sâmbătă, iulie 07, 2012

Infractorul Cătălin Voicu a suspendat Președintele României


Nu m-am putut abține, vă dați seama. Am stat astăzi cât am putut cu ochii pe el. În nebunia din Parlament, îmbrăcat într-o cămașă largă, albă, cu pasul semeț și cu un sclav după el ce-i ținea borseta plină de mistere, dădea mâna cu tot ce se intersecta. Deputat sau senator. Era vioi, era în formă. "Doamne ajută" spunea la fiecare atingere de mână. "Doamne ajută!" ăsta este, de fapt, o rugăciune cu dedicație Sistemului. "Doamne ajută" să supraviețuim noi, sistemul canceros al crimei organizate care 20 de ani a redus la tăcere instituțiile democratice, judiciare și constituționale ale acestui stat.

Bineînțeles că despre Voicu vorbesc. Sper că n-aveați vreo îndoială. În plen, în timpul dezbaterilor, vocifera, aplauda, îl înjura în văzul tututor pe cel care, în acel moment, era Președinte în exercițiu al României. Era agitat nevoie mare. Era în orgasm infracțional. Prin toți porii emana câtă răbdare nu mai avea.

Un condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare cu executare, exponent al mafiei politico-judiciare, a reușit astăzi să doboare un șef de stat. Cam la asta se reduce totul. Dacă n-a mai putut șantaja, așa cum făcea în trecut, a votat și a suspendat. Pe principiul bine știut: dacă nu-l ai la mână pe numărul 1, trebuie să faci orice ca să-l dobori. Ei bine, a reușit. Din nou. 

Parlamentul, izvorul democrației în această țară, este mândru. La fel și cei care astăzi și-au umflat conturile sau au fugit de cătușe. Nu-i nominalizez. Se știu ei, se cunosc. 

Tot astăzi, "interesul național" a fost tranzacționat pentru 10 locuri în Parlament dacă nu știați. Am stat și m-am gândit: cum poate un om care a fost alături de Voicu, a fugit de Voicu, a rupt un partid, s-a lipit de un președinte să se întoarcă tot la Voicu? Ca ființe umane, oare cât de jos putem fi? Să vinzi viitorul unei țări doar pentru supraviețuirea ta minusculă - gândiți-vă voi cum se poate numi asta. Eu n-am mai găsit cuvinte potrivite în dicționar. Nici nu cred că s-au inventat.

"Niciodată" a fost, evident, o minciună. În ambele cazuri. Le-am descris acum câteva zile atât cât am putut.
M-am gândit astăzi, culmea, și la Adrian Năstase. Cred că la Rahova a primit cea mai bună veste din viața lui "de sinucigaș". Bucuria presupun că a fost maximă...Propun rescrierea "testamentului public". De actualitate, oricum nu mai e...

Sunt poate cinică și aspră, dar este exact ceea ce gândesc la rece. Puțin îmi pasă cât și dacă-i deranjează pe alții. Eu judec.Și o fac fix așa: nu poți suspenda un Președinte al României doar pentru niște vorbe și nicio faptă. Nu poți executa un șef de stat doar pentru că-ți stă ție în gât -  infractor sau om al crimei organizate. Nu poți întrerupe un mandat din obsesiile lui Dan Voiculescu. Nu poți trasa cu forța viitorul unei țări doar pentru o poală de bani. În numele cărui popor au făcut toate acestea? Au executat un Președinte al României numai și numai în numele lor

Cine crede că președintele Băsescu nu știa, se înșeală amarnic. Înseamnă că, în mai bine de șapte ani, habar n-au cine le-a fost șef de stat. Cine a crezut vreo clipă că președintele Traian Băsescu cedează, la fel, au trăit poate în altă țară. Astăzi curgeau zeci de zvonuri: că-și dă demisia, că renunță, că fuge în munți, că face circ, că suspendarea va fi votată sâmbătă dimineața, ca va fi haos. N-au înțeles nicio clipă că omul politic Traian Băsescu joacă până la ultimul strop de sânge chiar dacă știe că nu câștigă. N-au înțeles că pe el nu-l vor îngenunchea EI, ci doar poporul român. În toți neuronii lui e un luptător. Sinapsele nu-l vor lăsa niciodată să-și "tragă" singur glonțul în cap.

