miercuri, octombrie 31, 2007

Ce campanie... ce liberali imbecili...

Un anonim mi-a dat un link pe blog. L-am accesat. M-am uitat. Si am ramas muta. Am zis ca nu vad eu bine, ca e ora cam tarzie. M-am uitat a doua oara, am zis ca nu se poate...M-am uitat si a treia oara, poate n-am inteles eu bine. Si asa m-am uitat de "n" ori. Si e incredibil. Si ma gandesc ce-o fi fost in mintea lor. Numai ei stiu...Sa atraga? Sa fie haiosi? Parerea mea e ca au reusit doar sa fie mizerabili...

Prima greseala. Au folosit copiii in clipul de campanie.

A doua greseala. Copiii beau pe rupte. Cel putin, asa mimeaza.

A treia gresela. Story-ul e de mare rahat.(batrani, porc, copil, om, print- fabulatie mai trista nici ca am mai vazut)

A patra greseala. Montajul, recuzita si efectele sunt de un super- super rahat.

A cincea greseala. Ce legatura au copiii cu candidata care NU are copii? Ce legatura au copiii cu campania si fabulatiile triste, grotesti si de doi bani ale unor obositi mari ganditori ai PNL?

A sasea greseala. Probabil ca acest clip, nu va fi difuzat de nicio televiziune( sunt folositi minori si imaginile arata doua personaje care beau- vorbesc de gest- pe rupte). Eventual, CNA sa aiba cate ceva de spus...

Candidata Adina Valean mai bine s-ar duce in munti si n-ar mai veni de acolo, decat sa-si faca promovare pentru Parlamentul European cu un asemenea clip. 42 de secunde de mizerie... E mare pacat ca la mijloc sunt copiii. Ce sa mai zic de inconstienta unor parinti care-si pun micutii sa joace in asemenea mizerii? Or fi luat bani sau parintii sunt liberali la fel de inconstienti? Oricum, fetita si baiatul nu sunt ai celebrei candidate. Cel putin, asa reiese din CV-ul ei. Eu ma intreb altceva. Daca ar fi avut copii, marea candidata Adina Valean tot printr-un asemenea clip incalificabil si-ar fi facut campanie? Si nu orice campanie. Ci una tare, pentru Parlamentul European...Acolo unde aperi drepturi, promovezi valori, respiri si inspiri simtaminte largi si trebuie sa dai dovada de inalt spirit european...

Uitati-va si voi la cele 42 de secunde.Si spuneti ce credeti...Va plac, oare?

P.S. Oare Vittorio Prodi sau Graham Watson( vad ca au link pe blogul candidatei) ce-or zice daca ar vedea clipul?

17 comentarii:

Erik spunea...

E, cam exagerati cu remarcile... Da, nu e mare lucru de clip, dar nici nu e chiar asa de ”imbecil”... Si... la fiecare rand folositi cuvantul ”copii”... E cam mult pentru creierasul meu...

Someone spunea...

muahahahaha... vai de capu' meu, ce imbecilitate... hai să aflăm cine a venit cu ideea, cine a aprobat şi câţi bani a cheltuit pe asta... nu pot să cred...

Iulian Micu spunea...

Jenant, intr-adevar. Dar ce zici de Lavinia Sandru?

http://iulianmicu.blogspot.com/2007/10/va-vine-sa-votati-sau-sa-fugiti.html

Anonim spunea...

A saptea greseala: Stafful madamei s-a apucat la greu ieri seara sa spameze blogurile din .ro in comentarii cu link catre clipul vietii.

All in one total failure si cineva ar fi numa bun de plata

ziarist spunea...

@ erik.e parerea mea, nu cred ca exagerez...

@someone.ok. dar presupun ca acum numai are nimeni tupeul sa spuna cine a avut ideea, cine a aprobat si cat au dat pe asemenea idiotenie...oricum, macar stim ca sunt liberali..

@iulian. linkul nu prea are sunet.cat despre imagini si idee, de la pin nu prea ma asteptam la mai mult...

@razvan antonescu. deci, si-au facut-o cu mana lor...sunt intr-adevar idioti...

Erik spunea...

Intre timp a aparut un articol scris de cineva mai tare decat mine... E pe www.ciutacu.ro

Anonim spunea...

E un clip varza. Dar exagerezi si tu cu analiza. Faza cu copii - np, ideea e ca sunt folositi aiurea. Problema de fond e la scenariu care e stupid. Cu greu poti gasi ceva mai stupid.

ziarist spunea...

@ioan.nu cred ca exagerez. totul e socant de stupid acolo...

Anonim spunea...

Ce comentariu tendentios...
In primul rand ca e o povestioara draguta, facuta cu gust, care atrage atentia si care se retine mult mai bine decat sloganurile repetate papagaliceste.
In al doilea rand ca e dovada de subiectivitate (asta-i eufemism) din partea ta, de vreme ce te si grabesti sa exclami: ce liberali imbecili!
In al treilea rand, chiar sunt de admirat pt consecventa lor: Valean - porcul - caltabosii - Remes...:)
Aici puteai reprosa ceva, dar, pls, nu mai baga faza aia cu folositul copiilor, ca esti patetica...

ziarist spunea...

