vineri, noiembrie 27, 2009

End of story

A dat. Nu e niciun dubiu. A reacţionat prost. A fost evident. Este cea mai mare greşeală pe care am văzut-o vreodată la un staff de campanie. Poate va intra şi în analele istoriei, cu un titlu de genul "cum se îngroapă un candidat la Preşedinţie şi stafful nu face nimic. " Şi încă ceva: acele maximum 30 de secunde au costat mulţi, mulţi bani. Nu degeaba au apărut, acum, după cinci ani şi au creat un dezastru mediatic pentru candidat.

Traian Băsescu în cursa prezidenţială este, acum, end of story. Imaginile l-au sfârtecat într-un moment decisiv.

7 comentarii:

Priveste sus... spunea...

Interesant ca acuitea ta legata de acest eveniment e cu mult diferita ce se intampla la opinca (greu de zis opinca cand pantoful e cam scump in fiecare picior din firma).
Mai sunt ceva zile... Nu sper, doar analizez. Probabil cel mai fascinant lucru e sa intri la munca, sa iti faci treaba, sa iti "adancesti" degetul mic in mocirla (in pauza de masa de la pranz), sa iesi din ea cu o durere de cap, apoi curioasa si sfioasa sa urmaresti ce zice lumea in metrou, in rata - maxi taxi - care te duce acasa, in provincie si sa vezi ca e liniste, o liniste ciudata pe care cel implicat si intotdeuna alert n-a obervat-o. Abia astept lumea in care voi trai dupa 6 decembrie 2009,... e un experiment halucinat care ma face sa imi ingrop barbia in fular si sa ma simt excelent dupa o zi de munca rupta din manualele de HR, in care iti rupi sfletul ca vine evaluarea de 6 luni. Multumesc pentru post, astept altele cu bucuria ca lumea nu a inteles nimic din ceea ce e important. Iar important nu e nimic din ceea ce rumegam in fiecare zi, in cotidianul chinuit.

Anonim spunea...

nu mi se pare relevant acest moment, ca e trucat, ca nu e trucat. stiu doar ca-n aceasta campanie e insultata inteligenta si bunul simt.

Unknown spunea...

Asteptam cu sufletul la gura ceva. Nu asteptam ceva de la staff-ul lui basescu(cu litera mica). Nu ma asteptam nici ca impricinatul sa spuna ceva . Asteptam SA SCRII. Eram sigur ca vei scrie. Eram sigur si ca vei astepta un timp. Un timp necesar ca sa-ti revii. Stiu ca a fost socant pentru tine . Nu atat prin prisma personajului (il cunosteai foarte bine), cat prin momentul ales si impactul mediatic. Feeling-ul tau te-a inselat inca o data . MAI MERGI LA VOT ? Astept raspunsul pe mail .

Teo spunea...

Traiasca Iliescu!!!! si gashca... si "minerii", unii chiar merita repetarea istoriei! Chiar n-ati inteles...

Anonim spunea...

bâtele-n cap si mortii revolutiei nu sunt trucate, dar spalarea creierelor e o operatiune de succes in Romania.

Doar Libertate spunea...

Trăiască Elena Udrea şi admiratoarea ei, trăiască Videanu şi bordurile lui, trăiască scena de 70 de mii de euro a doamnei Ridzi-Pitzi, trăiască securistul de la PD-L sector 3, traiască apartamentul din vînzări anterioare şi să mai trăiască armamentul din dotare al fratelui.

Anonim spunea...

campania asta a scos tot ce-i mai urat din om.