Ca să nu fie prea mari dubii, mă voi duce să votez împotriva suspendării. Și pentru prima oară în viață, am rugat toți oamenii care-mi sunt aproape să gândească. Și să decidă dacă e corect sau nu ce s-a întâmplat. Dacă ar fi făcut într-adevăr ceva, m-aș fi gândit poate dacă mă duc sau nu. Dar a fost atât de jegos, rușinos, degradant și pe față totul încât a fost revoltător pur și simplu. Iar pe mine, sincer, politica românească nu mă mai revoltă demult. 

Datorez asta în primul rând conștiinței mele. Să las o gașcă de infractori și mafioți să decidă în numele meu? Nu. Niciodată. Iar pentru mine niciodată chiar înseamnă niciodată. Nu mă tranzacționez ca alții în funcție de interesul personal sau de cătușe. Sunt doar un om cinstit care nu acceptă ca niște penali să decidă pentru el viitorul acestei țări. Pentru că în această țară, și eu, ca și ei, vremelnic, trăiesc.

Peste toate acestea, sper ca momentul zero al politicii românești de astăzi să lase și niște urme. Adânci, dacă se poate. Cicatrici în cariere. Lucruri și fapte care nu se vor mai șterge în viitor. După referendum, e clar. Nu va mai exista președintele Băsescu decât printr-o minune. Iar de acum, mulți trebuie să înțeleagă că nu mai poți minți, înșela, amăgi, fura, prosti, uzurpa, lua cu japca. Fiecare politician va avea, din acest moment, exact greutatea valorii lui. Nu va mai exista puterea pe care fals i-o dădea o dispută cu președintele Băsescu. Și va fi câncen. Gargara nu mai ține, minciuna nu mai poate fi acoperită, manipulată. Faptele vor vorbi de acum de la sine și nu acuzațiile de doi lei. 

Oamenii sunt atenți la fiecare gest. Vorbesc despre cei care contează. Nu mă refer la Ferentariul și interlopii lui Vanghelie care i-au pus lui Voicu în mână un mandat de senator. 

În timpurile pe care le trăim, poporul taxează, poporul nu prea mai are răbdare. Inconștiența, prostia și aroganța vor fi sancționate mai dur. Când vor lovi, va fi doborâtor.

Ce mai sper eu? Ca România să nu fie acaparată de partidul - stat din 2004 în variantă updatată. Sper ca să se contureze totuși o Opoziție în această țară. Sper ca extremismul și halucinațiile lui DD să nu devină o opțiuni importante ale electoratului român. Sper ca MRU să-și contureze un profil de lider neînfumurat. Mai sper să se mențină cu toată tăria MCV. Și îmi doresc ca instituțiile țării să nu îngenuncheze, să nu se aștearnă liniște. Ar fi chiar cel mai mare pericol...

Gândiți-vă bine și țineți minte: 20 de ani doar în liniște au putut să lucreze atât de bine Cătălin Voicu și Mitică Iliescu. 20 de ani! Și au avut controlul pe absolut tot. În unele zone, încă nu și l-au pierdut...

Mă credeți sau nu, Voicu și Mitică pentru mine nu sunt o obsesie sau o miză personală. Sunt o realitate crâncenă. Nu sunt vorbe mari - ei sunt pericole efective la adresa siguranței statului român. Privind macro, votul de astăzi a arătat exact asta. Și sincer vorbind, m-am bucurat mult când am auzit în cel mai puternic moment politic vorbindu-se despre Voicu...

Ca atare, nu sunt singura nebună. În țara asta, suntem cel puțin doi...



După momentul de astăzi, a urmat un comunicat oficial al Departamentului de Stat al SUA. Poziția a fost preluată ulterior și pe blogul NATO.


Concerns over Political Developments in Romania



Press Statement

Victoria Nuland
Department SpokespersonOffice of the Spokesperson
Washington, DC
July 6, 2012






We are concerned about recent developments occurring in Romania, our NATO Ally and partner, which threaten democratic checks and balances and weaken independent institutions, such as the courts. As the government contemplates the serious step of removing Romania’s head of state, we urge that the process be conducted in a fully fair and transparent manner, with scrupulous respect for the rule of law and democratic ideals. The United States stands with our EU partners and urges that Romania uphold and protect the common values and principles that unite the European and trans-Atlantic community of nations.



54 de comentarii:

Anonim spunea...

"daca am avut un oarecare respect pentru mine insumi..." fraza asta daca ramane si e suficient.

cocosila spunea...

Excelent. Ma bucur sa va citesc.

Anonim spunea...

