a constatat ca locul in avion ii fusese luat de "piticul" democrat dusman-declarat Emil Boc. Si asa juna liberala a plecat vrand-nevrand nu la Iasi, ci la Bacau. Bineinteles, cu un alt avion. La care, culmea, intarziase. Pana aici, sa zicem ca mai merge. Pentru ca a ajuns, totusi. La Iasi. Nu cand voia ea, ci la un moment dat. Mai precis, pe la 12 noaptea.

In aceeasi seara, mai marele liberal, Bogdan Olteanu pleca si el in mare viteza la aeroport. Tot pentru Iasi. Tot cu aceeasi cursa. Ei bine, da. Si lui i s-a spus "sorry, stiti...locul a fost ocupat". Da, da...de cine credeti? Of course, tot de el. De "pitic". Tot de Emil Boc. Asa ca, potrivit unor oameni bine informati, Bogdan Olteanu nu s-a putut abtine. A facut ceva scandal la Tarom. Si a invins. Petru ca marele liberal nu s-a lasat cu una, cu doua. Si-a pus ambitia sa meaga cu acea cursa. Si a mers. Unde credeti? In cabina pilotilor... pana la Iasi.

Mai trist e ca liberalul a stat cam degeaba o ora in picioare. Va dati seama? La cat e de inalt, 60 de minute in capul bietilor piloti ai Tarom.


Si colega sa liberala s-a dus tot cam degeaba pana la Bacau cu alta cursa. Pentru ca , "piticul" lor dusman de clasa si-a cam batut joc de ei.
Nu s-a mai dus vineri la Iasi, cu cursa Tarom. Si locul lui era, de fapt, liber!!!


Va intrebati oare, unde era, de fapt, dusmanul lor "pitic" Boc? Unde credeti? Yes, of course, plecase taman la Oradea. Daaaaa...Ca si Elena Udrea, Adriean Videanu, Vasile Blaga sau Cezar Preda. S-au dus la zilele orasului. Unde, pe seara, normal, ca a ajuns si seful piticilor- Traian Basescu.
Au stat putin, s-au plimbat prin oras, Basescu s-a urcat pe scena, a cantat ceva "le-le-le" cu Loredana, a promis ca va reveni acolo, si cam asta a fost tot.

Dar democratii au fost mai smecheri. Nu foarte mult. Macar n-au stat in cabina pilotilor. S-au intors la Bucuresti cu Basescu. Cu tot cu avionul lui prezidential. Nici ei, n-au avut insa, in toiul noptii de vineri, o viata prea usoara. Pentru ca in avion au fost nevoiti sa o suporte si pe Loredana cu toti muzicienii si tobosarii ei- deh, bonus de la presedinte.

Pana una, alta liberalii, debarcati sau facuti afis prin avioane, au picat cam de fraieri. Asa le trebuie daca nu stiu sa-si spioneze adversarul...

Cum va fi duminica, la intoarcerea de la Iasi? Cum va fi cu toti democratii, liberalii, pesedistii, premierii si presedintii tarii? Eu va rog sa coborati...Sa lasati intaii mari politicieni- pelerini ai tarii sa se omoare-n avioane!

7 comentarii:

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Domnisoara cred ca se complace in a ’suferi’ de pe urma lui Boc. deci taromul printr-un functionar imbecil face o gafa, ce ar putea fi corijata. nu cred ca Boc e chiar asa ciudat incat sa fi spus “aruncati cu calatorii de pamint ca vreau un loc”. vedem un functionar servil si asta ar fi de comentat si de acuzat. dar e mai placut si da bine sa il gituie nitel pe unul de la PD. Mai citesc pe blogul domniei sale, ca au rugat-o sa cedeze locul si nu obligata, si ca au incercat si alternativa, nu era o mica conspiratie gen “cum văd un scaun de liberal, cum îl vor ei…” inteleg ca domnisoara pina la urma a acceptat, s-a oferit “din oficiu”.

Diana Tuşa spunea...

@sorina


prefer sa fiu luata de "fraier" decat sa fac ca ei. daca cineva are o functie - indiferent care -asta nu inseamna ca trebuie sa abuzeze si sa fie dumnezeu pe pamant.
sau ne intorcem la comunism...
pt ca eu nu vad nici o diferenta intre praticile lui boc si cele ale mult iubitului conducator

ziarist spunea...

@diana. parerea mea e ca nu stiti sa va spionati adversarul...

Anonim spunea...

Eu mă întreb, oare dl. Olteanu nu a încălcat legea mergând în cabină (nu în picioare, este acolo un scaun în plus). Oare nu ar fi trebuit cercetat penal pentru încălcarea legii securităţii zborului. Unde este DNA cu o filmare flagrant atunci când este nevoie de ea. Dacă avea la el un litru de pălincă, probabil că era altceva.

Mitruţ Ianoş spunea...

este extraordinar, cand vorbim despre dl Boc, BOC, pardon, PAC venim si sarim la gatul unui liberal ca sa mutam atentia de la subiectul dezbaterii

suntem in sec 20 copii, nu mai incercati sa fraieriti lumea ca nu mai merge chiar asa usor

plus ca metodele comuniste sunt cam depasite

mai evoluati baieti, mai evoluati!!!!

Anonim spunea...

Nu era o poveste românească în care un personaj era Spân? Era un personaj pozitiv sau negativ?
Şi mai e o vorbă ... Omul cu buzele subţiri e al` dracu!
Gata l-am catalogat şi sunt mândru de mine. :)