@horia.draguta? cu gust???? se retine mai bine decat sloganurile???? e incredibil ce spui. parerea mea e esti cam varza...sa nu cumva sa zici ca lucrezi in vreo televiziune...

Anonim spunea...

bravo, sorina. asa ziceam si eu

se pare insa ca ciutacu are alte gusturi decat noi doi.

sau cine stie ce o fi cu el de ii place asa mult. voia doar sa o promoveze pe adina.

ziarist spunea...

@anonim. e problema lui ciutacu daca-i place asa ceva. fiecare cu gusturile lui. mie mi se pare total imbecil acest clip.parerea mea.

Anonim spunea...

Păi vezi copii cu ochii, dar în text se spune că sunt bătrâni. Deci este vorba nu de copii ci de bătrâni "nanohipofizari", sau pitici. Este vorba de o apropiere de Albă ca zăpada. Apropierea este doar aparentă. De fapt trebuie aflat cine este personajul Albă ca Zăpada (iată ca se ajunge un pic şi la Cenuşereasă). Am să fac o investigaţie jurnalistică de analiză pe imagine şi text.
Totul pleacă de la dl. Patriciu.
Nu a spus domnul Patriciu că ar sponsoriza camapaniile PNL şi PSD dacă ar colabora după alegeri? Păi nanismul hipofizar nu este o boală? Boala nu se tratează cu crucea roşie? Şi cine este la Crucea Roşie din România? Soţia domnului Geoană. Iată legătură, ce poartă vina, stimată Sorina.
Ce spune de fapt clipul, Povestea din spatele alegerii mele (adică a ei) este de fapt colaborarea PNL cu PSD, nu este o poveste, este chiar realitatea.
Ce mai spune clipul, că-n 'nainte mult mai este, "E ceva ce nu-nţelegi?". Desigur. Ce face bătrâna la începutul clipului, se joacă cu o... timonă. Iată deci că intră în scenă şi Traian Băsescu. Apoi porcul. Porcul (caltaboşul) se transformă în prinţ. Cine este prinţul nu ştim, dar ştim cine este porcul şi atunci deducem şi printul. Mesajul deci este următorul: Nea Băse, vezi că pleacă Tăriceanu 2, 3 şi 4 şi vine prinţul Stolojean la conducerea partidului. Noi cam vrem să punem de o alianţă cu PSD-ul, crezi că ar încăpea şi PD-ul pe lista? Adina Vălean nu fabulează... mai crezi în poveşti? Adică este clar, povestea este chiar ceea ce am spus eu mai sus. Nu se dă un răspuns, cert este că trebuie să votezi pe... Ia stai, că e si mai departe. Pai nu spune votează PNL ci votează Vălean... ce înseamnă asta, înseamnă un îndemn clar să votezi referendemul în formula propusă de preşedinte. Clipul este pentru un ales uninominal şi nu unul pe liste. Iacătă o revelaţie cu adevărat importantă.
Şi am mai observat ceva, elementul surpriză! Cănd muma ridică porcul înfiat în faţă, apare un obiect sub formă de plici: desigur este vorba de Prigoană. Deja datele se complică colosal.
Nu pot să nu observ icoanele din fundal... pot să nu bănuiesc eu şi implicarea Bisericii este semnificativă?
Fluierul este roşu, ce simbolizează acest lucru? Desigur înseamnă discursul comunist. Iată deci ca sunt implicaţi şi socialiştii. Eu cred că PNL doreşte să intre în internaţionala socialistă. Fluierul nu poate semnifica decât vocea avizată a... neocomunismului. Bătrânelul dă pe goarnă la comunişti, adică dosar de colaborator cu PP, sau, de fapt, MP, pentru că era miliţie şi nu poliţie. Iată ca acum se explică mişcarea greoaie a CNSAS şi amânarea fără termen a dosarelor comunismului.
Băutura nu poate fi decât palinca cea veche promisa agriculturii româneşti. Deci avem porc, avem palincă, automat unul dintre cei doi este Remeş.
Recunosc că am obosit, ora este tarzie... las şi ziaristiilor consacraţi să continue investigaţia aceasta. Lucruri importante se vor întâmpla în curând. Parcă văd analiza clipului la OTV.

Anonim spunea...

Ce idee doreste sa transmita ? Joaca cu Plosca de timpuriu ? Unde e UE ? Metafora ma depaseste, e atit de eliptica ca s-a scurs si ea in plosca. Pacat de pozar ca stie sa faca portrete.

Anonim spunea...

Ziaristo,
oi fi eu varza in materie de televiziune, da' nici cu obsesia matale pentru Valean nu mi-e rusine. Cand vei trece la oligofrenicele tablouri de absolvire ale pedistilor, atunci o sa devii credibila...

Anonim spunea...

Vezi ca "Vittorio" Prodi nu exista, poate Romano Prodi.

ziarist spunea...

@anonim. intra aici http://www.vittorioprodi.org/
si nu mai fa pe desteptul...e de pe site-ul mirobolantei candidate..puteai sa intri, sa vezi, si apoi sa vorbesti...