Cred ca presa faci de foarte mult timp , mai vizibila ai devenit de cind faci emisiuni in studiourile tv.Am si eu o intrebare : in afara de Presedintele Basescu mai este un alt politician cit de cit credibil???

Gaelex spunea...

Este siderant pentru mine cum pot exista oameni pe care ii credeam inteligenti si care se bucura de violarea Constitutiei, a legilor, a regulamentelor si normelor de aplicare.
Oameni deveniti bestii de ura impotriva lui Basescu, singurul presedinte de sex masculin avut de Romania. Cu el am intrat in UE. Cu el am avut parte de prima bruma de justitie prin incarcerarea lui Nastase.
Iar cei care se descreiereaza fericiti pentru suspendare in Piata Universitatii ar trebui sa ii pupe talpile lui Basescu pentru ca nu suntem in rahatul in care este Grecia.

Anonim spunea...

Bravo SORINA,asa este !!
La vot trebuie sa le spunem infractorilor ca suntem cu ochii pe ei!Votez pt Basescu!!

Bogdan Ciurea spunea...

Nu Sorina, cu mine suntem deja 3! :) Si mai sunt si alții!

Anonim spunea...

Nu il vad pe nicaieri pe Frunzaverde,omul care prin tradarea lui a dat startul la criza asta. As fi curios sa il vad intervievat de cineva,chiar si de Antena3:-))

Anonim spunea...

suntem 4

Anonim spunea...

suntem 5 ...

Unknown spunea...

Suntem 5

ironmania spunea...

Cand mangafaua ajunge in parlament sau ministru sau Prim ministru, orice se poate intampla. Puscariabili din toate partidele, uniti-va, a fost si este sloganul celor ce incearca sa-l demita pe Presedinte. Eu, unul, ma duc la vot!

Anonim spunea...

Suntem mai multi!

ziarist spunea...

@ anonim. corect!
@ cocosila. :))
@ anonim. o intrebare grea ...
@ Gaelex. sunt prea multe de discutat...
@ anonim. ganditi-va doar daca a fost corect sau nu..
@ Bogdan Ciurea. Mă bucur :))
@ anonim. O să+l vedeti..
@ anonim.:))
@ poweraxxel. :))
@ bogdan stroe. :))
@ ironmania. Foarte bine faceţi!
@ anonim. :))

Andrei spunea...

Te felicit pentru curajul tau ! Ma bucur ca avem asemenea ziaristi!Dupa tristetea de ieri m-ai uns la suflet cu articolul tau!Multumesc Sorina!Mergem la vot!

ziarist spunea...

@ andrei. Și eu mulțumesc. Decideți voi, nu ei!

Anonim spunea...

Suntem 6

ziarist spunea...

@ anonim. :))

Hronic spunea...

Voicu nu e singurul infractor. Toata coalitia improvizata este penala, asta e problema.

simonaP spunea...

suntem 7 deja :)

ziarist spunea...

@ hronic. sunt de acord cu tine. Insa Voicu e putin mai special..E venă periculoasă ce a supraviețuit în liniște 20 de ani! Gândește-te: 20 de ani!

@ simonaP. e bine :))

stefand spunea...

Sorina, iti multumesc pentru ca existi, pentru caracterul si educatia ta. Faci cinste meseriei de ziarist si asta de ani buni de zile. Esti un om de onoare si un cetatean roman model de spirit civic nealterat. Fie ca profesionalismul si adevarul pe care le reprezinti prin aparitiile si marturiile tale sa-ti aduca si fericirea pe care o meriti cu prisosinta, ca ziarist, ca om si in mod deosebit ca femeie. Ma inclin cu respect, devotament, iubire si admiratie.

Anonim spunea...

stiti cine este tanarul din spatele lui cata Voicu?
este Alexandru Mazare, senatorul PSD de Constanta caruia nea Cata ii povestea in stenograme cum se mânăresc dosarele, cum se pot obţine achitări (ca răspuns la o întrebare a lui Aleandru) etc.

http://www.gandul.info/news/stenogramele-dna-cum-se-construieste-o-retea-mafiota-senatorul-catalin-voicu-vroia-sa-devina-ministru-de-interne-sa-l-aresteze-pe-ontanu-si-sa-i-faca-dosare-lui-oprea-5757466

Anonim spunea...

hai ca se poate.

gasiti oamenii care in ultimii ani nu au votat, sunt sigur ca acum vor merge acolo.

elena spunea...

Ma gindeam eu ca n-o sa ne lasi ! m-ai scos din depresie ! multumesc ca nu renunti !cred ca vor avea o surpriza pe 29! si nu sunt udrea! coincidenta de nume .

Justice spunea...

Excelent ati comentat. Ma puteti trece si pe mine in lista nebunilor. Il voi vota pe Basescu!

Anonim spunea...

Sorina , votez contra demiterii, ai pus pe hartie exact ceea ce gandesc si simt. Iti multumesc.

ziarist spunea...

@ stefand. Va multumesc mult. Ma impresioneaza mesajul dumneavoastra. Mult respect.
@ ciufutozaurus. Mazare a fost doar un mic episod. A. Mazare e un nimeni.
@ anonim. Se poate? Esti optimist. Eu nu prea...
@ elena. Am scris adevarul. Si asta voi face mereu.
@Justice. Nu am zis sa-l votati pe Basescu. Am zis sa ganditi, sa decideti ce e corect sau nu si sa votati.

ziarist spunea...

@ anonim. Si eu iti multumesc. Inseamna ca suntem mai multi nebuni.

Anonim spunea...

Da, optimist, inca.
Mizez pe 'cei adormiti' !

http://sociollogica.blogspot.ro/2012/07/referendumul-de-demitere-azi-csci.html

Anonim spunea...

sintem mai multi decit credeti :)
sa speram ca vom fi destui :s

fish

Anonim spunea...

Traian Basescu nu va fi dat jos asa de usor. Romanii s-au saturat sa fie mintiti si pacaliti. Odata si odata va trebui sa schimbam toata clasa politica.

ziarist spunea...

@ anonim. Adormitii nu stiu dacă se vor trezi...
@ fish. Să sperăm.
@ unqu sam. Aici cred că nu mai e vorba de Traian Băsescu. E vorba de mult mai mult după părerea mea. E vorba despre dreptate, de corectitudine, despre adevăr. Regimurile răsar și apun, politicienii se schimbă, însă valorile și principiile trebuie să rămână neatinse.

Anonim spunea...

Si eu va apreciez foarte mult.
De ce nu spuneti tot ce stiti? Cine a primit bani?
Cine a fost santajat? Cine a primit 500.000 de euro ca sa treaca in alta barca? Oprea? Hunor?
De ce nu spuneti?
Avem datoria de a vota impotriva suspendarii daca ne pasa de tara asta, dar dvs. aveti mai mult decat atat datoria de a spune lucrurile asa cum sunt. Informatii. Sunteti ziarist, comentarii sunt peste tot, aveti informatii, aduceti-mi un argument in plus pentru a-i putea convinge si pe apropiatii mei de ceea ce trebuuie facut.

fury spunea...

Daca justitia isi face treaba de vreo doi ani....ce mai cauta Voicu in parlament...???. De ce procesul Nastase a durat sapte ani...??? De ce condamnarea lui Placinta jr. a venit exact in 6 iulie...???.... Despre presedinte...oare tot ce a facut in astia opt ani ...a fost bine...???. De ce biletelul lui Tariceanu a stat in sutienul Udrei pana in momentul cu demisia...???. Daca Tariceanu isi dadea atunci demisia...mai primea mandatul dupa anticipate...???Vi se pare corect filiera pe care a aparut plagiatul lui Ponta...???Credeti ca s-a nascut omul cu care poate coabita Basescu...except BOC...???Si poate dvs. stiti mai multe dar treceti peste ....!!! E adevarat ca nu mai vrem un partid stat ca in 2004... dar un partid balama ca pedeleii cu ce sunt mai buni...??? Niste intrebari...!!!

catalin spunea...

presedintele Traian Basescu a facut si greseli, cele mai multe cu intentie, si care ii puteau fi imputabile:
- trafic de influenta in favoarea rusilor de la Alro Slatina pentru obtinerea de resurse - curent si gaze - la preturi preferentiale;
- punerea in aplicare a contractului de preluare a Daewoo Craiova de catre Ford fara terenurile detinute de Daewoo Craiova in Bucuresti si care au intrat pe usa din dos in posesia "dezvoltatorilor imabiliari";
- promovarea in structurile de conducere ale statului roman a unor persoane cu o moralitate dubioasa si/sau aflate in strinsa legatura cu grupul de interese Petrache-Bittner-Finis, nominalizind, fara a fi exhaustiv si nici misogin, ci doar pentru notorietatea lor pe Elena Udrea si pe Roberta Anastase;
Presedintele a fost suspendat "cu japca" prin interpretarea evident orientata intr-un singur sens a unor declaratii ale acestuia, cu scopul declarat al demonizarii lui, intr-o bataie de joc tipic stalinista la adresa normalitatii.
Eu cred ca avem nevoie de un presedinte mai bun decit Traian Basescu, la fel cum cred ca Romania ar trebui sa fie ori o monarhie constitutionala ori o republica parlamentara, cu politicieni profesionisti ( sa nu aiba alta sursa de venit decit salariul de parlamentar sau ministru pe durata mandatului cu care au fost investiti ) iar la parasirea functiei de demnitate publica sa nu aiba alte avantaje fata de cetateanul obisnuit.
Ca sa revin,impotriva celor care vor sa-mi bage pumnul in gura si care imi replica sardonic "ciocu' mic" pe 29.07.2012 voi vota a 4-a oara cu Traian Basescu.

ziarist spunea...

@ anonim. am spus ce am avut de zis. Cum vă numiți?
@ fury. Cred că MRU putea coabita cu TB. PDL e un partid care acum plătește pentru toate greșelile pe care le-a făcut. Iar pe bilețel nu uita că Tăriceanu cerea invervenție la Parchet pentru Patriciu.

Anonim spunea...

Cand eram mic nu-i sufeream pe IRA si pe ETA si pe multi altii, imi e frica sa ma gandesc ca ar putea deveni o necesitate la noi. In momentul in care legea nu poate fi aplicata asa cum e scrisa ea, negru pe alb, ce cai mai sunt ? Voicu trebuie incarcerat, Voiculescu fuge cum poate de judecata, multi multi alti infractori din toata clasa politica, inclusiv PDL, fug si se ascund de lege, ce mai ramane de facut inainte de a pica in partea cealalta de baricada? Sunt total impotriva violentei, insa Romania cred ca nu are alta scapare, suntem prea putini cei care gandim. Ori plecam ori murim....

ziarist spunea...

@ anonim. Unde să plecăm? :))

catfish spunea...

Draga Sorina,
Imi amintesc de vremea in care tunai si fulgerai impotriva unor colegi de breasla care nu-l injurau pe Basescu... mintea românului cea din urma? Ma bucur ca functioneaza! Excelent articolul tau, felicitari! E nevoie mare de jurnalisti lucizi in zilele astea grele.Brava!

Anonim spunea...

Citez: "Cand eram mic nu-i sufeream pe IRA si pe ETA si pe multi altii, imi e frica sa ma gandesc ca ar putea deveni o necesitate la noi. In momentul in care legea nu poate fi aplicata asa cum e scrisa ea, negru pe alb, ce cai mai sunt ?"
Este tragic, dar terorismul probabil se naste din disperare.

Anonim spunea...

Nu ai idee ce mult ma bucur ca nu sunt nebun. Acum am descoperit ca suntem cel putin trei acum si daca mai citesti comentariile vei vedea ca suntem chiar mai multi:)

Andreea P spunea...

Sorina, tu ai facut poza? Sau stii cine a facut-o? Este, fara indoiala, fotografia evenimentului.

ziarist spunea...

@ catfish. multumesc! :))
@ euveghez. da, vad ca suntem mai multi nebuni :))
@ andreea P. Nu am facut-o eu. Da, e fotografia suspendarii.

Anonim spunea...

Suntem mult mai multi!!!

ANONIMUS spunea...

Voicu si Basescu sunt pe aceasi craca,sunt la fel de corupti si la fel de manjiti si hoti.diferenta este ca hotul neprins e negustor cinstit.Pariez ca Basescu nu v-a face puscarie doar pentru "flota" ci pentru multe altele.Asa ca nu fiti ipocriti, ca daca Voicu nu avea ideea proasta de a-l ataca pe Basescu stiind o gramana de adevaruri de el,statea linistit in parlament.singurul care a tulit-o dintre cinstitii astia pe care-i asteapta puscaria este directorul
lui Blejnar.Sa vezi cand se vor "tira"can o sa ramana fara imunitate pe care-l acoperea si super imunitarul Basescu.Multi se vor transforma din cinstiti in porci ordinari de hoti.

fury spunea...

Stiu ce scria pe biletel...da io intrebam de ce nu a fost facut public atunci...pe loc...oare asta nu e santaj...??? Sa nu mai vb de Udrea ...care si-a aratat fata de pisica de atunci...Si inca o intrebare...Daca Patriciu a fost vinovat de ce e liber...???...ca acum merge justitia...de vreo doi ani...!!!
Intrebarile le pun cu cea mai buna intentie,si mai cred ca sti mult mai mult decat spui...!!!

Anonim spunea...

Inca o data au reusit minunatii nostri parlamentari sa sfideze un popor intreg,inca o data au pus interesele lui D.Voiculescu inaintea inereselor natiunii,inca o data au suspendat un presedinte care lasa justitia sa-si faca treaba si sa fim seriosi niciodata mass media in Romania nu a fost mai libera in exprimare ca in timpul mandatului lui Basescu. Sa nu permitem sa fim calcati in picioare din nou
.Sa nu-i permitem lui D.Voiculescu sa conduca tara asta din umbra prin tentaculele lui numite Antonescu si Ponta.Votez un mare NU suspendarii presedintelui Romaniei!

Anonim spunea...

ANONIMUS: poti sa ne dai exemple de fapte pentru care Basescu va fi condamnat? (te citez: Basescu nu v-a face puscarie doar pentru "flota" ci pentru multe altele).

Razvan T spunea...

Domnilor USL-isti, va rog frumos sa detaliati alte nereguli pe care le-a comis domnul presedinte Traian Basescu.
N-aud din partea dumneavoastra decat de dosarul "flota". In primul rand daca Traian Basescu ar fi fost corupt si "ar fi vandut flota" cu siguranta l-ati fi linsat.
Ei bun, sa stiti ca si eu pot sa fac o plangere penala la X-ulescu iar dosarul se va numi Flota2. Acest dosar se va inchide automat neavand dovezi dar X-ulescu va ramane public cu secheaua dosarului politic.

In alta ordine de idei, exceptional articolul Sorina. Tine-o tot asa.

Andrei spunea...

In legatura cu dosarul "flota", l-am auzit pe Traian Basescu intr-o emisiune si explica foarte clar ca el nu si-a pus semnatura pe acel contract de vanzare-cumparare a flotei. Deci nu el a vandut flota! Intrebati-l pe Vacaroiu, poate stie ele ceva. Basescu doar a semnat trecerea navelor de sub pavilion romanesc sub pavilionul tarii care a cumparat navele. Si asta trebuia sa faca , doar erau deja vandute! eu asta am inteles din explicatiile Presedintelui. Asa ca lasati-o mai moale cu flota!

mota spunea...

Ne dorim schimbarea unui presedinte cu unul mai bun nu cu persoane extrem de apropiate de sferele infractionalitatii.("nu ma gandesc "inca" sa-l gratiez pe Nastase")!

Anonim spunea...

Nu sunt doi,trei,patru care vor vota impotriva demiterii vom fi peste 3 milioane care vom pune stampila pe Nu,Vom mai fi peste 8 milioane care nu ne vom prezenta la vot din cauza scarbei de a vota si de a-si bate joc mafiotii de voturile noastre.Deci direct si indirect vom fi 11 milioane de romani care vom fi impotriva demiterii presedintelui.Usl-listii vor fi circa 1 milion plus 1 milion din cei ce vor fi pacaliti cu mici avantaje materiale.Ciuma rosie va fi zdrobita pe 29 iulie.Dumnezeu este cu noi.

Clash spunea...

Nu pot sa-i vad scapati pe Vantu, Voiculescu , Voicu ,Nastase & compania care stau in spatele acestui atac impotriva Romanilor. Nici macar nu-i intereseaza pierderile pe care le vom suporta fiecare dintre noi. Mi-e si teama sa merg la banca sa-mi platesc ratele. Nici la mineriada nu s-au gandit la pierderi. Ne ducem in cap rau de tot.Daca Consiliul European declanseaza procedura de infringement impotriva Romaniei ,credeti ca vor plati amenzile Ponta si Antonescu? Chia toata europa aste e nebuna cand spune ca a fost lovitura de stat?

Burebista spunea...

Multumesc, Sorina.Ma bucur ca am reusit sa descoper blogul tau. Promit sa fiu un cititor fidel si un comentator obiectiv. Am sa trimit pe mail articolul tau tuturor cunoscutilor mei. Nu fiindca acestia ar trebui convinsi sa voteze NU la referendum, ci pentru ca sa le arate si altora ca nu suntem singuri cei care gandesc ca tine si ca mine.
Dumnezeu sa te binecuvanteze!